Şimdi Ara

Random Vpu Recovery Hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..geçen günü Palit Radeon 4850 aldım,Sonic istemiştim gerçi ama çok 1 fark yok diye göz yumdum..random yerlerde (oyun-internet vs.),random olarak,random saat hızlarında (o/c li veya default) vpu hatası alıyorum..ati'den nefret etme sebebi! idle da 40 derece,bios'unu 45 dereceyi geçince fanında sıcaklığa paralel olarak yükselmesi için editledim,işe yarıyor lakin vpu olayı beni deli ediyor,480W power var,soğutma da gayet iyi..nedir anlamıyorum sorun! 3 saat aralıksız far cry 2 veya gta4 oynuyorum tık yok,oyundan çıkıp nette sayfa gezerken pat recovery! şu an recovery seçeneğini kapattım bakalım ne olacak zaman içinde..ama yinede önerilerinizi bekliyorum..

• Bende de kapalı bişey olacağını sanmam
  • oluyo denedim,makina direk donuyor bu arada sanırım çözüm ve nedenini buldum..ati overdrive açınca,masaüstündeyken ayrı,oyundayken ayrı frekans seçeneği uyguluyor program..sanırım karmaşaya düşmekte ve bu yüzden hata vermekte..ati overdrive'ı kapadığımdan beri hiç sorunum yok..da o/c yi nerden yapacağım onu bilmiyorum
  • sabah beri uğraşıyorum, o kadar random ki şu hata,nerde ne zaman nası olacağı belli değil aleti geri verip başka 1 ekran kartımı alsam diye düşünüyorum,cuma günü aldım henüz zaten..yerine ne alınabilir aynı ölçüde?
  • Siz çözmeye çalışmayın .Ekran kartınızda muhtemelen sıcaklık haricinde bir arıza var.Vpu recover bilgilendirme açısından iyi bir özellik.Sürekli vpu recover çıkıyorsa ,o özelliği kapatmak yerine garantiye göndermek daha mantıklı.Siz yeni almışsınız,değişim yaparlar tahmin ediyorum.
  • valla dün akşam'dan beri hata kesildi..sebebi ise CCC üzerinden ati overdrive'ı kapatmış olmam..standart olarak 625/1000 de çalışmakta şu an..ama ne zaman ki overdrive seçeneğini açayım,o zmn rasgele vpu lar gelmeye başlıyor,dün akşamdan beri kapalı ve hiç hata yok sebebi ne ola ki? nasıl o/c yapıcam ben?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Secure boot hatası
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.