Şimdi Ara

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
10
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piton23

quote:

Orijinalden alıntı: steawart54

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yukbil

Merhaba arkadaşlar

Tabletle bugün yaşadığım bir diğer sorunu paylaşmak istiyorum sizlerle.

Dün gece tableti kapatma tuşuna kısa bir süre basarak hızlıca kapattım ki, sanırım bilgisayarlardaki uyku moduna benziyor bu. Sabah tablet açılmadı; şarjı bitmiştir diye şarj cihazını taktım, iki saat geçti tık yok.

Daha önce yaşadığım sorun sırasında öğrendiğim hard reset (adından tam olarak emin değilim ) işlemini uyguladım, yani ses düğmesiyle açma kapama düğmesine aynı anda bastım bir süre. Sonra da çıkan menüden cihazı reboot yapınca düzeldi.

Bu da bana tablet denen cihazı uykuya yatırırsam uyandıramayabileceğimi öğretti

arkadaşım sanırım senin tablet kitlenmiş. olabiliyor bazen bu durum. oda android tam stabil olarak çalışmamasından kaynaklanıyor. bendede oluyodu bazen gerçi şu son güncellemeyle artık fazla olmuyor. öyle bişey olursa ses açma kapama tuşlarının yanında iğnenin girebileceği bi reset tuşu var. ona bi iğne yardımıyla bas ve aynı anda açma-kapama tuşuna bas. tableti kapatacaktır ve otomatik olarak tekrardan açılacaktır.

ben de de cok sık olmaya basladı aynı durum.

son güncelleme yüklümü sende ? veya en sondan bi önceki ?

ben memnundum tabletten o yuzden yuklemedım yukleyecem bugun yarın bakalım, ama ben sorunun sarjdayken kullanımdan olabılecegını de dusunuyorum bu ara sureklı o sekılde kullandım cunku.

• tabi oda olabilir çünkü şarjda daha çok ısınır tablet ve kendini kitleyebilir. ama en büyük nedeni işletim sisteminin stabilitesidir.
  • Uzun zamandır başka şeyle ilgileniyordum. O yüzden konuya fazla bakmıyordum. Bir gelişme yeni bir şey var mı bildiğiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Uzun zamandır başka şeyle ilgileniyordum. O yüzden konuya fazla bakmıyordum. Bir gelişme yeni bir şey var mı bildiğiniz arkadaşlar.

şimdilik benm gördüğüm yok :)
  • quote:

quote:

Uzun zamandır başka şeyle ilgileniyordum. O yüzden konuya fazla bakmıyordum. Bir gelişme yeni bir şey var mı bildiğiniz arkadaşlar.

şimdilik benm gördüğüm yok :)

teşekkürler bende bakınıyorum. Durgun şuanda xda 'da falan gps olayı falan vardı ne oldu bilmiyorum...
  • Beyler nasıl gidiyor :) Tabletle neler yapıyorsunuz. yeni rom official veya custom rom felan varmı yok mu? çok sakinleşti burası ya :)
  • quote:

Beyler nasıl gidiyor :) Tabletle neler yapıyorsunuz. yeni rom official veya custom rom felan varmı yok mu? çok sakinleşti burası ya :)

Evet çok sakinleşti maalesef. Henüz yeni bir şey yok ben arada sırada araştırıyorum rom olayını, bir şey çıktımı buradan duyuruyorum tabi tek benle olmuyor maalesef

• quote:

quote:

Beyler nasıl gidiyor :) Tabletle neler yapıyorsunuz. yeni rom official veya custom rom felan varmı yok mu? çok sakinleşti burası ya :)

Evet çok sakinleşti maalesef. Henüz yeni bir şey yok ben arada sırada araştırıyorum rom olayını, bir şey çıktımı buradan duyuruyorum tabi tek benle olmuyor maalesef

haklısın VAlla :) ya bide sözde ramos 4.1 çıkartacaktı bizim tabletler için ama. gerçi sanırım bu işlemciden kaynaklanıyor. halen samsung ta kendi tabletlerine çıkarmadı 4.1 i

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiyararsi

3-4 ay önce aldığım ramos w30hd'mi bozdum.

şarza taktığımda açılış ekranında resimdeki gibi yeşil şeritlerle kaplanıyor. reset düğmesine bassam da aynı ekran geliyor.
    neden kaynaklı böyle arıza yaptığına dair fikri olan var mı?

garantisi de yok bildiğim kadarıyla :(

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

YENİ gelen romu yüklediniz mi eğer yüklemediyseniz bir deneyin belki sorun kalkar. Şu haliyle ekranda sorun var gibi gözüküyor. Birde ekranın takılı oldugu kablo iyi takılı oldugundan emın olunuz...

bursa'da inegöl çarşısında bir tamirciye bıraktım. ertesi gün alırım dedim. ertesi gün gidince problem ekrandan kaynaklı dedi ve ekranı değiştirmem gerekir ve 180 tl'ye mal olur dedi (belki de uğraşmak istemedi, bilmiyorum).
    zaten tabletin ederi ne ki dedim yaptırmadım geri aldım.

senin tanıdığın tamirci var mı hocam? hiç değilse tamir ettirip yeğenime veririm.

(ipad mini 2'nin çıkmasını bekliyorum şu an. bir defa al sağlam al sözü yine karşıma çıktı)

• quote:

quote:

quote:

3-4 ay önce aldığım ramos w30hd'mi bozdum.

şarza taktığımda açılış ekranında resimdeki gibi yeşil şeritlerle kaplanıyor. reset düğmesine bassam da aynı ekran geliyor.
    neden kaynaklı böyle arıza yaptığına dair fikri olan var mı?

garantisi de yok bildiğim kadarıyla :(

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

YENİ gelen romu yüklediniz mi eğer yüklemediyseniz bir deneyin belki sorun kalkar. Şu haliyle ekranda sorun var gibi gözüküyor. Birde ekranın takılı oldugu kablo iyi takılı oldugundan emın olunuz...

bursa'da inegöl çarşısında bir tamirciye bıraktım. ertesi gün alırım dedim. ertesi gün gidince problem ekrandan kaynaklı dedi ve ekranı değiştirmem gerekir ve 180 tl'ye mal olur dedi (belki de uğraşmak istemedi, bilmiyorum).
    zaten tabletin ederi ne ki dedim yaptırmadım geri aldım.

senin tanıdığın tamirci var mı hocam? hiç değilse tamir ettirip yeğenime veririm.

(ipad mini 2'nin çıkmasını bekliyorum şu an. bir defa al sağlam al sözü yine karşıma çıktı)

Ben adana'dayım benim tamircim var muhteşem anlıyor elektronikten vs.den İşlemcimin pinleri kırılmıştı ve herkes çöpe at yenisini al dedi bu adama götürdüm yaptı ve sapa sağlam çalışıyor. Arkadaşımın birin de ramos vardı düğmelerini kırmıştı açıp kapatırken o adama götürdük sorunsuz yaptı... Bilmiyorum onuda göstermek lazım ama siz adana da değilsiniz galiba...

• quote:

quote:

quote:

haklısın VAlla :) ya bide sözde ramos 4.1 çıkartacaktı bizim tabletler için ama. gerçi sanırım bu işlemciden kaynaklanıyor. halen samsung ta kendi tabletlerine çıkarmadı 4.1 i

İşte samsung bir çıkarsa bizede çıkartacaklarda xda daki bölümde sessizliğini koruyor malesef.

• Hocam özel mesajını cevapladım...
  • Konu an itibariyle baştan sona güncellenmiştir. Kolay gelsin...

Edit:
    24=> 25.10.2013 (19.25) Uzun zamandır konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın. Konu baştan sona güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 25 Ekim 2013; 19:28:16 >
  • Arkadaşlar son gelen güncelleme ile digitürkplay tvyo düzeldimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki tableti bir yakınıma vermiştim. Düşürüp sarj soketini falan bozmuslar. sarja takınca içeriden bir parça ısınıyor. sarj almıyor. 1-2 elektronikçiye götürdüm en son casper teknik servise götürdüm ( casper via tablet modeliyle çok benzerler ) uyumlu parça bulunamadığı için tablet şuan atıl durumda. ekranını falan parçalayıp satmayı düşünüyoruz olmazsa.
  • Arkadaşlar şu custom ROM ları deneyen varmı ? hız stabilite açısından felan nasıldır acaba ?
  • Türkiyede Ramos W30 (Hd olmayan) Polypad space 10.1 marka ve modeli altında satılıyor.
    Eğer polypad servislerine götürürsen şarj girişi sorununu çok kolaylıkla tamir edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

Türkiyede Ramos W30 (Hd olmayan) Polypad space 10.1 marka ve modeli altında satılıyor.
    Eğer polypad servislerine götürürsen şarj girişi sorununu çok kolaylıkla tamir edebilirler.

Teşekkür ederim deneyeceğim.
  • nerde eski ramos w30 kullanıcıları :)
  • burdayız
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.