Şimdi Ara

Range Rover Evoque Alacağız yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
52.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ciloocugum benzinli mi ? Trigeri falan degismis mi ? Bakimi sanayide mi yapilmis ? Baktirsaydin her yerine...

Kac binden dustu o fiyata ? Birde 100 bine gelince elden cikarabilecekmisin ? Bmw x5 peynir ekmek gibi satiliyor niyeyse bunlarin yuzune bakmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ciloocugum benzinli mi ? Trigeri falan degismis mi ? Bakimi sanayide mi yapilmis ? Baktirsaydin her yerine...

Kac binden dustu o fiyata ? Birde 100 bine gelince elden cikarabilecekmisin ? Bmw x5 peynir ekmek gibi satiliyor niyeyse bunlarin yuzune bakmiyorlar.

bakıldı borusanda yapılmış bütün bakımlarıda
    100.000 e kadar binersem 50.000 km bindiğim arabadan ettiğim zarar umrumda bile olmaz:D
    x5 çok farklı bi araba ayrıca buna göre.
    Birde 2. el olayında ön yargılar boşa ya benim arabalarımın hepsi altta yazıyo toplam zararım 500 TL oldu bu arabalardan
  • BMW X4 ve Range Rover Eveque arasında kaldım. Yakıt tüketimi konusunda BMW daha tutumlu gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

BMW X4 ve Range Rover Eveque arasında kaldım. Yakıt tüketimi konusunda BMW daha tutumlu gibi görünüyor.

yakıtı düşünüyorsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

BMW X4 ve Range Rover Eveque arasında kaldım. Yakıt tüketimi konusunda BMW daha tutumlu gibi görünüyor.

Yakıtcimrisi araç olarak 1.0 tsi ibiza daha mantıklu değil mi evoque ya da bmw x4e göre ya da 308 hdi bence bunları da düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 6 Aralık 2017; 7:8:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.