Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRQX beni msn e eklermisin bu konuda yardım lazım bazı sorularım var

worldwidewild@hotmail.com

cok acil az sonra hanımla cıkcaz o acıdan
  • arkadaşlar rapid hesabımdan netload a remote yapmaya çalışıyorum

rapid premium um point im herşeyim var

ama 200mb lık dosyayı downloadsize: 34.14 KB olarak alıyo neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

ama tek kartım var benim ve tek bankada. Bu durumda 2 ci paypalda acamıyorum. neyse pazartesi 120 tl bayıp 2 ci uyelik acacam artık herhalde sorun olmaz oda

zaten 12 gunde 55 dolar topluyorum, ama parayı cekip kredi kartımla uyelik acacam. trqx sorun olurmu. Yeni uyelik de aynı emailde olursa
    yani onda da parayı request ederken sorun olmaz umarım.

Yahu farklı bir mail kullan ne diye kasıyorsun bu kadar.
    Kredi kartıyla bilmemneyle ne alakası var.

İlk hesapta para biriktikçe voucher kodu alırsın, onu başka bir mail kullanarak hesaba dönüştürürsün.

Sonra ip'ni değiştirir yeni bir paypal hesabı açarsın, bunun için KK ya da hesap numarası vermene gerek yok. Unverified olmanın tek kötü yanı ayda 500$'dan fazla para çekememen ki zaten o kadar kazanamazsın Netload'tan.
    Sonra buraya para yatınca yine ip'yi değiştirip yeni hesaba girer asıl hesabına gönderirsin, sonra asıl hesabına girer parayı banka hesabına istersin.
    Ama ip'ni değiştirmezsen iki paypal'ida kapatırlar benden söylemesi.

• ben yolu buldum 1 ci paypal'ım sanal kartım (garanti bankası hesabına) 2ci kart ise normal mastercard'ım
    ama sorun şu alım satım yaparsam bonusdan kullanılacak sanırım ama 2ci paypal'ın kart numarası mastercard
    ama ödeme vakıfbank IBAN numaramı verdim.

Laf cok uzadı kısaca

1. kart GARANTI HESAP > SANAL KARD > paypalda garanti hesabı tanımlı
    2. kart BONUS MASTER CARD > SANAL BONUS CARD > para VAKIF BANK hesabı tanımlı paypal'da

birdahakine asla voucher code almayacam parasıyla 1 sene alacam onuda yeni kart üzerinden yapcam ama nasıl yapcam
    onuda bilmiyorum
  • arkadaşlar soruma cevap verebilirseniz sevinirim.

teşekkürler.
  • OzanWtd rapidshare de ayarlar (Settings) de download direct secmediysen +
    puanı otomatik traffice share e cevir secenegini de acmadıysan
    o dosya 34 kb hata mesajı olarak gider
  • beyler 2ci netloadumuda aynı email ile alsam paraları tek paypalda toplasam (aynı gunde 2 uyeligide payoff desem) olurmu.
    voucher code olayını halledemedim 2 ci kartım olmadıgından numarada yapamam ben
  • 2. karta gerek yok diyorum.
    Şimdi git 2. paypal'i aç onu yeni Netload hesabını açarken kullan. World@wide.com
    O hesaptan Payoff isteyince para yeni Paypal'e gider.
    Yeni paypal'e gir, asıl paypal'ine para göndermeyi seç.
    Sonra Asıl paypal'ine gir, parayı Banka hesabına iste.
    Banka hesabına gir, paranı çatır çutur ye.

Paypal'leri değişirken modeme birer kez reset at.
    Ben çift Hotfile ve çift Paypal hesaplarımı böyle idare ediyorum, bi' anlasalar ocağıma incir ağacı dikerler.
  • 2ci kartdan vazgectim benim icin onemli olan tek paypal ile 2 netload alabilemirlirmiyim ve payoff dedigimde
    2sinden de para tek paypal a glebilirmi ?
  • Mail at sor.
  • 2 kez sordum hala tık yok
  • @worldwidewild

bu kadar uğraşmaya gerek yok sanırım. paypal de birden fazla email kayıt yapabiliyorsun.

böylece netload a kayıt olduğun emaili aktif edersin. ben böyle biliyorum ama yanlış mı biliyorum.
  • 1 email e birden fazla kart a ok
    ama 1 paypal = 1 email onu denedim olmadı. Neyse ya 30 tl ucuz diye 120 tl kaybettim 2 sene uzattım ilk uyeligimi
    tek aklıma takılan konu pazartesi yeni uyelik aldıgımda 1 senelik ve gene aynı paypal ile her iki uyelikden gelen paraları
    tek paypal a aktarılabilir mi
  • @worldwidewild

netload da premium bitince free olarak devam edebiliyorsun degil mi?
    rapid gibi ustune yatmiyor puanlarin umarim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

@worldwidewild

netload da premium bitince free olarak devam edebiliyorsun degil mi?
    rapid gibi ustune yatmiyor puanlarin umarim?

rapid gibi değil free olarak devam edebiliyorsun dostum...
  • benim soruma cevpa varmı ... aynı paypal a 2 uyelikden para aktarımı konusunda netload hala cevap vermedi
  • arkadaşlar netloada FREE uyelik yok ki. register dedigin an kredi kartı ile alışverişe geciyor.
  • quote:

arkadaşlar netloada FREE uyelik yok ki. register dedigin an kredi kartı ile alışverişe geciyor.

free üyelik var. bu sayfada alttaki mail adress: kısmına mailini yazıosun şifren maile geliyo

http://netload.in/index.php?id=5
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

arkadaşlar netloada FREE uyelik yok ki. register dedigin an kredi kartı ile alışverişe geciyor.

free üyelik var. bu sayfada alttaki mail adress: kısmına mailini yazıosun şifren maile geliyo

http://netload.in/index.php?id=5

evet aynen öyle.. hatta istersen 1 den fazla hsap aç. ama her açığın hesaba farklı email adresi atayacaksın.
    aynı email adreslerini paypal e de ekleyeceksin. böylece netload dan birden fazla hesabından paypal hesabına
    para aktarabilirsin.

@worldwidewild
    böylece bende bu soruna cevap vermiş oldum...

• kizilelma o dedigin olamıyor farklı email adreside oda tek kredi kartım var
    bu yuzden olmuyor. Adamlara sordum hala cevap gelmedi. Adamların 1 adam 2 uyelik acamaz
    diye yasakları yok. VARMI bi emailden tek bi uyelik diye bi kural kizilelma

aslında garanti sanal kartım garanti banka hesabına (iban ile)
    gmail email adresimle actıgım paypal ise vakifbank hesabıma baglı (ama henuz not verified) cunku orada sanal kart yok
    ve alım yapmadım. Bu adamlarda bi email e cevap verseler almancada yazdım tık yok
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.