Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.250
Cevap
5
Favori
143.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu dosya hosting sitesini x files dizisini yüklerken buldum internetten rapide göre büyük avantajları var. Öncelikle bildiğiniz üzere rapidde dosyalar 100 er mb a bölünmüş halde bir diziyi çekerken ortalama 4-5 parça çekiyorsunuz ve bu free kullanıcılar için komple bir eziyet halini alıyor (özellikle kedilerden sonra)

    Bu sitede isehttp://netload.in/index.php Dosyalar 400mb lık parçalar halinde yüklenebiliyor. Bu free kullanıcılar için müthiş bir pratiklik demek tek girişte komple bir bölümü indirebiliyorsunuz. Ayrıca 3000kbit/s ye kadar hız var free kullanıcılar için ben 2mbitle tam gaz çekebiliyorum. Reklamı ve bannerları bol tabi ve dosya yüklemek için bekleme süreside var ama rapide göre daha az en az yarısı diyebilirim toplamda 50-60 sn falan geri sayıyor. Ve girdiğiniz kod da sadece rakamlardan oluşan 4-5 haneli bir kod.

    Her açıdan rapide üstünlük sağlayan bu siteyi paylaşımcı arkadaşların kullanmasını isterim. Bir dosyayı parça parça çekmek ayrı tek parça halinde çekmek ayrıdır her zaman :)



  • teşekkürler kardeşim ama rpid tavan yapmışken kimsenin pek etkilendiğini sanmıyorum

    paylaşım adına saygılar
  • sen yenisin galiba
  • rapidden şaşma
  • rapide bu kadar dosya upload edilmişken sence kim geçer?
  • * 400mb filesize
    * We store your files up to 90 days inactivity
    * Unlimited upload
    * Up to 20 simultaneous downloads for Premiums
    * one simultaneous for free user
  • Ben avantajlarını söyledim size ve evet yeni haberim oldu bu siteden ve paylaşayım dedim. Aklı mantığı olan değerlenidirir işte. Rapide abone olmuşsanız sizi ilgilendirmez zaten ben bu siteye üye olun demiyorum zaten ben free userlardan bahsediyorum.

    Hali hazırda bir paylaşım yapacaksanız bu site üzerinden paylaşım yapmanız rapidden daha mantıklı, rapidin daha yaygın olması daha iyi olduğu anlamına gelmezki!? Ayrıca birisine paylaşım için linki verdiğinizde aaa bu rapid linki değil ben bundan bişey yüklemem mi diyecek ne diycek ? Çok acayip düşünceleriniz var maşallah...
  • Önemli olan leecher'ın değil uploader'in bunu seçmesi. Maalesef akıl mantıkla alakası yok. Uploader'ın aklına yatarsa dosyayı oraya atar.
    Peki uploader neden rapidi bırakıp netload'a gitsin. ?
    Bir kere rapid'in puan sistemi şu an rakipsiz, netload o kadar cazip değil, rapid kadar kazanç sağlamıyor,
    sonra o kadar yaygın değil,
    akabinde birçok leecher free olsa da alternatif hostinglere soğuk bakıyor.
    (Rapide küfredip hala rapid linklerini alternatiflere tercih eden çok adam görüyorum.)

    http://netload.in/index.php?id=12
    Sonra şu FAQ sayfasına bakın. Tonlarca yazım hatası var. Sinekten yağ çıkarmak sanmayın, profesyonel adam Bonus kelimesinin nasıl yazılacağını umursasın biraz. Ne malum uploader'a vaat ettiklerini verecekleri ? Dolandırıcı oğlu dolandırıcı bux.to bile bu hataları yapmıyorken.
  • Hepimiz Rapidiz
  • Upload edecek paylaşım sunacak insan bu işi paylaşmak için değilde puan kazanmak için yapıyorsa doğru denilenler. Ama yok benim paylaştığım dosya kolay yüklensin kolay ulaşılsın yüklenirken ebesinin örekesini görmesin kullanıcılar diyorsa burayı tercih edebilir. Ben hiç premium açısından düşünmedim o kısımlarla hiç ilgilenmediğim için. En başta bahsettiğim gibi benim hedefim free kullanıcılar free uploader free downloder yani bu açıdan baktım ben olaya...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hunter_one

    Upload edecek paylaşım sunacak insan bu işi paylaşmak için değilde puan kazanmak için yapıyorsa doğru denilenler. Ama yok benim paylaştığım dosya kolay yüklensin kolay ulaşılsın yüklenirken ebesinin örekesini görmesin kullanıcılar diyorsa burayı tercih edebilir. Ben hiç premium açısından düşünmedim o kısımlarla hiç ilgilenmediğim için. En başta bahsettiğim gibi benim hedefim free kullanıcılar free uploader free downloder yani bu açıdan baktım ben olaya...



    Tabi free gözle bakınca düşünülenler doğru. Ancak....
    Siz sanıyor musunuz ki, yerli ve yabancı uploader'lar bu upload işini forumlardaki "rep" saçmalığı için yapsın ?
    Siz şimdi elinizdeki materyali upload etseniz ve bir takım akılsızın, (kendi yeteneksizlikleri yüzünden) dosyalarla ilgili problem yaşamaları akabinde bunun hesabını sizden sormalarına ne kadar sabredebilirsiniz. Ben nice uploaderlara haksız ithamlarda bulunulduğunu görüyorum yerli yabancı forumlarda.
    Siz belki terbiyeli, verilen emeğe saygı duyan bir insan olabilirsiniz. (ki herkesin sizin gibi olmadığını söylememe gerek yoktur herhalde.)
    Ama klavyenin başına geçip kendini küçük dağların yaratıcısı olarak gören veletlerle uğraşmak için kimse seri upload yapmaz,
    sizi temin ederim upload yapanların %90'ı bu işin nimetinden de faydalanmak ister. (Bal tutan parmağını neden yalamasın.)
    Tabi münferit seyrek upload yapanlar, bu sınıflandırmanın ve genellemenin dışında kalacaklardır. Ama ben bugüne kadar rapid puanı için değil de babasının hayrına "seri upload" yapanı görmedim maalesef.

    Netload eğer daha cazip şartlarla rapid uploader'larını kendine çekmeye çalışırsa daha başarılı olur ve rapidle, megauploadla başedebilir.
    5000 free upload yapana 1 üyelik versin mesela, ya da revenue sistemi geliştirsin easy-share gibi, zamanla premium için talep artarsa uploaderlar da netload'ı sıkça kullanmak isteyeceklerdir.
    Yoksa bu şartlarla uploader'lerin durup dururken.... Sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 29 Mayıs 2008; 23:19:40 >
  • amele işi..

    rapid asalet göstergesi
  • Birilerine dosya göndereceksem genelde sendspace.com seçiyorum, çok rahat indirebiliyorsun. Netload da güzel site ama seedcilerin bu işten ne karı olacak asıl mesele bu. Ama alernatiflere kaymak gerek yok bu rapid tekelleşecek gibi.
  • netload'u yerin dibine sokmuşsunuz ama bence şu andaki tek rapid alternatifi o. (hız bakımından, slot yok falan filan dememesinden) Bu kadar rapid fanatiği olmayın netload adım adım geliyor tabi database yetersiz şu an. Alternatif iyidir..
  • bi de dosya.cc var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: civan76

    netload'u yerin dibine sokmuşsunuz ama bence şu andaki tek rapid alternatifi o. (hız bakımından, slot yok falan filan dememesinden) Bu kadar rapid fanatiği olmayın netload adım adım geliyor tabi database yetersiz şu an. Alternatif iyidir..



    Easy-Share'den bi habersin anlaşılan. Free için bile maksimum hızla indirme mümkün. 5 haneli hayvansız adam akıllı bir kodu var.
    İlk bekleme süresi 20 saniye, sonra rapid gibi 90 dakika bekletmiyor, sadece 500 saniye bekliyorsun. Neredeyse 82 dakika daha az yani.
    Saatlik 150MB indirme limiti olsa da sık sık yaptıkları happy hour benzeri uygulama ile bunu da kaldırıyorlar. Rapid gibi bekleme süresini kaldırmaya happy hour demiyorlar anlayacağın.
    100 MB part limiti olsa da Free olarak birden fazla dosyayı aynı anda indirebilmek de mümkün.
  • Bilgi için sagol da rapid varken pek deneyeceğimi sanmam..
  • uploader o alternatifi seçse bile bir süre sonra onlarda rapid gibi uygulama yapacaklar şimdilik sadece kullanıcıları kendilerine çekmeye çalışıyolar populer oldukları zaman baya bi kısıtlamaya giderler
  • Bir ayrıntı da benden Usdownloader Netload şifrelerini çözüyor. Elle kod girmeye gerek bırakmıyor.
  • Netload süper valla, rapid hikaye oldu artık bana göre, 100mb limitmi olur bide 3 dk bekletir bunun için. Free için net load çok daha iyi, biraz yaygınlaşsa süper olcak ayrıca sendspace te çok güzel rapid saçmalığından kurtulmak gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 30 Mayıs 2008; 17:13:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.