Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gece bırakıyorum 20-30 gb remote sabaha kaltıgımda hepsi bitmiş oluyor zaten. bu arada netload su an gene manyak yavas
  • ya bende mi sorun var netload gene mi ölümüne yavas
  • sende sorun yok yaw kardeş sen benim yazdıklarımı okumuyormusun

diyorum yha rapid akşam saatlerinde free kullanıcılara nasıl dosya indirememe engeli koyuyorsa netloadda remote upload için aynısını yapıyor dediğim saatlerin dışında upload yapmak imkansız ve aynen seninde dediğin gibi linkleri ekliyceksin yavaş yavaş gidecek upload saat sabah 5-6 olunca upload hızlanacak ve tamamlanacak yani anlıycağın linkleri ekliyceksin 1 gün sonra alıcaksın şunu yükleyip hemen konusunu açayım gibi birşey yapmak mümkün değil 1 gün sonrayı beklemek gerekiyor veya gecenin köründe kalkarsın o zaman anlık yükleyip anlık açabilirsin konularını Bu kadar basit dosya silen bir yerdende bu kadar zor upload yapılmasıyla karşılaşmak benim içn hiç süpriz olmadı
  • netload kullanıcılarna önerilerim

1) Dün 4100'u gectim bugun daha 16 st gecmesine ragmen 2660 olmuş durumda özellikle türkiyede 22'den sonra daha hızlanıyor bu sayac
    ve bugun 4200 u gecmeyi dusunuyorum. Hayatımda böyle bir sayac hayal edemezdim rapid de . 3500 u gecmek nasip olmamıştı gunluk sayacım
    ay sonu gelip 2 ci uyeligimi actıgımda netload savul oglum bu türk seni soyacak

2) Netload sahibi olacaklara en önemli önerim BOŞ YERE hediyelere para harcamayın rapid de o degerli puanları kota olarak kullanın bu arada
    arada bi rapid e de yuklemeler yapıp kotanızın bitmesine engel olun. Gecen baktım gunluk puan 1000'in altına inmiş hemen son oyunlardan birkac tane
    ve film attım . Bu arada şu an hala 550.000 puanım var rapid de ki nerdeyse 1.5 tb oyun yukledim rapid uyeligimden şu an bu halde 4.5 tb kotam var.
    Netload rapid den download u banlasada bile 1.5 senelik mega-upload uyeligim sagolsun oradan da oldukca hızlı şekilde remote yapabiliyorumn netload a

3) Netload şu an cok iyi benim gözümde hotfile ise herzamanki gibi 10 film + 10 en son oyunları paylaştım ama gunluk kur 800 i gecemedi. Bugun 12 st
    bile 230 olamadı. Kısacası gunluk 5 gb remote kotası ve kımıldamayan kotası ile HOTFILE 5 para etmez netload'un yanında zerre deger etmez

4) Arkadaşlar gelin sizde eger netload konusunda destek isteyen olursa bana ÖM atsın. yada worldwidewild@hotmail.com a eklesin msn de
    unutmayın eklerken mesajda atın. (Forumdaki nickiniz ve neden eklediginiz)

Bu kazanc çeşmesinden sizde sebeplenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 23 Şubat 2010; 16:26:33 >

• @worldwidewild
    bende netload premium aldim dun. bence de netload rapidden sonra en iyi alternatif.
    yanliz upload konusunda acaip sorunum var.
    netload a upload icin kendi uploaderlarindan baska alternatif yok mu. cunku gercek ten cok kotu kendi uploaderi.
    mesela ftp upload yapabiliyor muyuz?

bir de remote yaparken

rapid=>netload ( netload premium gerekiyor)
    netload=>rapid ( rapid premium gerekiyor )

yada hotfile, netload, rapid icin mantik bu degil mi?

son olarak ta bu remote upload yaparken linkleri nasil ekliyoruz.
    bunu otomatik yapabilen yani linkleri otomatik remote sekline donusturen bir program yok mu?

en son olarak ise sunu sormak istiyorum;
    netload premium uyeligi sona erdiginde rapid gibi dosyalarini ve hesabini iptal etmiyor degil mi?
    yani free olarak kullanmaya ve eski dosyalarindan puan kazanmaya devam ediyorsun?

• kizilelma remote sorularını ben cevaplayım

mesela senin netload hesabına başka biyerdeki dosyayı remotelemek istiyorsun
    örneğin remotelemek istediğin dosya rapidde olsun bunu netload hesabına remotelemek istiyorsun diyelim remote uploadın mantığı şu şekilde çalışıyor sen netloada diyorsunki benim bu rapid premium hesabımı kullanarak bu rapid dosyasını indir ve benim netload hesabıma kaydet diyorsun mantık bu

bazen arkadaşlar karıştırıyorlar tam tersini söylüyorlar o şekilde olamaz çünkü netloada sen dersenki bu netload premium hesabımı kullanarak rapiddeki dosyayı indir dersen netload o rapiddeki dosyayı indiremez umarım anlamışsındır

rapiddeki dosyaları netload hesabına remote upload yaparak yüklemek istiyorsan rapid premium hesap gereklidir

netloaddaki dosyaları rapid hesabına remote upload yaparak yüklemek istiyorsanda netload premium gereklidir

linkleri remote şekline dönüştürmek derkenhttp://rapid buraya kullanıcı adı yazarak değiştiriyoruz bunu diyorsan not defteriyle veya excel ile değiştirebilirsin

remotelenecek linkleri not defterine yapıştır daha sonra Ctrl+H ile değiştir menüsüne girersin
    aranan bölümüne = http://
    yeni deger bölümüne =http://kullanıcıadı:şifre@
    böyle yazıp tümünü degiştir dersin hepsi remotelenmek için hazır olur linklerin sonundaki .html kısmını silmeyi unutma Ctrl+H ile silebilirsin onuda

netloada remote yapacaksan netloadda girip remote kısmını açın oraya not defteri ile hazırladığınız bu remote linklerini yapıştırıp uploada tıklayın ben en fazla 400 link yapıştırıp remotelemiştim sorun olmamıştı sen birazdaha fazla hızlı olmasını istersen 400 linki bir defada değil 100+100+100+100 gibide remoteleyebilirsin böylece remote upload hızın 4 katına çıkar veya ne kadar istersen

netload free hesabını premium hesaba dönüştürüyorsai premium süresi bitincede tekrar free hesaba dönüşecektir diye düşünüyorum ve bunu kesin olarakta bilmediğimi söyleyim hotfile da böyle oluyor netload ve hotfile premium hesap açma uzatma değiştirme sistemleri uygulamaları birbirine benziyor diye ek bilgi olsun diye söyledim netload kullanan arkadaşlar kesin bir bilgi verirlerse bende sevinirim

• @picasso2,

cevaplar için çok teşekkürler...

bir arkadaş netload da premium bitince free olarak devam ettiğini yazmıştı burada..
    birisi konfirme ederse sevinirim...

bir de bu netload aupload yapan doğru düzgün bir program yok mu acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 24 Şubat 2010; 1:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

@picasso2,

cevaplar için çok teşekkürler...

bir arkadaş netload da premium bitince free olarak devam ettiğini yazmıştı burada..
    birisi konfirme ederse sevinirim...

bir de bu netload aupload yapan doğru düzgün bir program yok mu acaba...

evet premium üyeliğin bitince free üyeliğe indirgiyor aynı şekilde devam ediyorsun rapid gibi üyeliğini iptal etme durumu yok yanii...Aynı hesaptan puan kazanmaya devam ediosun linklerin felan da silinmiyor...

uploadu da ftp den yap son hızda upload yapıo... Filezilla kullan cuteftp den daha hızlı... tabii ftp den upload yapabilmek için premium üye olman şart...netload anasayfasından ftp bölümüne gir orada ftp için kullanıcı adın ve şifren var...

Ayrıca remote upload konusunda neden bu kadar zorlanıosunuz anlamadım ben rapidin de kotasından dolayı sabah 9 ile 11 arası kullanıorum remotu genelde 200 mb lık dosyayı 5-6 saniye de uploadluo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 24 Şubat 2010; 2:52:45 >

• Öncelikle rapid'in kotasının az calıstıgı HAPPY HOURS da da yapabilirsin eger uykundan fedakarlık edersen yok eger benim rapid de puanım var bolca
    dersen onlarıda kullanabilirsiniz. Şunu unutmayın netde en buyuk arsive GOOGLE. Bugun google kapansın w*rez resmen %50 çöker (gerisi torrent)
    bircok insan aradıgını google da buluyor. bende öyle cekcegim dosyayı google da aratıyorum ve 3-5 yerde ölüde olsa elbet calısan cıkıyor (sorun şifresiz olanı bulmak) neyse sonunda buldugum linki netload a atıyorum. Benim rapid de zaten 3 tb oyun + 1 tb film arsivim vardı o yuzden netload aktarmam cok uzun surmedi ama boyle bir arasivi netload da sıfır kaynakla hazırlamak cidden zaman alabilir. Tek yapmam gereken 1 mart da 2 ci uyelik almak
    ve geriye kalan dosyalarımı orayada aktarmak. Bu arada netload da dun 4300 bariyerini gectim bu gece 4500 yapamam cunku işim var ve post yapamaycam. O rekoruda artık 1-2 gun sonra kırarım. 5 gundur 3000 altında degilim Bu guzel birde 2 ci uyeligi acıp oradada bi 3000 saglarsam
    ayda 225 dolarım garantilenir. Rapid cok beklersin dönmemi kacırdın beni bi kere kaptırdın netload'a

•                           points         earnings                   revenue 

48516 $25 $60.65

buradaki revenue ??? deki deger ne oluyor haberiniz varmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 24 Şubat 2010; 11:05:48 >
  •  Rapid-Share alternatifi netload

son durum bu Allah yürü ya kulum dedi, 1 uyelikde bunu yakalamayı HAYAL bile edemezdim. Birde 2 ci uyeligimi bi acsam.. offf ya pazar gecesi
    yada pazartesi sabaha param yetcek
  • tebrikler ve hayırlı olsun worldwide.
  • açıkcası bende bu başarıyı beklemiyordum . Elinde rapidi icinde oyunları ve puanları olanlar
    fotograf makinasına felan paranızı harcamayın. Gelin sizde netload a katılın pişman olmayın
    (Reklamları izledinz)
  • Ordaki "revenue" toplam kazancın. Mesela benim ki ;

29.08.2008 - 24.02.2010 1613670 $25 $2017,12
  • ayda 300 dolar fena değilmiş. Gunde 8000 puan demek bu .. üffff benim hayalim... inşallah bende bu degere ulaşabilirim
  • son durumda netload son 3 ayda % 25
    hotfile %67 artmış

rapid ise %1.8 azalmış
  • Arkadaşlar netload daki set password olayı ne için ? Rapidin securty lock gibi birşey mi ?
  • yok ya sadece dizine şifre koyma, yani netde paylaşıldıgında şifre olarak nick veya url koyabilirsin Yoksa oyle rapid security lock felan gibi degil
  • Arkadaşlar rapidde şu para işini kaldırınca hotfile tek başına yetmiyor, benimde aklıma netload geldide bu site hakkında pek bilgim yok açıkçası. Bir kaç sorum var cevaplandırırsanız sevinirim.

1 - Uploaddan para kazanmak için premium üyelik almak şart mı?

2 - Kaç indirilme başına ne kadar para veriyor? Rank sistemi var mı? Dosya boyutu farkediyor mu?

3 - Ödeme nasıl oluyor? Rapid gibi 1-2 ay bekleterek mi, yoksa hotfile gibi düzenli mi?

4 - Günlük, yada genele vurarsak haftalık kazancınınız ne kadar oluyor acaba? Birde hangi paylaşımları yapıyorsunuz? Hotfile için genelde yetişkin filmleri paylaşımı yapılıyor, bu netload için en çok para getiren paylaşımlar neler acaba?

5 - Ayrıca en can alıcı nokta benim için, acaba upload hızı ne durumda? Birde Hotfile gibi ftp upload var mı?

Biraz uzun oldu ama bilgili bir arkadaş biraz vaktini ayırıp cevaplandırabilirse bende netloada geçmeyi planlıyorum yavaştan, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 1 - Uploaddan para kazanmak için premium üyelik almak şart mı?

Benim bildigim yok ama ben öneririm. Neden dersen mesela rapidin'de yeterince puan biriktirdiysen ve benim gibi paraya
    dönemediyse ilerde onları netload a atabilirsin veya buldugun netload linklerini rapid e atabilir kısacası remote yapabilirsin

2 - Kaç indirilme başına nekadar para veriyor? Rank sistemi var mı? Dosya boyutu farkediyor mu?

1000 indirime 1.25 dolar veriyor ve ne altına ne ustune cıkıyor.

3 - Ödeme nasıl oluyor? Rapid gibi 1-2 ay bekleterek mi, yoksa hotfile gibi düzenli mi?

Bugune dek almadım ama alanlar 10-15 gun arası suruyor dediler. Eski mesajlara bakarsan bulabilirsin.
    Alım kısmınbda sorun yaşayanlar oldu. Bu durumda adres yerine eksik bilgi yada hatalı bilgi yazımında

company

firstname

surname

street / number
    /

zipcode / location
    /

country

para gitmiyor. Buradaki bilgiler de zipcode felan artık ne yazcaz bilmiyorum Ben garanti hesabımdaki bilgileri yazacagım.
    Yani paypal a tanımılı olan. Olmadı. ayda 1 kez senelik uyelik satacagım.. tabi alan olursa.. olmazsa yandık

4 - Günlük, yada genele vurarsak haftalık kazancınınız ne kadar oluyor acaba? Birde hangi paylaşımları yapıyorsunuz? Hotfile için genelde yetişkin filmleri paylaşımı yapılıyor, bu netload için en çok para getiren paylaşımlar neler acaba?

Benim önceden rapid de 3 tb verim vardı onları netload a almam 1 ayımı aldı (puanlarım sayesinde) ve bu yuzden gunluk downloadum

3000-4000 arasında, sadece oyun. Henuz baska konuya girmedim yakında 2 ci uyelik alıp baska konularada girecem

5 - Ayrıca en can alıcı nokta benim için, acaba upload hızı ne durumda? Birde Hotfile gibi ftp upload var mı?

Ben ftp upload kullanmadım önceki 3 tb rapidimi netload a remote ettim sadece ama ftp fena degil diyorlar. FREE de varmı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.