Şimdi Ara

Rampage/Saccage Ally olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neyse arkadaşlar övünmek gibi olmasın pvp açısından biraz uğraştığım için üstüm full ve upgradeli birde üstüne holy pala olduğumdan dolayı ben healimi atar geçerim. Ancak, bu battle group adamı kabız edebilir.

Dip dibe - baş başa - diş dişe, giden bütün bg'lerin sonucunda allyler kazanıyor. 1600 e 1590 Allahın emriymiş gibi, diğerlerini hiç saymıyorum bile garanti kaybediyorsun. Bütün yeşiller bizde morlar ally'lerde.

Çok nadiren çok üstün bir grup denk geliyoruz afedersin ama yılan deliğine tıkıyoruz adamları graveyard önünde sabaha kadar dans.

Soru olarak şunu yöneltmek istiyorum: Acaba gözüme bu kayıp oyun serisi çok mu batıyor? Yoksa bu battlegroup'da ally olupda hakikaten biz bu enayileri çok rahat eziyoruz diyebilen var mı?

• Full-upgraded gear ve BG ? Ne işin var abi BG'de sen rating kassana, honor cap dışında bir işe yaramayan saçmalık abidesi BG'lerde sinir olacağına. Bir de PvP'ye zaman ayırmana rağmen neden adam gibi pre-made cap grubun yok onu da çözemedim ? PvP adına tam olarak ne yapıyorsun ?

Orijinalden alıntı: Elemriel

Full-upgraded gear ve BG ? Ne işin var abi BG'de sen rating kassana, honor cap dışında bir işe yaramayan saçmalık abidesi BG'lerde sinir olacağına. Bir de PvP'ye zaman ayırmana rağmen neden adam gibi pre-made cap grubun yok onu da çözemedim ? PvP adına tam olarak ne yapıyorsun ?

Ben rating kasıyorum zaten o şekilde yaptım zaten full üstü yoksa random bg'ye gire gire Conquest Pointmi alınır. İşsizliğin dibine vurmak olur zaten öteki türlü :) Ben eğlenmek amaçlı girdiğimde ve eskiden kasarken gördüğüm şeyi dile getirdim bu battlegroup'da ally varsa çok merak ediyorum karşıdan nasıl gözüküyor diye.

Durumu anlatan basit bir örnek:http://eu.battle.net/wow/en/pvp/arena/rampage-saccage/3v3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 24 Şubat 2013; 2:15:14 >

Orijinalden alıntı: Nuke General

Bu grupta horde oynayan kanser oluyor arkadaş

Durumu anlatan basit bir örnek:http://eu.battle.net/wow/en/pvp/arena/rampage-saccage/3v3

liste ağzına kadar ally dolu bu battlegroup yüzünden pvpyi bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1600 e 1578 EOTS yenilgisi sonrası yazıyorum 3 base ve bayrak bizde başladık 1200 e 500 yenerken bir anda yardırıp gene yendiler bu battlegroup'a %50 horde buff koymazlarsa bu şekilde sürekli yenilmeye devam edeceğiz.
    Commander alan var mı ??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.