Merhaba hep range rover ı olanlara çok özenmişimdir suv un kıralıdır benim için merak ettiğim böyle birşey almak mantıklı mı? bu şekilde 2011 makyajı yapılmış veya normal alıp makyaj yaptırıp binmek? Araçların çoğu 150 bini devirmiş durumda
makyaj meselesı gayet mantıklı. Arac cok hos duruyor bu sekılde. bırcok eskı modelde de makyaj var. Cok hosuma gıdıyor bunlar. Arada bır kendı kendıme; alıym bı tane keyfıme bakıym, bı daha mı gelıcez dunyaya dıyorum. Ama sonra masraflarını dusunuyorum, vazgecıyorum..
herhangi bir arızasında cüzdanın hazırsa neden binilmesin ailecek almayı düşündük ama arıza riski malıyetleri içimize sinmedi alırken her detayına baktırın .
Açıkçası ne arıza çıkarabilir orasını merak ediyorum kaça mal olur gibi yani bir c sınıfında 100 lira olan şey bunda 1000 lira değildir herhalde
Aracı trafikten men edip, evinin bahçesinde ya da dağlık yerlerde kullanacaksan mantıklı
mrb, bunlarin belli yillar arasinda kronikli versiyonlari var, ben tam bilmiyorum, internette arastirip oyle almak lazim, sonucta bi japon sorunsuzlugu degil, indirme-alcaltma amortisorleri bozuluyor, fren balata-diskleri gibi (mesela cok ani panik frenden sonra balata disk ler hasar alip degismesi gerekiyor) gibi yerlerinde sikintilar var, bunlar benim hatirladiklarim, ve bu parcalar makyaj yaparak duzelebilecek sey degil, 80000 verip kurtulamiyorsun, vergisi cok, yakiti cok, masrafi cok, kaskosu cok, cok oglu cok yani, bakmak icinde baya para lazim ...
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Aracı trafikten men edip, evinin bahçesinde ya da dağlık yerlerde kullanacaksan mantıklı
Merhaba.range rover rakiplerine göre masrafı 1 ölçek fazla olabilir ama rakiplerinin hiç biri ile kıyaslanmayacak ve burda varoş muhabbetlerine malzeme olamayacak kadar asil bir markadır.vergisi çok yakıtı çok kaskosu çok diyen arkadaşlarda sadece yollarda görmüşler ve sosyalizm rüzgarının etkisi ile kıskançlık duygularını kabartan bu markayı hiç bir şey bilmeyerek ve kendi çaplarında burda karalayarak egolarını tatmin etmeye çalışmışlardır.tecrübesizce karalama yapmaya çalışan arkadaşların haricinde ciddi bir sorusu olan arkadaşlarım varsa,8 yıllık range rover "kullanıcısı" olarak elimden geldiği şekilde yardımcı olmaya çalışırım.teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakân
Daha kaç kilometre gider bu yahu ?
+1 motor ömürleri ne kadar
quote:
Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT
mrb, bunlarin belli yillar arasinda kronikli versiyonlari var, ben tam bilmiyorum, internette arastirip oyle almak lazim, sonucta bi japon sorunsuzlugu degil, indirme-alcaltma amortisorleri bozuluyor, fren balata-diskleri gibi (mesela cok ani panik frenden sonra balata disk ler hasar alip degismesi gerekiyor) gibi yerlerinde sikintilar var, bunlar benim hatirladiklarim, ve bu parcalar makyaj yaparak duzelebilecek sey degil, 80000 verip kurtulamiyorsun, vergisi cok, yakiti cok, masrafi cok, kaskosu cok, cok oglu cok yani, bakmak icinde baya para lazim ...
Dediğin gibi kullanım maliyetleri çok fazla. sadece yıllık mtv si 2.400 tl , 2003 model 3.0 lt bir aracın.
Merhaba hep range rover ı olanlara çok özenmişimdir suv un kıralıdır benim için merak ettiğim böyle birşey almak mantıklı mı? bu şekilde 2011 makyajı yapılmış veya normal alıp makyaj yaptırıp binmek? Araçların çoğu 150 bini devirmiş durumda
Km'si çok yüksek modele göre üç aşağı beş yukarı normal olabilir fakat parçası sterlin bazında satılın bir araba için çok km yani yarın motorda bir sıkıntı olduğunda çok yıpratır.
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Bunu anlayamadım
vergisi fazla demeye çalışıyor
bu aracı kullanan varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme