Bildirim
Rapid premium hesabı ortak kullanma ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biz kardeşimle kullanıyoruz herhangibi bir sorun olmuyor
not: pointlerden kazandıgımız hesabı kullanıyoruz -
evet kapanır ama kapanmayabilirde rapid sattığım bazı müşterilerimin hesabı bu sebep ile kapandı...
biraz şans işi...kullan ama kapandımı üzülmeyeceksen... -
quote:
Orijinalden alıntı: oxata
not: pointlerden kazandıgımız hesabı kullanıyoruz
Bir sakıncası yoksa point derken nasıl kazanıyorsunuz?,hesap alıyorsunuz merak ettim. -
anladım arkadaşlar saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogenfla
quote:
Bir sakıncası yoksa point derken nasıl kazanıyorsunuz?,hesap alıyorsunuz merak ettim.
rapid share.com dan bir ücretsiz hesap alıyorsunuz ismi collector hesaptır.
bu hesap açık bi şekilde upload yapıp paylaşıyosunuz forulmarda vslerde 5mb üstü....yapılan her download başına 1 puan kazanıyorsunuz.10.000 puan olunca sıfırdan 1 aylık 1 adet rapidshare premium açma hakkınız oluyor.olay .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Temmuz 2009; 13:17:22 > -
quote:
quote:
Bir sakıncası yoksa point derken nasıl kazanıyorsunuz?,hesap alıyorsunuz merak ettim.
Dosya upload etmen lazım.Sonra o linkleri olabildiğince paylaşım forumlarında yay.Ne kadar kişi indirirse o kadar iyidir. -
Aynı anda iki download olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz... -
quote:
quote:
rapid'de bir hesap açıyorsun sonra o hesaba dosya upload yapıyorsun oyun film sv. linkleri warezlere dagıtıyorsun
point lerin 10000 olunca bir aylık piremium kazanıyorsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Aynı anda iki download olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz...
:) neden yaramasınki ?
rapid share premium hesap zaten kişiye özeldir rapid share bunu engellemezse o zaman 100 kişi tek hesabı kullanır rapid share.com un ne bi serverı kalır ne bişeyi hangi sistem dayanabilirki buna?
8mb interneti olan 900kb/s çekiyor...
yani full download imkanı sunuyor bence gayet mantıklı ben hem hesap satıyorum hem kendimde premium ile yapıyorum download...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Temmuz 2009; 13:26:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
rapid share premium hesap zaten kişiye özeldir rapid share bunu engellemezse o zaman 100 kişi tek hesabı kullanır rapid share.com un ne bi serverı kalır ne bişeyi hangi sistem dayanabilirki buna?
yani full download imkanı sunuyor bence gayet mantıklı ben hem hesap satıyorum hem kendimde premium ile yapıyorum download...
Evde şimdi download oluyor iş yerinde de yapmak istiyorum nasıl olacak ???
Ben ücretli kullanıcsıyım tek bir olmasa bile en az aynı anda iki bağlantıya izin vermeli sürekli download miktarını kısmak olmaz,
-
quote:
quote:
quote:
Ben ücretli kullanıcsıyım tek bir olmasa bile en az aynı anda iki bağlantıya izin vermeli sürekli download miktarını kısmak olmaz,
nette 1 yıllık rapid premium alıp 2-3 arkadaş ortak kullandığını yazan kişiler var
işin aslını denemeden öğrenemiycez sanırım
-
Şu an 1 Pre'yi 3 kişi kullanıyoruz.Bir sorun yok -
Hep şifremi değiştirdiler. En sonunda ban attılar. 2 senedir üyeydim. Banlandığımdan beri almıyorum. -
Üstad anlaşamadığımız bir husus var.
Olay aynı anda download...yani evden download açıp işyerindede açarsan aynı anda download edersen bu hile olur rapid share açısından
Lakin evdeki downloadı kapatıp logout oldunmu işe gidip download açtınmı bunda sorun yok.
Şimdi sanırım demek istediğimi anlatabildim...
quote:
quote:
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Temmuz 2009; 17:37:04 >
-
ya pre ye gerek yok bunun için dolu programlar var mesela ben kullanıyorum(ismini pm den verebilirim )boşu boşuna para vermenize gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: bymerty
ya pre ye gerek yok bunun için dolu programlar var mesela ben kullanıyorum(ismini pm den verebilirim)boşu boşuna para vermenize gerek yok
o dediğin programlarla 8 megabit (900kb/sn) olarak indirebiliyormusun? -
quote:
Orijinalden alıntı: DoQi
quote:
Orijinalden alıntı: bymerty
ya pre ye gerek yok bunun için dolu programlar var mesela ben kullanıyorum(ismini pm den verebilirim)boşu boşuna para vermenize gerek yok
o dediğin programlarla 8 megabit (900kb/sn) olarak indirebiliyormusun?
internet hızım 2mbit olsa bile 900kb/sn olarak mı indirir premium olunca? -
xx-mas Hayır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdém53
xx-mas Hayır.
birden sevinmiştim
Benzer içerikler
- internet wan bağlı değil ne demek
- yetkilendirme gerekiyor
- superonline altyapısı kullanan firmalar
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- wifi şifre kırılır mı
- türk telekom upload hızı
- statik ip nedir
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- internetim çok yavaş
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X