Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya netload sonuçta kayıt ettiğin email adresine göderiyor parayı.
    kredi kartınla alakası yok ki
  • arkadaşlar ben bugün 1 aylık aldım,jdownloader ile kullanıyorum rapid hesabımda var,malum rapid 5gb kotalı olduğu için gece indiriyorum genelde,rapid gecede gündüzde 850kb ın altında düşmüyor hız olarak,netload aldım bugün hız çok kötü ilk saatlerde 750kb felan ile indiriyordu 5 gb ı geçtim şimdi 250-300kb bazen 100-150 ye kadar düşüyor sizde de mi öyle acaba? bendemi sorun var?eğer böyleyse rapidin eline su dökemez netload bu hızla....
  • That bank account is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each bank account may only be assigned to one PayPal account. Please use a different bank account.

veya

The email address you submitted is already registered with another PayPal account. If you own that account, login to perform transactions. Otherwise, please enter a different email address.

arkadaşlar 2 farklı banka hesabı olmadan 2 farklı paypal acamazsınız. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz ki

bu arada diyelim uye olurken abc@hotmail.com ile uye oldum (1ci uyeligimi email) ama sonrada onu def@hotmail.com olarak
    baska email yaptım UYELIK AYARLARINDAN bu durumda para 2 cisine gider degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 28 Şubat 2010; 18:39:53 >
  • Paypal açmak için banka hesabın olması gerekmez diyorum yahu. Paypal hesabını farklı bir mail kullanarak açacaksın, banka hesabı ya da KK tanımlamayacaksın.
    Az bi' okusan.
  • ben hala anlatamadım o zaman nasıl satın alacaksın. Söylermisin kart yoksa paypal a para nasıl aktaracaksın. SANAL KART OLMADAN ????
  • Ben daha birşey söylemiyorum
    Bu sayfada attığım ilk mesajda yazıyor nasıl olacağı.

Yeni Netload hesabını voucher ile açacaksın, cebindeki parayla değil!
    Yeni paypal hesabını sadece yeni bir e-mail ile açacaksın, kk ya da hesap tanımlamak zorunda değilsin!

Bir kez daha yazdırırsan evine gelip ben yapacağım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 28 Şubat 2010; 21:10:08 >
  • aslında paypal lar arası tranferde olur dimi Yani banka hesapsız bi paypal'a
    netload dan para istesem sonra o parayı diger paypal a aktarabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

aslında paypal lar arası tranferde olur dimi Yani banka hesapsız bi paypal'a
    netload dan para istesem sonra o parayı diger paypal a aktarabilirmiyim

• gülme be bu konuda acemi ve canım cok sıkkın

para bi paypal dan digerine geciyoe dimi
  • Kaç defa anlatacağım Dwa.... aman WorldWide! En üstteki mesajımı okusana ne yazmışım.
  • msn varmıydı senin ???

ya paypal'da olan para ile (banka hesabı yada kredi kartı degil) uyelik alamıyorduk
    (rapid de) bu olay netload da mumkun mu
  • TRQX , lutfen yukarda oku deme, zaten 38 derece ateşim var yatacam. Eskiden paypaldaki para ile netload/rapid alamıyorduk
    illa kredi kartında para olması lazımdı. Şu an durum ne ? Birinci paypal'ımdan ikinci paypal'ıma para aktarıp
    onunla netload a uye olabilirmiiym. ÇOK RİCA EDİYORUM hasta hasta zor duruma sokma beni
  • Hastaysan uyu, dinlen, ilaçlarını iç, iyileş. Sonra bakarsın kaçmıyor ya!
    Netload Netload diye can vermeye değmez.

Paypal'deki parayla her zaman istediğini alırsın, yeter ki hesabındaki parayla alacağın şeyin para birimi aynı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX
    Paypal'deki parayla her zaman istediğini alırsın, yeter ki hesabındaki parayla alacağın şeyin para birimi aynı olsun.

nokta
  • peki o zaman gecen rapid alırken paypalda para var olmasına karşın 180 dolar, sanal kart da 5 dolar vardı
    ve uyelik satın almama izin vermedi. Buna nedersin ?
  • Deneyecegim yontem

Zaten kredi kartlı ve garanti hesaplı birinci uyeligim var

2ci uyeligi free olarak aldım ve banka hesabı vakıf bank hesabım

1ci uyelikden alacagım 1senelik uzatma kodunu 2 ci uyelige koyup onu uzatacam.

Gelen parayıda oradaki vakıf hesabıma aktaracam. vakıfa gecmezse birinci paypalıma

aktarıp oradan garantiye cekecem. Bu işlemler herhalde sizin demek istediginiz.

Böylece 2 ci paypal'a kredi kartı gerekmemiş olacak( salak gibi 1.90$ kart onayı vermeme gerekde kalmayacak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

peki o zaman gecen rapid alırken paypalda para var olmasına karşın 180 dolar, sanal kart da 5 dolar vardı
    ve uyelik satın almama izin vermedi. Buna nedersin ?

180 değil 180.000 Doların olsa normal. Rapid üyeliği Euro üzerinden yapılır, Paypal hesabında 7 Euro'n olsa alırdın Rapid hesabını. Biz burada yıllardır bunu anlatmaya çalışıyoruz bu konuda soru yaşayanlara.
    Paypal'dan bir para birimi hesabı daha açacaksın ve Euro ile alışveriş yapman gerektiğinde Exchange yaparak USD ----> Euro para transferi gerçekleştireceksin. Zor birşey değil.
    Adamlar kontrolü tamamen senin eline vermişler daha ne istiyorsun?

quote:

vakıfa gecmezse birinci paypalıma

aktarıp oradan garantiye cekecem.

Israrla ve şiddetle uyarıyorum! Paypal hesapları arasında geçiş yaparken aynı ip'yi KESİNLİKLE KULLANMAYIN!!! Üşenmeyip modemi resetleyin ip değişsin.
    Eğer hesaplar güvenlik ve abuse sebebiyle bloke edilirse mesuliyet kabul etmem, uğraşırsın haftalarca ekrar açtıracağım diye.
    Ben bu şekilde idare ediyorum, benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 1 Mart 2010; 12:15:28 >

• o zaman iş yerinde yapmayacagız. Orada sabit ip var.
  • TRQX ya ben sadece euro kullanacaksam ve elimdeki dolar cinsi bu paypal'ı euroya ceviremezmiyim Yani icinde bir dönüştürme yada
    ayarlar kısmı yok mu. Cunku dun actıgım yeni paypal'ı da dolar uzerinden acmak zorunda kaldım. Su netload hala cevap vermedi bana
    onada deli oalcam
  • 15-20 tane para birimi var, istediğini ekleyebilirsin Paypal'a. (TL yok yalnız sakın sorma )
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.