Bildirim

Range rover evoque 2.0 dizel liste fiyatı açıklanmış
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş

- 
    150 hp lik ile 180 hp lik arasında 10 bin tl fark var bence bu udurmda 150 lik gereksizleşiyor, 150 hplik 270 bin ,180 hplik 280 bin lira 
 < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
- 
    150 hp olanı 2 tekerden çekişli ve awd olarak da değişiyor 
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 8 Ağustos 2015; 18:25:16 >_____________________________ 2009 subaru imreza 1.5 elegance
- 
    Bu motor kimin üretimi acaba. _____________________________ 
- 
    motorun kime ait olduğunu bilmiyorum, ama discovery sport'ta da aynı motoru kullanmışlar _____________________________ 2009 subaru imreza 1.5 elegance
- 

- 
    Hocam Land Rover sayfası, Fiyat Listesi, YouTube da Evoque, Evoque 2.0Td4 for... Maşallah Evoque ile alıp vermediğin nedir  . .
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
- 

- 
    jaguar ve land rover ortaklığı ile geliştirilip, üretilen yeni bir dizel motormuş _____________________________ 2009 subaru imreza 1.5 elegance
- 
    quote: 
 Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Bu motor kimin üretimi acaba.

Motor Jaguar&Land Rover üretimi, Ford kaynaklı motorlardan değil.
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat, kötü kahve içmek için çok kısa...
- 
    Bu işin de altından PSA çıkacak bence sanmıyorum motorun kendi üretimleri olduğunu   
 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 9 Ağustos 2015; 12:38:28 >_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır.
- 
    jaguar ortaklığı olduğunu ototeknik veri sitesi duyurmuş 
 http://www.ototeknikveri.com/haber/4054/yeni-2016-range-rover-evoque-detaylari

_____________________________ 2009 subaru imreza 1.5 elegance

- 
    http://newsroom.jaguarlandrover.com/en-in/jaguar/news/2014/09/jag_xe_powertrain_release_250914/ 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat, kötü kahve içmek için çok kısa...
- 
    3.0 dizel parasına 2.0 dizel araba. 
 piyasayı okumayı bilmek çok güzel valla.  

Elin adamı 2.5 litre atmosferik dobloya binsin. Bizim şu halimize bak.

http://youtu.be/eXs4I7ELTPc
 < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ hevaya düştün ey dil, meclis-i takvaya gelmezsin
 gözün aç, gafil olma, bir dahi dünyâya gelmezsin.
- 
    quote: 
 Orijinalden alıntı: ugo

10 sene sonra temizi bulunursa alınır binilir  

Temizi bulunmaz ki be hocam.  _____________________________ 
- 
    O fiyata porsche macan alınır. 
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Member of DH since 2001
 Best Restoration Druid in the world.
 Best Pro Evolution Soccer Player in the world
 Quake 3 arena master
 When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
- 
    quote: 
 Orijinalden alıntı: ugo

10 sene sonra temizi bulunursa alınır binilir  

Öyle düşünmeyin derim bu tarz araçların alıcısı hazır oluyor anında satılır. Memlekette peynir ekmek gibi lüks araç satılıyor._____________________________ Soru şikayet ya da öneriler için PM atabilirsiniz.
- 
    hic duymadim evoque yakitindan sikayet eden. 

cevremde parasini akilli kullanmaya calisan kimsenin de bu araci sifir aldigini gormedim. o kadar gormedim ki, hususi bir tane ariyorum numunelik.

bir tanidigim insaatci, devletten bedava para aldi ciftlik kuracagim diye, onunla gitti hem de dizelini aldi, ciftlige gidip gelecekmis anten.. digeri bir fabrika sahibi, arsa zengini ayni zamanda, butun trafik amirlerini tanir kamyonlari gecirsin diye, yalan dolan isi coktur, o gitti kizina aldi. bir tanidigim direk metresine aldi kapinin onune koydu. ornekleri cogaltiriz da neyse, hepsi sacma sapan kisiler. varsa bildiginiz makul bir adam bana da soyleyin bileyim.
 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
    Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt
 Yeni Kayıt 

Konudaki Resimler
Konudaki Resimler

ozgur_gs_91
ozgur_gs_91

Hızlı
 Hızlı