Şimdi Ara

Boks yapan/yapmış var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha yeni boksa başladım. Bugün sert bir darbe aldım kafaya ve o anda baş ağrısının kafama girdiğini hissettim. Kötü bir darbeydi, şu an antremandan çıktım ve başımın sert ağrıdığını söyleyebilirim. Vuran kişide 110 kilo falan okkalı vuruyor yani.

Bu normal midir ? Yoksa sıkıntılı bir durum mu ?

Boks benlik değilmiş anlaşılan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• beyin damarından kaynaklı ağrı
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Bu ciddi bir durum mu hocam yoksa normal mi ?

Düşündüm de mesela bende kask vardı birde darbe geldiğinde şimdi anthony joshualar falan vurduğunda rakipteki adamlarda kask falan olmuyor onlara bir şey olmuyorsa bir sorun çıkmaz herhalde bende de

• Hocam paranla dayak yemede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar ağrı olabilir. Ama dozu artmasın.
    Bilinç bulanıklığı yaşarsan hemen hastaneye git. (Bugünün hangi gün olduğunu hatırlayamıyorsan, en son yediğin yemeği, adını vs.)

Bu arada ben wushu yapıyordum antremandan eve yürüyerek gelemiyordum :D ayaklar paramparça oluyordu kick-boks tarzı spordu çok yumruklu değildi. Topallayarak geziyordum
  • Valla hocam ya, bırakıcam sanırım benlik değilmiş. Öğrenmiş oldum.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Dövüş sporları sancılı ya ben vücut geliştirme yapıyorum iki yıldır en kötü hafif ağrılar olur spordan sonra hem getiriside fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Ben bıraktım zaten bana göre değil. VG`ye başladım ben de 2 aydır yapıyorum amacım estetik bu sporu yaparken de çok iyi hissediyorum kendimi.
  • Arkadaşlar gece yattım başım baya ağrıyordu sonra sabaha karşı baş ağrısından uyandım zonkluyor kafam... Ağrı kesici falan içtim şu an iyiyim ama belkide Ağrı kesiciden dolayı iyiyim. anlamadım bende neden böyle oldu...

Boks yapıp bu durumla karşılaşmış yok mu başka

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Arkadaşlar gece yattım başım baya ağrıyordu sonra sabaha karşı baş ağrısından uyandım zonkluyor kafam... Ağrı kesici falan içtim şu an iyiyim ama belkide Ağrı kesiciden dolayı iyiyim. anlamadım bende neden böyle oldu...

Boks yapıp bu durumla karşılaşmış yok mu başka
    muay thai yapıyorum. o herif sana niye öyle sert vurmuş? beni hocam dövdü blokta durdum sürekli vurdu vurdu kafama kafama ama o 5-10 dk bi sersemledim sonra birşey olmadı. tavsiyem o herifle antreman yapma
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam beklenmedik şekilde geldi darbe. Darbeden sonra sarsıldım fakat antremana devam edebildim.
    Kaskta vardı zaten kafamda bide siklet farkımız var sanırım baya benden 35 kilo fazla biri ondan oldu galiba...

• Hocam ben kaşındım biraz ondan oldu.

Sizce baş ağrısı normal mi? Sizde yaşamış mıydınız ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.