Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fofer

Hesabıma girip anasayfa üzerinden upload yaptığımda da aynı sorun devam ediyor

Dosya upload edildi diyor ama linke tıkladığımda dosya bulunamadı diyor embesil site

Dosyanın isminde "fuck" yazıyor, demek ki kelime filtresi koymuşlar işte.
    "Fuck", "Shit" ve diğer küfür ve organ isimlerinden arındırın dosyaları. Açıkça söyletmeyin işte.

• arkadaşlar bilgisayarımda vista yüklü. flashget 1.90 r apidshare linklerinde sorunsuz çalışmasına rağmen netload linklerini flashgete kullanıcı adı şifre bilgilerini kaydetmeme rağmen indirmiyor. flashgeti netloadla çalıştırmak için ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 5 Nisan 2009; 11:31:18 >
  • gunaydın medeni konan, aynı şey bende de oluyor zaman zaman flashget 1.73 u denedim onda da bazen oluyor bazen olmuyor.
    Adamlara 10 email attım hala sorun aynı geri dönen yok, netload a verdigim o para haram olsun allahdan 3 aylık almıştım
  • XP ile yılalrdır Flashget 1.73 Build 128'i kullanıyorum.

Maşallah, zerre sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Hesabıma girip anasayfa üzerinden upload yaptığımda da aynı sorun devam ediyor

Dosya upload edildi diyor ama linke tıkladığımda dosya bulunamadı diyor embesil site

Dosyanın isminde "fuck" yazıyor, demek ki kelime filtresi koymuşlar işte.
    "Fuck", "Shit" ve diğer küfür ve organ isimlerinden arındırın dosyaları. Açıkça söyletmeyin işte.

Hocam yardımın için teşekkür ederim, dosyanına dını değiştirdim ve anasayfa üzerinden uploadı tamamladım
    Ama şimdi de upload yaptığım dosya "FİLES" klasörünü içersinde yok, bunun sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

• fofer kardeş nerdeyse netload'un sana garezi var dicem

5-10 dakikaya dosya files'ın içine düşmesi lazım
  • Hayırlı olsun EasyShare yasaklanmış Konya Beyşehir Sulh Ceza Mahkemesi tarafından.
    Yarın birgün çanlar diğerleri için de çalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Nisan 2009; 16:55:04 >
  • quote:

Hayırlı olsun EasyShare yasaklanmış Konya Beyşehir Sulh Ceza Mahkemesi tarafından.
    Yarın birgün çanlar diğerleri için de çalabilir.

Harbiden gitmiş ya

peki bu durumda EasyShare linkleri flashget'e dizdiğimizde download yapılamayacak değil mi
  • 1.73 flashgetin en sorunsuz çalışan versiyonu, benim kullandığım 1.90 da bazen r apid downloadları yüzde 99 da takılı kalıyor ve diğer partlara geçemiyor.zaten vistanın da en kötü yanı bsplayer ve flashgetin sorunlu olması.

evet arkadaşlar vista yüklü bilgisayarda netload/flashget ikilisini kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

fofer kardeş nerdeyse netload'un sana garezi var dicem

5-10 dakikaya dosya files'ın içine düşmesi lazım

Sorma dostum ya... Saat 4'te upload ettim, saat 8:30 oldu hala dosyalarıma eklenmedi...
    Siz nereden upload yapıyorsun, netload2un programını mı kullanıyorsunuz, yoksa siteden mi uplıyorsunuz
  • Resim upload ettiğim siteyide yasaklamışlar

Yarın bütün dl serverlerini yasaklarlar millet bir şey indiremez hale gelir
  • @fofer

O "faklı" dosyayı bir kez sildirdiysen, sonradan ismini değiştirsen de MD5 Check yüzünden otomatik olarak yine silinecektir.
    Dosyayı baştan rar'layıp, farklı bir dosya olmasını sağla ve tekrar dene, şu an elindeki dosya "o haliyle" kara listede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Nisan 2009; 22:59:05 >
  • quote:

@fofer

O "faklı" dosyayı bir kez sildirdiysen, sonradan ismini değiştirsen de MD5 Check yüzünden otomatik olarak yine silinecektir.
    Dosyayı baştan rar'layıp, farklı bir dosya olmasını sağla ve tekrar dene, şu an elindeki dosya "o haliyle" kara listede.

Dostum söylediğin gibi yapmıştım en son uploadumda. faklı dosyanın adını değiştirerek upload yaptım ve kabul etti. download linkini verdi de. linke tıklayınca açılıyor ama bu sefer de ne hikmetse dünden beri dosya "files" klasörüne eklenmedi

• TRQX'ten 1 aylık hesap aldım bugün. Ortalama çeken wirelesstan bile 300-450 arası çekiyor çok memnun kaldım şu anda
  • quote:

quote:

@fofer

Dostum söylediğin gibi yapmıştım en son uploadumda. faklı dosyanın adını değiştirerek upload yaptım ve kabul etti. download linkini verdi de. linke tıklayınca açılıyor ama bu sefer de ne hikmetse dünden beri dosya "files" klasörüne eklenmedi

fofer kardeş sana hotfile'ı tavsiye etmek istiyorum birde onu dene gayet başarılı bir site

400MB'a kadar destekliyor, 1000 download'a 15 dolar veriyor (100mb üstü dosyalar için)

bu ülkelerden download yapılınca puan kazanıyorsun;
    United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein

ref linkimden üye olursanda sevinirim
    http://hotfile.com/register.html?reff=14367

• hotfile iyiymiş ama Türkiye ye puan vermemesi kotu işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

@fofer

fofer kardeş sana hotfile'ı tavsiye etmek istiyorum birde onu dene gayet başarılı bir site

400MB'a kadar destekliyor, 1000 download'a 15 dolar veriyor (100mb üstü dosyalar için)

bu ülkelerden download yapılınca puan kazanıyorsun;
    United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein

ref linkimden üye olursanda sevinirim
    http://hotfile.com/register.html?reff=14367

Türkiye'ye puan vermemesi çok kötü olmuş
    Ama seni mi kıracağım üye olayım en azından reffli ;)

• Çok sağol fofer,

Hotfile'a email attım Türkiye'nin listeye eklenme ihtimali var mı diye cevap gelirse yazarım buraya.

1-2 güne 15$'ı topluyorum, her p.tesi ödeme yapıyorlar alırsam bildireceğim.

Buda günlük stat bilgilerim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Nisan 2009; 22:26:47 >
  • mutlaka bilgilendir ogameci... kazanç kapımız artsın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: boçi

mutlaka bilgilendir ogameci... kazanç kapımız artsın :D

Arkadaşlar daha email göndereli bikaç dakika oldu hemen dönüş yaptılar.

İşte cevap:

Ne yazık ki Türkiye'den fazla premium kullanıcımız yok bundan dolayı Türkiye'den yapılan downloadlara para ödeyemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.