Şimdi Ara

Ranked günlüğüm Bronzdan çıkış. [1 GÜNDE SİLVER] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Silver'a çıktıktan sonra tavsiyem, sürekli oyun at,ara verme.Çünkü lig atlayınca "Lige yeni katıldı" kategorisine giriyorsun ve galibiyetlerde 30-35 civarı LP geliyor.Böylelikle eğer güzel bir galibiyet serisi yakalarsan birkaç günde Silver1 olursun.

Bu arada yeni mesaj atmak yerine ilk mesajına editlersen daha iyi olur.

Cevap için teşekkürler, taktiğimde bu zaten ara vermeden atınca verilen lp oranı çok yüksek olduğu için 3 oyunda direk serilere çıkıyorum. 10 oyundur kaybetmedim silverde böyle geçer umarım.
  • Bala gel. Başarılar.
  • Gold olursan 3 güne kendimi banlatıyorum 1 hafta
  • Başarılar bende bir 30 level olursam 24'üm daha.., tamam vurmayın
  • silver 5 ölüm 2 defa serilerden düştüm. oyunda troll çok. nunu ile supp oynuyorum botu taşıyorum ama bir lane ezildimi diğerleride o landeden kill çıkartıyor. bıktım bu troll ve feederlardan.
  • Silver 5 ten bir oyun bekliyoruz, çok merak ediyorum TR nin silver ını
  • Silver bronz dan beter diyenler gercekten haklilar basarilar cikarsin insallah :D
  • bronze 5 den silver 5 için 120 maç attım. silver 5 den silver 4 için 160 maç attım düşün
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

evet arkadaşlar tr hesabımda ilk 30 olduğumda, çok deneyimsizdim girip direk ilk 10 oyunu oynadım bronz 2 başladım, bir süre hiç ranked atmadım. şimdi kendimi hazır hissettiğim için ranked atmaya başladım, resimli olarak burda paylaşmayı düşünüyorum. jax ile bronz 2 den çıktım solo top oynayarak, 4-5 el üst üste kazanmıştım fotoları yok.

şimdide bronz 1 attı bronz 1 deki ilk maçımı attım karşıma vlad geldi çok zorlanmadım, first bloodu aldım sonra jungle sayesinde 1-2 kill daha alıp lanemde üstünlüğü kurdum tfdede ultiyle yardırdım kolay bir el oldu. 14 dkda 100 farm yapmıştım benim gibi farm yapamayan biri için bir gelişme sayılır.

Ranked günlüğüm Bronzdan çıkış. [1 GÜNDE SİLVER]

40 puan gelmiş nerdeyse.Çok rahat çıkarsın

• İşte buna bal deniyor.Bizde aynı şekilde oynuyoruz takım afkdan geçilmiyor.
  • banada seninki gibi puan geliyordu bronz 3 de basladım 2 ye gecmedim 1 e attı silver5 oldugumda tekrar seri kazandıgımda silver 3 attı 2 ser 2 ser atladım yani :D sonra silver 2 ye cıktım ozaman isler degisti oyle senin gibi surekli kazanıyodum artık oyle olmadı silver 3 dustum simdi s2 cıktım tekrar ama 30 üstü puan gelmiyor artık
  • Asıl hell silver kardeşim bronzdan daha çok troll var orda.
  • Takipteyim.
  • Takip.Ayrıca Jax'a Hextect-Botrk-Trinty mi çıkıyorsun?
  • Başarılar.

• TR deki bronz silver tarzı oyunculardaki buildler ve cs lere bakınca gözlerim kamaşıyor böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

silver 5 ölüm 2 defa serilerden düştüm. oyunda troll çok. nunu ile supp oynuyorum botu taşıyorum ama bir lane ezildimi diğerleride o landeden kill çıkartıyor. bıktım bu troll ve feederlardan.

bu neki 1günde 3kere serilere katıldım hepsinde yenildim -,-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

silver 5 ölüm 2 defa serilerden düştüm. oyunda troll çok. nunu ile supp oynuyorum botu taşıyorum ama bir lane ezildimi diğerleride o landeden kill çıkartıyor. bıktım bu troll ve feederlardan.

bu neki 1günde 3kere serilere katıldım hepsinde yenildim -,-

benimki de çok farksız. aynı sayılır. g5 düştüm ardından 4 oyun alıp 2 oyun düşmek nedir. şuan lp 0'da öyle duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

türk sunucusunda çıkması en zor lig silver dır bronzdan ben hesap çıkardım bugün silver 5 e inan silver çok çok daha zor ve daha fazla troll var

Benim Tr deki Silver hesabimda 50 kisi 0 puanda gerisini sen dusun katiliyorum sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.