Şimdi Ara

rap müzik için ne gerekir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben genelde rap ve rock dinlerim sizce bana aşırı bass mı aşırı tiz mi aşırı mid mi gerekir yoksa dengeli bi kulaklık mı gerekir???

lütfen yardım edin...

• bana sorarsan rap ve rock çok ayrı şeyler önce birin seç
  • şebo da dinlerim ama ceza ve saagodan vazgeçemem
  • dengeli bir kulaklık daha iyi olur senin için cx300 gibi ama daha fazla bas istersen ep630.. genelde tavsiyeler bu yönde zaten forumda
  • ie4 olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: faltun

ie4 olmazmı

ie4 te olur ama fiyatını haketmediğini söylüyor herkes.. senin fiyat aralığın ne ona göre f/p kulaklık alman daha iyi olur
  • forumda digitaldelisi nickli arkadas 65 milyona sennheiser ie4 satıyor ben ondan almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle rap ve rock ı aynı kalitede dinleyemessin.çünkü ikisi birbirinden çok çok farklı müzik türü.ben hip-hop dinliyorum sennheiser ie4 cok iyi bu konuda.kesinlikle öneririm.ama bu kulaklıkla rock nasıl olur bilemem çünkü sennheiser ie4 bass agırlıklı bir kulaklık.tizler kötü değil rock müziğide iyi dinlersin heralde :S
  • quote:

şebo da dinlerim ama ceza ve saagodan vazgeçemem

3 üde farklı :D ceza ile sagonun türü aynı olarak geçsede %100 farklı müzikleri var.
    konu dışı oldu ama :) !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 8 Mart 2008; 18:41:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

quote:

3 üde farklı :D ceza ile sagonun türü aynı olarak geçsede %100 farklı müzikleri var.

olsun hocam zaten 12 yasındayım beklentilerimi karşılar kanımkca
  • ep630 al derim rap dinlerim pop dinlerim her şeyi dinlerim kısaca(rock ı az dinlerim ama) senin için yeterli olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun123

quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

quote:

olsun hocam zaten 12 yasındayım beklentilerimi karşılar kanımkca

kardeşim ben ie4 ü hip-hop dan başka bir türde dinlemedim dinliyip sana yardımcı olayım diyicem rock dan anlamam yanlış bilgilendirmeyelim seni.ama sanmıyorum kötü olacagını

• IE 4 derim... ben hip hop rap R&B dinleyen biri olarak tavsiye edebilirim...
  • peki cx400 ie4 den dahamı iyidir????
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun123

peki cx400 ie4 den dahamı iyidir????

bass ve mid konusunda ie4 daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.