Şimdi Ara

RAP KAYDI YAPAN LAR VARMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kayıt alanlar varmı içimizde bir bakalım tartışalım burası bizim konumuz olsun kayıt la ilgili mix mastering bilgilermizi beat leri liriklerimizi paylaşalım buradan paslaşalım .
    bu arada kulandığınız programlar neler ? ben adobe audion 1.5 ve cubuse sx3 te kayıt alıyorum ama memnun değilim reverb ve eq birde vocale adam gibi comprosör uygulamayı bilmiyorum .

• Selam. Bende kendi çapımda asıl bestelerimden,tarzdan sıkıldıkça yapıyorum. Program olarak FL Studio XXL Producer Edition ve Adobe Audition kullanıyorum. FL Studio bilgim iyi sayılır ancak Adobe Audition'u yavaştan çözüyorum boş zamanlarımda. Midi Klavye olarak Yamaha KX 61 kullanıyorum. Beat yaparım,lirik yazarım,söylerim. İçime sinen bir kaydım olursada buraya koyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Selam. Bende kendi çapımda asıl bestelerimden,tarzdan sıkıldıkça yapıyorum. Program olarak FL Studio XXL Producer Edition ve Adobe Audition kullanıyorum. FL Studio bilgim iyi sayılır ancak Adobe Audition'u yavaştan çözüyorum boş zamanlarımda. Midi Klavye olarak Yamaha KX 61 kullanıyorum. Beat yaparım,lirik yazarım,söylerim. İçime sinen bir kaydım olursada buraya koyarım.

ÇOK GÜZEL
  • FL Studio
    Cool Record Edit
    Wave Lab 7.0
  • Bu konuda fazla bilgim yok bu programlar ile beat yapabilirmiyiz?
  • Arkadaşla Windows Ses Kaydediciden yapmaya çalışıyoruz birşeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Arkadaşla Windows Ses Kaydediciden yapmaya çalışıyoruz birşeyler.

oda güzel kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: q0kh1

Bu konuda fazla bilgim yok bu programlar ile beat yapabilirmiyiz?

FL Studio ile yapabilirsin. Herhangi bir midi klavyeyede ihtiyacın yok. Normal PC klavyenin tuşlarını piyano tuşları gibi kullanabilir ve çeşitli VST'leri yani enstruman paketlerini kaydedebilirsin.
  • peki vocale eq ve reverbi nasıl vericez ve hangi seviyelerde ölçü nedir genelde ?
  • Kartal Big Punch Recrods da yapıyorum bütün kayıtlarımı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

quote:

Orjinalden alıntı: q0kh1

Bu konuda fazla bilgim yok bu programlar ile beat yapabilirmiyiz?

FL Studio ile yapabilirsin. Herhangi bir midi klavyeyede ihtiyacın yok. Normal PC klavyenin tuşlarını piyano tuşları gibi kullanabilir ve çeşitli VST'leri yani enstruman paketlerini kaydedebilirsin.

Teşekkürler indirip bişeyler yapmaya çalışcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-Enfield

Kartal Big Punch Recrods da yapıyorum bütün kayıtlarımı tavsiye ederim

evimde kendime has ekipmanlaırm varken niye gidiyimki dostum . öğrenip kendi kaydımı kendim almaak varken . gitmekte aptallık olur 1 milyarlık malzemelerim var mic vs preamp ses kartı pop filter cart curt ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.