Bildirim
rap müzik için ne gerekir???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bana sorarsan rap ve rock çok ayrı şeyler önce birin seç -
şebo da dinlerim ama ceza ve saagodan vazgeçemem -
dengeli bir kulaklık daha iyi olur senin için cx300 gibi ama daha fazla bas istersen ep630.. genelde tavsiyeler bu yönde zaten forumda -
ie4 olmazmı -
quote:
Orjinalden alıntı: faltun
ie4 olmazmı
ie4 te olur ama fiyatını haketmediğini söylüyor herkes.. senin fiyat aralığın ne ona göre f/p kulaklık alman daha iyi olur -
forumda digitaldelisi nickli arkadas 65 milyona sennheiser ie4 satıyor ben ondan almayı düşünüyorum. -
öncelikle rap ve rock ı aynı kalitede dinleyemessin.çünkü ikisi birbirinden çok çok farklı müzik türü.ben hip-hop dinliyorum sennheiser ie4 cok iyi bu konuda.kesinlikle öneririm.ama bu kulaklıkla rock nasıl olur bilemem çünkü sennheiser ie4 bass agırlıklı bir kulaklık.tizler kötü değil rock müziğide iyi dinlersin heralde :S -
quote:
şebo da dinlerim ama ceza ve saagodan vazgeçemem
3 üde farklı :D ceza ile sagonun türü aynı olarak geçsede %100 farklı müzikleri var.
konu dışı oldu ama :) !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 8 Mart 2008; 18:41:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: sirmajestic
quote:
3 üde farklı :D ceza ile sagonun türü aynı olarak geçsede %100 farklı müzikleri var.
olsun hocam zaten 12 yasındayım beklentilerimi karşılar kanımkca -
ep630 al derim rap dinlerim pop dinlerim her şeyi dinlerim kısaca(rock ı az dinlerim ama ) senin için yeterli olacaktır
-
quote:
Orjinalden alıntı: furkanaltun123
quote:
Orjinalden alıntı: sirmajestic
quote:
olsun hocam zaten 12 yasındayım beklentilerimi karşılar kanımkca
kardeşim ben ie4 ü hip-hop dan başka bir türde dinlemedim dinliyip sana yardımcı olayım diyicem rock dan anlamam yanlış bilgilendirmeyelim seni.ama sanmıyorum kötü olacagını
-
IE 4 derim... ben hip hop rap R&B dinleyen biri olarak tavsiye edebilirim... -
peki cx400 ie4 den dahamı iyidir???? -
quote:
Orjinalden alıntı: furkanaltun123
peki cx400 ie4 den dahamı iyidir????
bass ve mid konusunda ie4 daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X