Şimdi Ara

Rap dinleyenleri eziklemek neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sinir olduğum şeylerden birisi aq başkası gelir demet akalın vs der bi şey denmez rap dinliyorum denince bir küçümseme garip cidden..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Daha konu ikinci sayfaya bile düşmemiş ne up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap ten ksıt türkçe rap ise eziklemekte haklılar

• .d türkçe rapte gerçekten çok kötüler var ama ceg, sagopa, ceza, lil zey, xir in gayet güzel şarkıları var..

• Tabii ki de ego tatmini, başka ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 2 Temmuz 2020; 21:9:40 >
  • Rapte duygu yok. Anlam olabilir ama duygu yok. Tam ısınamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 2 Temmuz 2020; 21:12:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Slipknot Neden Sevilmez?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asagilamak yanlış ama sadece rap dinlemek bir kayiptir. Sadece rock dinlemek, sadece rap dinlemekten daha az bir kayiptir. Ama sadece rap dinlemek; diger herhangi bir türü sadece dinlemekten daha büyük bir kayıptır.

Neden diye sormayın anlatamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam rap değil müzik zevki eleştiriliyor bırak adamlar istediğini dinlesin ezikleyince dinlediğin müzik ile ondan daha elit mi oluyorsun

• böylesine rezalet bir müziğin tüm dünyada bu kadar popüler olmasını anlamak gerçekten zor.

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Hocam bundan 1 yıl öncesine kadar ben de hep dalga geçerdim çok kötü bulurdum ama sonrasında dinleyince aştım bu ön yargımı.

• Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt

Sadece rap dinlemek bana kalırsa da saçma ama benim beğendiğim nadir sanatçılar var zaten.

• +

• quote:

Orijinalden alıntı: manuelporkatal

Hocam bundan 1 yıl öncesine kadar ben de hep dalga geçerdim çok kötü bulurdum ama sonrasında dinleyince aştım bu ön yargımı.

Hocam bende rap dinledim önyargıyla alakası yok. Evet güzel parçalar var rap dinleyebilirim ama uzun vadede pek bir değeri yok bu türün benim için. Cem karaca mesela bu adamı her gün dinlerim ama rap sanki bir yerden sonra biten bir zevk gibi.

Rap hamburger cem karaca su, ekmek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: need15

Bu mesaj silindi.

Şu anda bir çok türden yabancı müzik dinlerim. Kalsikten tut, jazz, hip hop, pop, soul ,rock vsvs..Eskiden 2003 - 2012 arası yogunlukla Hip-Hop dinlerdim.

Şimdilerde GERÇEK rap diye bir şey kalmadı. Bebeler rap dinlediklerini sanıyorlar. Yazık !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 2 Temmuz 2020; 22:7:42 >
  • dinliyorum bence çok güzel .

• Rap devri 2005 bitti. Eskiden Hip hop'çuydum (2002 - 2006 dönemi).

• Arkada sürekli dönen beat midemi bulandırıyor. Yaratıcılık yok gibi. Rock müziği daha çok seviyorum, rap dinleyenlere bir şey demiyorum

• Mumble rap dinliyorum KÖK$VL gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.