Şimdi Ara

RANDOM SORU GETİREN SİTE YAPTIM (MİLYONLUK SORU HAVUZU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle DH yönetimi konuyu silmezse sevinirim. Sınava hazırlananların faydalanması için bir iş ortaya çıkardım. Maddi herhangi bir gelirim yok bu konuda.

Gençler selamlar. Ben Kolay Sınav mobil uygulamasının yapımcısıyım. Bugüne kadar uygulamamda milyonlarca YKS sorusu soruldu. Bende düşündüm ve dedim ki;

Benim elimde böyle büyük bir soru havuzu var. Neden bu bu havuzu öğrencilerin işine yarayacak bir hale getirmeyeyim ki? Bunun üzerine random soru getiren bir internet sitesi yaptım. Nasıl ÖSYM'nin soracağı soruyu bilmiyorsanız internet sitesinde de karşınıza rastgele bir soru geliyor. YKS'ye ait her dersi ve konuyu içeriyor.

Size tavsiyem sınavda kendinizi düşünün. Kitapçığı açtınız ve sürpriz sorular görmektesiniz. Bu soruları belirli bir süre içerisinde çözmek zorundasınız. Benim yaptığım bu sistemi kullanırken de süre tutarak sanki sınavdaymışsınız gibi çözerseniz çok iyi bir pratik olacağını düşünüyorum.

Öneri ve eleştirilere açığım. Yöneticiler yalvarıyorum konuyu kaldırmayın herkese faydası dokunsun istiyorum.

https://calisio.com/anasayfa

RANDOM SORU GETİREN SİTE YAPTIM (MİLYONLUK SORU HAVUZU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 30 Eylül 2020; 11:39:53 >

• Fosforcuların bir numaralı uygulamasını geliştiren adamın DH'de 7 senelik yarbay olması

Site belki işe yarar fakat açıklamalar olmasa daha iyi, atıyorum biri çözemedim cevap 5 yazmış, soruyu çözmeye çalışırken cevabın 5 olacağını bile bile çözmek pek yarar katmaz

Fikir güzel ama bu gibi şeyler ve bazı soruların üzerinde karalama olması vb de can sıkıcı
  • yararlı
  • Fosforcuların bir numaralı uygulamasını geliştiren adamın DH'de 7 senelik yarbay olması

Site belki işe yarar fakat açıklamalar olmasa daha iyi, atıyorum biri çözemedim cevap 5 yazmış, soruyu çözmeye çalışırken cevabın 5 olacağını bile bile çözmek pek yarar katmaz

Fikir güzel ama bu gibi şeyler ve bazı soruların üzerinde karalama olması vb de can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle tasarım çok basit ama ona rağmen siteye girdiğimde olması gereken her şeyin olması sevindirdi. atıyorum cevaplarken bile fotoğraf ekleme şikayet etme vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneofgod

Fosforcuların bir numaralı uygulamasını geliştiren adamın DH'de 7 senelik yarbay olması

Yüzbinlerce kullanıcı var ve her kesimden insan görmeniz normal. Çok fazla derece yapan öğrencilerde var. Hatta Türkiye 4. sü mentör olarak yazılarını paylaşıyor uygulamada.

Doğrusu onlar için yapabilecek bir şey yok. Çünkü random sorular öğrencilerin çözemedikleri için uygulamaya yükledikleri sorulardan oluşuyor. Dediğim gibi milyonlarca sorudan oluşan bir havuzum var ve bunu aslında herkesin kullanımına açıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E9B73467

öncelikle tasarım çok basit ama ona rağmen siteye girdiğimde olması gereken her şeyin olması sevindirdi. atıyorum cevaplarken bile fotoğraf ekleme şikayet etme vs vs.
    Sade olmasını hedefledim. Böylece kullanışlılık artacaktır. Beğendiğinize çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Yüzbinlerce kullanıcı var ve her kesimden insan görmeniz normal. Çok fazla derece yapan öğrencilerde var. Hatta Türkiye 4. sü mentör olarak yazılarını paylaşıyor uygulamada.

Doğrusu onlar için yapabilecek bir şey yok. Çünkü random sorular öğrencilerin çözemedikleri için uygulamaya yükledikleri sorulardan oluşuyor. Dediğim gibi milyonlarca sorudan oluşan bir havuzum var ve bunu aslında herkesin kullanımına açıyorum.

Alıntıları Göster
    Adam ne yazmış siz ne cevap vermişsiniz.
    Açıklamalara dizi sitelerindeki spoileri göster gibi bir buton koymak çok mu zor acaba.
    Türkiye 4.sü mentör olarak yazılarını paylaşıyor ise bu sorun göz ardı edilebilir mi yani ne alaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezun Tayfa kullanıcısına yanıt
    Sonuçta uygulamasındaki gönderileri çekmiyor mu direkt, gönderiler yerine direkt fotoğrafları alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun Tayfa

Adam ne yazmış siz ne cevap vermişsiniz.
    Açıklamalara dizi sitelerindeki spoileri göster gibi bir buton koymak çok mu zor acaba.
    Türkiye 4.sü mentör olarak yazılarını paylaşıyor ise bu sorun göz ardı edilebilir mi yani ne alaka

Alıntıları Göster
    İlk cümlem "fosforcu tayfa" demesine hitaben idi. İkinci cümlem ise sorular üzerindeki karamalar hakkında idi. Fark ettiyseniz soruların cevapları hakkında bir yorumda bulunmadım. Demek ki üstünde çalışabilirim anlamına geliyor bu. Okuduğunuzu iyice anlamadan yorum yapmayın lütfen.

• ha bu arada, türkiye 4.sü de olsa o uygulamayı kullanan birinin fosforcu olduğu gerçeğini değiştirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

İlk cümlem "fosforcu tayfa" demesine hitaben idi. İkinci cümlem ise sorular üzerindeki karamalar hakkında idi. Fark ettiyseniz soruların cevapları hakkında bir yorumda bulunmadım. Demek ki üstünde çalışabilirim anlamına geliyor bu. Okuduğunuzu iyice anlamadan yorum yapmayın lütfen.

Alıntıları Göster
    Asıl sorulan soruya cevap vermeyecekseniz neden cevap yazıyorsunuz anlamadım.

Soruların cevapları konusu hakkında yorumda bulunmamanızın nasıl "üstünde çalışabilirim" anlamına geldiğine yorabilirim, müneccim miyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Tayfa -- 30 Eylül 2020; 12:3:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneofgod

ha bu arada, türkiye 4.sü de olsa o uygulamayı kullanan birinin fosforcu olduğu gerçeğini değiştirmez
    Derece farketmez, o stabilo fosforlusuyla tikler atılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezun Tayfa -- 30 Eylül 2020; 12:1:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.