Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada netloaddan cok ilginc bir yanıt aldım, 20 gunde oldukca iyi hit e cıkmışsınız. Tebrikler. 20 gunluk paylaşımla 20 referrer da oldukca iyi bi deger
    eger 2 ci kredi kartınız yoksa size paypal hesabı acabiliriz . bu nedemek oluyorkine ???

paypal@netload.in adresine göndereceginiz para miktarına göre acabiliriz sonra size bilgilerinizi değiştirirsiniz felan dedi de ben guvenemedim.

adamlara son sorum 2ci uyeligim free uyelik 1 ci uyelikdek aldıgım puanla 2 ci uyeligimi prem yapmam sorun olurmu ? sonucta
    birinden aldıgım kazancı ikincisinde kullanıyorum.. cevap 1-2 haftaya alırım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 1 Mart 2010; 16:40:25 >

• ya worldwide bu kadar stres yapmanın anlamı yok..

ben netload hesabımı paypalden aldım...

paypal e ikinci email tanımlamıştım...

netload senin paypal kredi kartına bakmıyor ki..
  • aaa dogru ya primary email olayı var dimi
    uye oldukdan sonra email değiştirsem sorun olurmu
  • tamam ya olayı çözdüm

1 paypal a 3 email

ve diyelim 1 ci uyeligi PAYOFF edecem once sonra 2ci emaili ana email yapcam paypal da
    modeme reset atcam 2 ci netload a payoff diyecem oda diger email e gelecek

birinci email aktifken 2 ci emaildeki parayı
    2ci aktiffken birinciye gelen parayı göremiyoruz dimi

ve paraları payoff ederken de birinciyi hesaba aktarıp 2ci emaili aktif edip
    reset atıp tekrar 2ci emaili mi payoff diyecem yoksa hic resetlemeden
    2 emaile de ayrı ayrı main email yapıp parayı cekebilirmiyim

yoksa 2 emailde gelen paralar toplam olarak mı gözükür
  • worldwidewild basit birşeyi ne çok dert yapmışsın kendine TRQX sana kaç defa anlatmış nasıl yapman gerektigini yine anlamamışsın
  • dear .......................

Thank you for contacting PayPal. My name is Olga and I will be happy to
    assist you.

In order to have your balance in EUR instead of USD, you would need to open
    a EUR currency balance, convert your USD currency into EUR and set up EUR
    balance as primary. Please review the instructions I have provided bellow.

To add a new currency balance to your PayPal account:

1. Log in to your account atwww.paypal.com
    2. Click ‘Profile’ near the top of the page.
    3. Click ‘Currency Balances’ in the Financial Information column
    4. Select the new currency from the drop down list on the left of the page
    5. Click ‘Add Currency’

Your new currency will appear underneath your existing currencies. If you
    would like to make the new currency the primary balance on your account,
    just click the ‘Make Primary’ button while selecting the new balance.

To convert funds in your balance from one currency to another:

1. Log in to your account athttps://www.paypal.com/.
    2. Click 'Profile' at the top of the page.
    3. Click 'Currency Balances' in the Financial Information column.
    4. Enter the amount and select the currency to transfer funds from and
    to in the Currency Exchange box.
    5. Click 'Calculate' to preview PayPal currency conversion results.
    6. Click 'Review Exchange' to transfer the funds.
    7. Confirm the transfer.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,
    Olga
    PayPal

OLAY BUDUR İŞDE HELAL PAYPAL , aynını netload da yapsa Bu arada son 2 gunde skorlarım 5500'u gecti bugun de 5000 i gecer umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 2 Mart 2010; 10:30:15 >

• Tüm yazılanları okudum ve yazdığın her sorunun cevabı TRQX tarafından verilmiş worldwideking,
    Ama aynı şeyleri en az 2şer defa daha sormuşsun.
    Biraz sakin olmalısın, netload diye kafayı bozacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 2 Mart 2010; 12:26:16 >
  • Şu 2 yoldan hangisini önerirsiniz

1) Tek paypal'da 2 email var ve malumunuz primary oldugu surece aktif ve önce birini payoff deyip banka hesabıma gecişi
    toplam yaklaşık 15-20 gun bekleyip sonra diğer emaili aktife edip diğerini payoff diyecem

2) 1ci uyeligimi 1 ci paypal a 2 ci uyeligimi de 2 ci paypal a request edip. Aynı gun istediginden aynı gunde gelcekler
    Geldiklerinde 2 ci uyelikde parayı 1 ci paypal a aktarıp. Modemi resetleyip. Para 1 ci uyelige geldiginde 1 ci uyelikdeki
    2 netloaddan gelen parayı tek kalemde birinci uyelikdeki banka hesabıma isteyecegim
  • Ben sana bir soru sorayım,

niye 2. netload üyeliğine ihtiyaç duyuyorsun? Belirli bir dosya sayısından sonra dosyalar daha çabuk silindiği için mi?
  • birinci uyeligim normal ikinci uyeligim 3x olacak
    2 ci uyelikde oturdukdan sonra yoluna 3 cu uyelik de alacagım
    ama henuz onun topigi belli degil
  • İçeriğe göre üyelik ha, iyiymiş
  • 2 gundur 5500 ve ustuyum bugun kesin 5000 i ascam 5500 u de asabilirim. Tek yaptıgm rapid arsivlerimi silmek
    böylece 3 gundur rapid postlarımdan medet umamayanlar mecburen netload a abanıyor.2 gunde 5 referrer ile 20 oldum
  • Rapid yatırım yapıp Free slotlarını açıtıkça Rapid'e yönelim giderek artıyor. Son 1 haftada Free puan miktarı 1 aydır hiçbirşey yapmadığım halde ciddi şekilde arttı.
    Eğer para kazanma olayını kaldırmasalardı ekstra çaba ile kimbilir ne kadar daha ciddi puan toplayacaktık.
    Rapid bu sefer Free kullanıcıyı tekrar kazanmaya çalışıyor demektir bu. Bunlar şeytana pabucunu ters giydirirler de biz bakarız melûl melûl.
    Tabi topladığımız Free puanları ne yapacağız o da meçhul, muhtemelen herkesin boşuna beklediği Free >>> Pre puan dönüşümü değil de Free puanı fazla Rewardlarla oyalamaya devam edeceklerdir milleti.

Sözün özü; o yüzden Netload ve/veya Hotfile linkleri paylaştığınız konulara Rapid linki koymayın. Alıcıyı tek linke mecbur bırakın, yoksa Rapid her zaman ilk tercihtir ortalama internet kullancısı tarafından.
    Modeme günde 86 kere reset atar da, senin interchangeable linklerinle uğraşmaz. Bir de Avrupa dışındaki ülkelerde yaşayanlar Netload'ın her zaman yavaş olduğundan dem vurur, Rapid bu konuda tam anlamıyla globaldir.
    Hotfile'ın güzelliği Premium üyelik sattırdığın zaman Rank'ını yükseltmesi, Netload'ın ise downloader'a zaman kazandırıp multiple download yaptırması ve @WWWild gibi bir günde 5500 hit görmeyi mümkün kılması. Çok şükür Netload her downloadı eksiksiz sayıyor da görece olarak daha az kazandırsa da moral bozmuyor Hotfile gibi.

Yoruldum be.

• arkadaşlar önerilerinize uyup rapid linklerimi sildim konulardan

bakalım artış olucakmı netloadda. zaten rapid i bırakmak için bahane arıyordum şuanki puanlarla son 1 ay daha uzatırım sonrası için rapid bitmiştir benim için

artık vps kiralayıp netload'a abanmakta sıra.
  • @worldwidewild
    sonunda anladığına sevindim.

@OzanWtd
    dostum foruma bi üye oldun sonra kayboldun. bekliyorum bak..

artık bu saatten sonra rapidle uğraşılmaz arkadaşlar. bende artık sadece netload linki paylaşıcam

arkadaşlar bir de kendi hesabınla kendi linklerini indirirsen puan kazandırıyor mu?
    olmuyorsa birbirimizin linklerini indirelim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 2 Mart 2010; 20:27:33 >
  • arkadaşlar film paylaşmak icin anormal şekilde arşiv yapmak lazım ki ona 1 netload uyeligi yetişmez. en az 2 uyelik lazım.
    Bu yuzden oyun olayı en guzeli şu an bilinen her oyun tek uyeligimde var (5-10 buyuk oyun haric) yani oyun ciddi biri ilgi odagı
    film den bile fazla bazı durumlarda. Program olayında ise kucuk kucuk programlardan kazanc gelmiyor. Ya buyuk ISO'lar atacaksınız
    yada hicbirsey beklemeyeceksiniz. Mp3'lerde ise 110 mb lık 100+10 yaptıgınızda 10 mblık tek dosya 5 para etmiyor Bu sebepden
    dosyaları 110 mb tek dosya yapmak daha mantıklı. Mp3 konusuda dipsiz kuyu neresinden tutsam derseniz ucu bucagı yok.
    Acıkcası ben şimdilik 3 cu uyeligi dusunmuyorum ve 2 ci uyelik icin populer konuya yonelcem
  • kaybolduk mecbur upload yok vps kiralayınca artık stilserver ada bi ulaşamadım.
  • rapiddeki puanların varsa hediyeye felan harcamazsan işe yarar. Bende öyle yapıyorum. birkazyuzbin puan sayesinde ooooldukca uzun sure
    remote derdim yok
  • bu geceki yeni hedefim 6000 puan olurmu bilemem dun 5690 da kaldı. Bi gun once 5356 di. Benzer bi artış yakalarsam 6000 i gecebilirim. Ama genede hayran olmamak elde degil sayın izleyiciler yıllarımı verdim rapid e 3600 ı göremeden bitti hersey. Burada tek uyelikde 6000 a yaklaştım.

Hotfile da 400 hit yakalasam bronze de 2.65 dolar elde ediyorum en fazla gunluk 4 doları zor yakaladım oda bi gun kaldı. Su an 2 gundur 120 lerde
    surunuyor. Netload da 4 dolar gunluk icin elimi kımıldatmasam 3200 hit alırım. Hatta 2500 hit kafadan gelir. Hotfile da ıkıncagıma sıkılcagıma
    netload da keyfini sure sure gelir param ve sayacımda calısır saniye saniye. Ne remote kotam var ne birsey. 13 gundur 4000in altında hit almadım
    hotfile da kacınız kesintisiz 1000 hit alıyorsunuz (xxx paylaşan ve uzun zamandır kullananlar haric). Tamam hotfile netload'un 4 katı para veriyor
    ama 14 kat sizi zorluyor. Sayac calısmaz, remote a sınır koyar. Tek guzel yanları haftada 1 otomatik para yollamaları. Onun dışında elle tutulur
    yan söyleyin. 2 ci uyelik alma hakkınız bile yok

Q.May I have multiple accounts on hotfile.com?
    A. We don't allow multiple accounts for one user. If we found such an accounts they will be deleted.

Bu kadar zırva bi kural kabul etmiyorum. Parası ile değilmi 20 tanede istesem alabilmeliyim. Hala hotfile da direnenler sonunda sizde dogru yolun
    NETLOAD oldugunu göreceksiniz

• netloada upload yapmak ölüm gibi ftp den atarsın linkleri vermez normal atmak için programı yok sayfasından uğraş dur nasıl yapıyorsunuz netloadda upload bir anlatın bana
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.