Şimdi Ara

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
10
Favori
45.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RAMOS RESMİ SİTE GÜNCELLEMESİ GELDİ!!! (08.06.2013)

Firmware güncellemesini resmi siteden kontrol edebilirsiniz. Resmi Siteye BURADAN ulaşabilirsiniz.

En son çıkan resmi güncellemeye BURADAN ulaşabilirsiniz. (08.06.2013)

Şuan da tabletimde 08.06.2013 güncellemesi mevcut ve çıktığı günden itibaren kullanıyorum. .

quote:

Orijinalden alıntı: kanber_kav

Yükleme ile ilgili basit bir video hazırladım .

İnş. Faydalı olur.

Ramos W30HD Quad Core Tablet PC

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

CPU Samsung Exynos 4412, 1.4GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Mali 400 MP4
    Operation System Android 4.0.4
    RAM 2GB (DDR 3)
    ROM(Memory) 32GB Nand Flash
    Shell Material Aluminum Shell
    Screen Size 10.1 Inch
    Type Capacitive Screen, Retina
    Display LCD
    Resolution 1920 x 1200px
    Visible Angle 175°

Extend Card Support TF card up to 32GB extended
    Camera Dual camera, front is 0.3 and back is 2.0 megapixels
    Gravity Sensor Yes
    Multi-Touch Yes, 5 points touch

Play Store Yes
    Bluetooth Yes

Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
    Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
    Skype Yes

Email and Browser Yes, built in
    WIFI Yes, 802.11 b/g/n
    3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
    Earphone Interface 3.5mm
    Work Time Up to 6-7 hours
    Battery 5400mAh

Language Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    Other Applications File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…
    Product Size 258.3 x 164 x 10.5mm
    Product Weight 539g
    Extend Port 1 x TF card slot
    1 x Micro USB port
    1 x 3.5mm Earphone port

Yabancı bir sitede günlerce uğraşan arkadaşlarımız sonunda RAMOS W30HD için ROM çıkarmışlar.Yükleyenler memnun.
    UYARI: Romu cihazına kuran kişi her türlü sorumluluğu kabul etmiş sayılır. Doğabilecek herhangi bir sorundan Donanım Haber ve Adonise sorumlu tutulamaz.Bunları göze alıp cihazınıza yükleyiniz.Rom BU siteden alıntıdır.
    NOT:Yazı google translate ile Türkçeye çevrilmiştir.

Ramos W30 HD [ROM]

drx v0.05 (31 Mart 2013)

ÖZELLİKLERİ

(Profilleri minfree / OOM) çoklu görev geliştirilmiş
    reklam Kilitli
    Pil Tasarrufu
    Deodex ve zipalign
    Busybox ve SuperSu Eklendi
    Bravia Engine 2
    init.d Destek
    Çeşitli IPv4 hız geliştirmeleri
    SQLite veritabanı vakum
    Ext4 Dosya Sistemleri optimizasyonu
    Harici SD I / O Tweaks
    SYN Saldırıları karşı koruma
    Enable dergi veri geri yazma / sistem için
    2D işlemler için GPU etkinleştirin
    Fix gidin
    Güncelleme Google App

KITCHEN

dsixda Android Mutfak 0.202 (zipalign ve Deodex)
    xUltimate-v2.4.2 (APK Tuning ve PNG)
    Otomatik Giriş v0.65 (paket imzalama için)

TAVSİYE

Tarafından komut dosyası ve tweaks build.prop Androguide.fr
    Tarafından build.prop Tweaks optik19918
    Tarafından CIFS ve VPN sürücüleri s2k7

Uygulamalar eklendi

ES Explorer
    MX Oyuncu
    ADSL Launcher
    Google Play Müzik
    QuickPic
    Hacker'ın Klavye

SİLİNMİŞ UYGULAMALAR

Google Galeri
    Live Wallpaper
    Ramos Müzik
    Ramos TencentNews
    Ramos video
    LatinIME

TALİMATLAR

İlk olarak, Titanyum Yedekleme veya Rom Toolbox ile veri uygulamaları bir yedeğini gerekir.

KURULUM

1. -. Harici SD kart köküne ROM kopyalayın
    2. - CWM kurtarma moduna Boot. Basit bir yöntem düğmeleri "yukarı + ses aşağı" tutarak aşağı yeniden başlatmak için olduğunu.
    Biz bir seçenek girmek veya kabul etmek hacmi ile menü düğmeleri ve güç yukarı ve aşağı hareket edebilirsiniz.
    3. - Seçeneği ile rom yükleyin: sdcard zip yükleyin> sdcard zip seçin> Name_of_the_rom.zip
    4. - Bittiğinde, yeniden başlatın ve bekleyin.

BİLİNEN HATALAR

Chrome ve diğer uygulamalar Yavaş kaydırma

iNDİRME LİNKLERİ

w30hd_drx_0.05.zip

STOK ROM

stock_w30hd_18-2-2013.zip

STOK UYGULAMALARI

Stock_apps

KODU:

Değişiklikler - DRX 0.05
    - Zeppelinrox tarafından eklendi Ram püskürtücü
    - Bazı programlar Güncelleme
    - Build.prop içinde Modifiye init.d tweaks
    - Yeni sysctl çimdik
    - Tun.ko modülü Güncelleme

Değişiklikler - DRX 0.04
    -Yeni bazı uygulamalar ile uyumsuzluk giderir yama. Rozak sayesinde.
    Vali Eklendi:

OndemandX
    Tembel
    Lagfree
    Intellidemand

IO zamanlayıcı SSK-Eklendi
    S2k7 tarafından CIFS ve VPN sürücüleri-Eklendi
    Hızlı arama kutusu ve konumları Sabit sorunlar
    Kaydırma önbellek-devre dışı bırakın
    -Güncelleme Google Apps ve diğer programlar

Değişiklikler - DRX 0.03
    Kaydırma, tepki hızı ve genel performans: - Biraz Geliştirilmiş
    - Sabit titrek sorunları
    - Başlangıç ​​komut dosyaları ve tweaks Modifiye
    - Versiyon 1.10 SuperSu için güncelleştirme

Değişiklikler - DRX 0.02
    - Rom W30hd.eng.ramos0.20130216.105332 (hw video oynatma ile sorunu çözmek)
    - Performansını artırmak için yeni tweaks (init.d - build.prop)
    - Güncelleme:
    SuperSu 1.05
    Bravia Engine 2
    En son sürümlerine APK

~~ Çektiğim Fotoğraflar ~~

~~ HD RESİMLER ~~

Pandawill'den siparış geçtim ve singapure post seçtim 9 günde elime ulaştı...Sormak isteğiniz soruları yanıtlayabilirim...

Üyelerin Cihaz hakkında merak ettikleri sorular aşağıdaki gibidir.Umarım cihazı merak edenler için de yararlı olur.

1-Ürün gümrüğe takıldımı? (@Androgate)
    -Hayır takılmadı.Şans meselesi.
    2-Kargo kaç günde elinize ulaştı? (-)
    -9 günde elime ulaştı sizin kargo da değişiklik gösterebilir.Kargo gönderim zamanınızı iyi ayarlamalısınız.
    3-Bataryası nasıl? (-)
    -Bataryası oldukça iyi.Batarya kalibrasyon yaptığınız da farkı hissedeceksiniz.
    4-Tablet sarjdayken kullanılırsa sorun olur mu? (@steawart54)
    -Hayır.Hiç birşekilde olmadı bende bazen böyle kullanıyorum.
    5-Onlive uygulamasını denermisiniz.(@EnderEDM)
    -Denendi Çalışıyor.
    6-720p ve üzeri videoları oynatabiliyor musunuz.
    -Evet oynatılabiliyor. Hiç bir sorun yok. (08.06.2013 Resmi Güncelleme)
    7-Firma bakımından Onda mı? Ramos mu? iyi. (@crazyserkan3)
    -Bana göre Ramos biraz daha önde resmi sitelerine bakarsanız sizde kıyaslayabilirsiniz.
    8-OTG den veri gönderebiliyormusun? usb felan tanıyor mu? (@burakorhan23)
    -Gönderilebiliyor.Denedim ve otg kablosu takılı usb girişli fareyi sorunsuz şekilde tanıdı.
    9-HDMI olmadan görüntüyü tv ye aktarabiliyor musun? (@okanbyt)
    -Bazı nedenlerden dolayı deneyemedim.
    10-Çinli tabletlerde wi-fi ve ses sikintisi var.Bu tablette durum nasil?(@sametyilanci)
    -Ses gayet iyi. Wifi ise kapilarin hepsi kapaliyken salondan iki cubuk cekiyor. Yani yaklasik 50-75 metre var.
    11-Isınma var mı? Tablete puan verseniz 10 uzerinden kac verirsiniz.(@crazyserkan3)
    -Kesinlikle hiç bir ısınma olmadı. 10 üzerinden 10 veririm ama 9'a da düşürebilirim.(ROM)
    12-Ne kadara mal oldu?İndirim kuponu kullandın mı? (@burakorhan23)
    -indirim kuponu kullandım.toplamda:$290.66 yaklaşık : 528tl ye mal oldu.
    13-Oyunlar da kasma,takılma sorunu var mı? (@crazyserkan3)
    -Kesinlikle yok.

NOT-1: Ekranınızda titreme, kararma, renk veya parlaklık değişimleri oluyorsa LCD'nin girişi gevşemiştir, panik yapmayın. Videodaki gibi aletin içini açıp LCD girişini düzgünce oturtup bantlayabilirsiniz.(Teşekkürler.@vikvic)

NOT-2:
    Artık en son gelen resmi güncellemeyle birlikte video sorunu ortadan kalkmıştır.

Pil konusunu merak edenler için ufak bir test.
    Bu resmi cektigimde pil %30 kalmisti. Ekran en dusuk ayarda test edilmistir.

Kullananlar:
    1-@Adonise-->Ramos W30HD
    2-@gunay1-->Ramos W30HD
    3-@caglar_sss-->Ramos W28
    4-@0je-->Ramos W32
    5-@ozbar-->Ramos W30HD
    6-@marcula-->Ramos W30HD (Resimlerini Yorumunun Altındadır.)
    7-@vikvic-->Ramos W30HD
    8-@amcaoğlu-->Ramos W30HD
    9-@havas06-->Ramos W30HD
    10-@FatihKOC-->Ramos W30HD
    11-@steawart54-->Ramos W30HD

@Adonise-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı:adonise
    Tablet tek kelimeyle harika diyebilirim.Fazla yorum yapmak istemedim.Çünkü resimler ve videolar ile kullanıcıları aydınlattığımı düşünüyorum.tabletin tek eksik yanı ise 720p ve üzeri videoları göstermeme sıkıntısı var. Onuda yukarıdaki programla çözmüş bulunmaktayız.Rom geldiğinde kökünden çözülecek gibi... Cihazı tavsiye edermisiniz sorusuna kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Cihaza 10 üzerinden puan vermem gerekirse 9 verebilirim. 1 puanı kırmamın sebebi rom yüzünden
    pil sorusuna verilecek cevabım ise pil gayet iyi kalibre edildikten sonra daha uzun gitmeye başladı size tavsiyem pili kalibre ediniz.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Yukarıda da söylediğim gibi istediğiniz her soruyu yanıtlayabilirim ve test edebilirim.

@gunay1-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:
    Orijinalden alıntı: gunay1

Selamlar,
    Ramos W30HD modeli geçen hafta elime geçti.
    Forumda başka bir başlık altında yazdığım izlenimlerimi iletiyorum.
    * Şık ve kaliteli bir ambalaj içinde, sadece 5V 2000mAh şraj adaptörü ve data kablosu mevcut. Ele iyi oturuyor. Malzeme ve işçilik kesinlikle kaliteli. Sıradan Çinli tabletlerden çok iyi. Bence bildiğimiz marka tabletlerden kesinlikle hiç bir eksiği yok. Artıları da çok daha fazla.
    * Dokunmatik hassasiyeti ve ekran kalitesi çok iyi, mükemmel, perfect. Ne desem az. Ben daha önce böyle güzel bir ekrana bakmamıştım. Özellikle tablet ve telefondan sürekli bir şeyler okuyanlar için çok iyi bir seçim olacağına eminim.
    * Temiz bir re-starttan sonra Antutu ile 14400 civarı bir puan aldı.
    * Fabrika şarjı %96 dan başlayarak yoğun kullanım ve parlak ekranla 3 saatte %28 e indi.
    * Tablet Çince açıldı. Dili değiştirene kadar biraz hokus-pokus yapmak gerekti ama 1-2 dakikada halloldu.
    * İçinde bir dünya Çince program var. Dili Türkçe yada İngilizceye dahi çevirsek bu zımbırtılar Çince kalmaya ısrarla devam ettikleri için öldürüldüler. Merak etmeyn Çinden gelen bütün tabletlerde benzeri sorunlar üreticiler tarafından özenle çözülmüyor.
    * Şimdili sadece kurcalamak ve yeni programlarla vs. geçirdim
    * Tabletle beraber slim-case klıf , ekran koruyucu, standart bir dokunmatik kalemi ve extra 32gb micro sdhd arkadaşın hediyesi olaak teslim edildi. Haa bir de orjinal Ramos taşıma çantası geldi ki kullanmaya kıyamam sanırım. Çok şık ve kaliteli bir çanta.
    * Ekran koruyucuyu yine berbat ettim ve attım. Sanırım ölene kadar bu zımbırtıyı uygulamayı öğrenemeyeceğim,
    * Bence tabletin tek eksiği HDMI desteğinin olmaması ama ben dert etmiyorum. 2 yıldır Galaxy SII kullanıyorum şimdiye kadar HDMI ihtiyacım olmadı.

Negatif kısımlar
    * Ne hikmetse youtube ve web sitelerinden tam ekran video oynatmamakta ısrar ediyor. İnternette bu konuda bişeyler okumuştum. Bu sorun için ileride update çıkaracaklarmış.
    * Usb ve microSd kart yuvası bir kapakla kapatılmış. Bu kapağı açmak ve tekrar geri kapatmak işin özel eğitim gerekebilir. Bir arkadaşınızın elinde kalarak stres ve üzüntüye sebebiyet verebilir.
    * Youtube videolarında tam ekranda ses var görüntü yok. Şu an için çözüm de yok.
    mp4 formatında ki videolarda sorun var. 4-5 player programı yüklü. biri açıyor / biri açmıyor. Tek tek denemek gerekiyor.
    * Play market arada bir hata veriyor ama çalışmaya devam ediyor. Arada bir aklına esen uygulama hata verdi diye uyarı gösteriyor. Ama çalışmaya devam ediyor.
    * Internette bu sorunların olduğu ve yeni firmware çıkacağı yazıyor. Çin'de ki arkadaşım yeni firmware için üreticiyle irtibata geçti. Ancak tek sonuç beklemek.
    Batarya sürekli kullanımda ve %50 ekran aydınlatması ile 5-6 saat gidiyor. Üzerinde ki batarya ile bu süre normal. İlk mesajımda 2000 yazmıştım ama beraberinde gelen şarj adaptörü 2500mah. Tamamen boşalmış bataryayı şarj süresi 3 saat.
    Sürekli 720p film izlemeye kalkıştığımda batarya 4 saat 30 dakikadan biraz fazla dayandı.
    Bu arada bu tableti sipariş verenler mutlaka Avrupa standardında fiş istesinler. Paketten amerikan fiş çıkıyor.
    Bu sorun ve açıklamaların dışında tablet gayet güzel..
    Şimdilik ofis uygulamaları, e-kitap ve internet için kullanıyorum. Denediğim bir kaç oyunda (oyunlarla pek aram yok) akıcı ve kaliteli grafik ve keyifli bir oyun tecrübesi yaşattı.

@caglar_sss-->Ramos W28 tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı:caglar_sss
    tabletle ilgili pek diyecegim yok
    1280 800 cozunurluklu alinabilecek en ucuz tablet w28 190 tl ye maloldu
    Bir de ramos firmasinin ,malzeme klitesi iyi siz de farketmissinizdir
    Ben memnunum.

@marcula-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: marcula

Merhaba,

benimde ramos w30 hd cihazım var. Genel itibariyle gayet güzel ve şık bir cihaz. Kesinlikle ısınma yok,ekran hassasiyeti çok iyi g sensör 10 numara ama flash ta sıkıntı çıkartıyor. Daha önce ilettiğiniz xbmc yi yükledim youtube eklentisini indirdim ve onun üzerinden tam ekranda sorunsuz kullanıyorum ama canlı yayın izlemek istediğimde ses var görüntü yok. İnşallah tez zamanda sorun giderilir. Flash için tüm sitelerde çalışacak şekilde kesin çözüm imkanı olabilir mi ? Adobe tekrar destek vermeye başlamış diyorlar...

***Cihaz orj kılıf, orjinalkılıfı içine alacak şekilde ikinci bir kadife kılıf, otg kablosu, ekran koruyucu ve kalem ile birlikte 600 tl ye hongkong tan 20 günde gelmişti.

@marcula-->Ramos W30HD(Kendi çektiği resimler.)

İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA RESİMLERİ YOLLAYIP BENİ KIRMADIĞI İÇİN @marcula ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

@0je-->Ramos W32 tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: 0je

intel işlemcili iyi bir tablet ekranı müthiş...Tavsiye ederim...

@vikvic-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: vikvic

Merhaba arkadaşlar. Ben de bir süredir bu tablete sahibim, sayfayı takip ediyorum. Öncelikle başlığı başlatan arkadaşa emeği ve yardımları için teşekkürler.

Ben tabletin burada yazılmayan sorunları ve çözümlerinden bahsedeceğim. Özet geçmek gerekirse, harika bir donanımla gelen berbat bir yazılım var cihazda. Ramos 4.1+ updateler için söz verdi ama çok güzel olacağını umut etmemek lazım. Pil konusunda şüpheleri olan arkadaşlar ise hiç merak etmesinler, 6 saat kullanılıyor, 3 saatte şarj oluyor.

- Video izleyememe sorunu Retina ekranın driver sorunlarından kaynaklanıyor. XBMC isimli program bu driver ı içeriyor. Arkadaşların verdiği linkten o app i yükledikten sonra mx player ayarlarından software decoding i seçerseniz videoları mx player dan da izleyebilirsiniz.

- Ekranınızda titreme, kararma, renk veya parlaklık değişimleri oluyorsa lcd nin girişi gevşemiştir, panik yapmayın.

videodaki gibi aletin içini açıp lcd girişini düzgünce oturtup bantlayabilirsiniz.

- Aleti rootlarken veya başka yerlerini kurcalarken wi-fi veya bluetooth mac adreslerini cortlatırsanız BU linkten orjinal firmware'yi tekrar yükleyip cihazı ilk aldığınız hale getirebilirsiniz. Önce verilerinizi yedekleyin.

- Rootlamak için BU linkteki adımları takip edebilirsiniz. Garantinizin cortlayacağını ve verilerinizin silineceğini unutmayın.

Gelelim iyi haberlere. Cihazın FullHD çözünürlüklü Retina ekranının ne kadar can alıcı olduğunun farkındadır zaten kullanan arkadaşlar. Gazete sayfası gibi canlı bir şeye bakmaktan farkı yok benim için. Beni kandıran da biraz o oldu zaten. Size sürpriz olacak nokta ise, Ramos cihazın içine bir GPS çipi, usb girişine ise bir TV out desteği saklamış. Sanırım başka üst modellerde kullanmak için devre dışı bırakmışlar. Biz bunları da aktive ettiğimiz, herşeyi de düzgünce çalıştıracağımız çok daha hızlı ve temiz bir ROM için BU linkte çalışıyoruz. Anlayan arkadaşlar yardım edebilir. Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar. Bu forumda çok takılmadığım için hızlı döneceğime söz veremiyorum ancak yardıma ihtiyacınız olursa özel mesajlarınıza açığım. Selametle.

Ekleme: Isınma soran arkadaşlar olmuş. Cihazın işlemcisi Exynos Prime, orjinalde 1.7GHz Quad-Core olan bu işlemci, Ramos soğutma sistemine ve yazılımına güvenemediği için zaten 1.4GHz ye sabitlenmiş durumda. Şu an aldığı 14700 benchmark skoru, temiz bir rom ve birazcık overclock ile 17000 civarlarına ulaşacaktır. Uzun lafın kısası ısınma sorunu yok, hatta pil ile tümleşik plastik-metal kompoziti arka kapaktan dolayı biraz buzdolabı gibi.

@amcaoğlu-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: amcaoğlu

16 Ocakta verdiğim Ramos w30HD siparişi 31 .ocakta giriş yaptı havalimanındaki pim den.Ordan gümrüklü diye UPİMe ..6 günde zar zor bu akşam üstü alabildim.Galiba mahsus yapıyorlar bir daha çin den bir şey almayalım diye..
    Walla kim gördüyse kaça satarsın dedi..o kadar yani..ince tasarım ..süper hız..cam gibi görüntü daha ne olsun..işallah herkesin de bir ramos u olur.Parasını bu kadar hakeden birşey son 5 yılda almamıştım.

@havas06-->Ramos W30HD tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: havas06

İyi günler. Ürünü aldım. Bir haftadır kullanıyorum. Beklentilerimin altında çıkmadı. Şimdilik hala karıştırma, öğrenme aşamasındayım çünkü ben akıllı telefon da kullanmamıştım daha önce.. Yani bu konuların yabancısı olduğumdan biraz daha yavaş alışıyorum. Ama ilk bir haftanın ardından iyi ki almışım diyorum. Özellikle google marketteki uygulamalar çok güzel. Cihaz sizi hiç yormuyor, hiç bekletmiyor, geçişler başarılı. Oyunlarda ekran canlı. Ses seviyesi fena değil. Henüz video izlemedim. Evde kablosuz ağım olduğu için genelde evde karıştırıyorum.Teşekkürler.

@FatihKOC-->Ramos W30HD Tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

3gundur w30hd tableti inceliyorum. Banggooddan aldim. Olumlu yanlarini arkadaslar zaten soylemis. Olumsuz yanlari: 1.Dokunmatik hassasiyeti diger cin tabletleriyle ayni. Takilmalar oluyor.
    2.Ekran full hd ama bana cok mat geldi.
    3.Kamera takmasalarmis da olurmus. İlk kamerali nokia modellerinden farki yok.
    4.Kasa komple plastik. Ama dandik plastikten degil.
    5.Yeni bir rom cikana kadar internetten video izlemeyi unutun. Arkadaslar bi yontem yazmislar ama onun icin de uzunca bir sure 5-6 asamayi gectikten sonra ancak izleyebilirsiniz. Ama sadece youtube yi. Misal ensonhaber veya star tv gibi video icerikli uygulamalari izleyemiyorsunuz.
    6.otg kablosu ve micro sd yi takmak cok zor. Her otg uymuyor cihaza. Otgnin Mini usb girisinin plastigi ince olmali.

Olumlu yonleri de bide ben yazayim o kadar yazmisken
    1.oyun canavari.
    2.wifisi cok cok iyi. Kendi exploreri muazzam hizli.
    3.pili ortanin biraz üstü.

@steawart54-->Ramos W30HD Tablet hakkındaki düşünceleri:

Orijinalden alıntı: steawart54

sonunda ben de bugun teslım aldım tableti:) kısaca yazayım ızlenımlerımı.
    pandawıll'den sıng postla aldım ertesı gun yolladılar 8 gunde tr ye geldi 8 gunde elıme ulaşması surdu kaplumbaga hızındakı ptt sayesınde 16 gunde elıme ulaşmış oldu, kendım gıdıp almasam daha da surerdı o da ayrı

bandrollu kutusunda sertifikasıyla geldi orjinalliği kesin.

%90 sarjla geldi. wifi açıkken %80 parlaklıkla kurcalamadır, vıdeo izlemedir sudur budur tam olarak 1 saatte %20 azaldı sarjı. toplamda da aktif olarak 5 saat kullandım öyle bitti sarj bu da tatmin etti benı

ekran mükemmel ötesi, dehşet ül vahşet
    kasa çok sağlam duruyor öyle elınde kalıcakmış hissi hiç yok.
    ekran hassasiyeti çok iyi. oyun oynamadım ama ınternette sayfaların yuklenmesı gayet hızlı.
    antutu puanı 14380.

şimdilik olumsuz olarak söyleyebileceğm;
    camera berbat yakışmamış bu cihaza
    usb girişinın ustundeki aparat bıraz zorluyor ınsanı.
    ses seviyesi iyi ama keşke daha ıyı olabılseydi.

Yapılmış Web performans testi için: En hızlı tableti/telefonu seçiyoruz! Teste siz de katılın.
    quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

@adonise
    Tabletin uçak gibiymiş. Özellikle 1500TL satılan Galaxy Note II kıyaslarsak.

Özellikle işlemcin çok güçlü, eğer GPU'nda Tegra 3 gibi hızlara ulaşabilseydi, bir tablet için mükemmel değerler olabilirdi.

Geri bildirim için teşekkürler.

Skorun şuan için şöyle:

Marka/model, İşletim Sistemi, web tarayıcı programı: JavaScript test sonucu, Webgl test sonucu

1.MURATSPLAT: Galaxy Note II, Andorid 4.0.1(stock rom), Chrome 18: 1303.0ms, FPS:4(Firefox 18)
    2.forcsf: Teclast P85 (rk3066), Android ICS 4.0.4(stock rom - rooted), Dolphin: 1349 ms, FPS:4(Opera)
    3.adonise : Ramos W30hd QuadCore/Exynos 4412, Android 4.0.4, Firefox 18: 1407.4ms, FPS:4(Opera 12.0)
    4.Zendagi Migzara : İPad Mini, İOS ?.?, Safari: 1466.3ms
    5.MURATSPLAT: Nexus 7, Android 4.2.1(stock rom), Opera 12.0: 1572.9ms, FPS:9
    6.Eddai : Nexus 7, Android 4.2.1 Xenon HD , Dolphin: 1679.5ms, FPS:9

Ramos W30HD Most Wanted:

Ramos W30 HD PES 2012:

Ramos W30 HD OTG Test

Ramos W30 HD Resim & E.Warrior 2 Oyunu

Ramos W30 HD The Dark Knight Rises Oyunu

KODU:

24=> 25.10.2013 (19.25) Uzun zamandır konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın. Konu baştan sona güncellenmiştir.
    23=> 20.02.2013 (17.44) RAMOS RESMİ SİTE GÜNCELLEMESİ GELDİ!!!
    22=> 11.02.2013 (02.43) Kullanıcı Fotoğrafları ekleme (@marcula TEŞEKKÜRLER.)
    21=> 07.02.2013 (01.23) Ramos W30 HD Rom ekleme
    20=> 02.02.2013 (15.47) Ramos W30 HD The Dark Knight Rises Oyunu ekleme
    19=> 01.02.2013 (12.39) Kullanıcı yorumu ve NOT ekleme
    18=> 31.01.2013 (23.59) Kullanıcı yorumu ekleme
    17=> 31.01.2013 (15.29) Güncel Test Fotoğrafları ekleme
    16=> 28.01.2013 (13.50) Güncel Gift ekleme
    15=> 28.01.2013 (13.25) Konu düzeltme ve HD resim ekleme
    14=> 28.01.2013 (01.45) Kullanıcı yorumu ekleme
    13=> 26.01.2013 (18.42) Özellik ve resim ekleme
    12=> 25.01.2013 (23.11) Pil testi için resim ekleme
    11=> 24.01.2013 (19.27) Kullanıcı yorumu ekleme
    10=> 24.01.2013 (16.55) Kullanıcı ekleme
    9=> 24.01.2013 (15.38) S.S.S ekleme ve düzenlemeler.
    8=> 22.01.2013 (21.59) İmza ekleme
    7=> 20.01.2013 (23.58) İmza ekleme
    6=> 20.01.2013 (16.36) 720p & 1080p Videolarını izlemek için uygulama linki ekleme
    5=> 20.01.2013 (15.42) 720p & 1080p Video sorunu ve Youtube Sorunu Kendi çözümlerimle düzeltilmiştir.(Rom gelene kadar)
    4=> 19.01.2013 (17.25) Web test ve Kullanıcıları ekleme
    3=> 14.01.2013 (17.29) Ramos W30 HD Resim & E.Warrior 2 Oyunu
    2=> 13.01.2013 (14.41) Ramos W30 HD OTG Test videosu ekleme
    1=> 13.01.2013 (22.20) Güncelleme ve PES 2012 Ekran videosu ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 25 Ekim 2013; 23:04:26 >

• Acaba Pandawill ürünleri nasıl gönderiyor.Pakete ne yazıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

Acaba Pandawill ürünleri nasıl gönderiyor.Pakete ne yazıyorlar?

canlı chat var hocam ordan söyleyebilirsiniz paypal ile alırkende orada kutucuk çıkıyor orayada yaza bilirsiniz siparış notu da girebilirsiniz...
    pandawill'den arkadaşlar alışveriş yapmışlar hiç birşey yazdırmayan da var yazanda var ama benim tavsiyem aklınıza ne takılırsa ne gelirse onları yazdırmanız....
    şöyle örnek verebilrim:

***important notes***
    1- For Customs: Under 50$ Gift.... (TURKEY)
    2- new generation (Hyundai Rock X800)(DISPLAY PROBLEM DO NOT WANT)
    3- Android 4.1.1. get version (I want to)
    4- No android 4.0.0.
    5- cargo tracking code (E-mail please)
    6- Singapure Post please
    7- Orders If singapure cargo please....

bu kendi yazdığım netten araştırarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 22 Aralık 2012; 16:30:07 >

• quote:

ben sormuştum. siparişi verirken belirtin demişlerdi. 50dolar ve giff olsun diye.
  • çok pahalı ama ya 320 dolar diyo. inşallah yılbaşından sonra ucuzlarda alırız :) ya da onda v972 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakorhan23

çok pahalı ama ya 320 dolar diyo. inşallah yılbaşından sonra ucuzlarda alırız :) ya da onda v972 :)

hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

canlı chat var hocam ordan söyleyebilirsiniz paypal ile alırkende orada kutucuk çıkıyor orayada yaza bilirsiniz siparış notu da girebilirsiniz...
    pandawill'den arkadaşlar alışveriş yapmışlar hiç birşey yazdırmayan da var yazanda var ama benim tavsiyem aklınıza ne takılırsa ne gelirse onları yazdırmanız....
    şöyle örnek verebilrim:

***important notes***
    4- No android 4.0.0.
    6- Singapure Post please

Bu Ramos güzelde batarya çok yetersiz.
    Bende 8 inç bakıyorum hocam.Siz Hyundai almışsınız ama ben hyundai almakta çekinceli davranıyıyorum biraz.
    Forumdan bir arkadaş almıştı ve dokunmatik problemi olmuştu.Acaba 8 inç olarak ne tavsiye edersiniz.
    Aklımda Teclast P88 var.Özellikleri Hyundai ile aynı gibi.
    Teclast Mp3 siparişi vermiştim 2 hafta önce acaba Teclast nasıl olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şöyle örnek verebilrim:

***important notes***
    4- No android 4.0.0.
    6- Singapure Post please

Bu Ramos güzelde batarya çok yetersiz.
    Bende 8 inç bakıyorum hocam.Siz Hyundai almışsınız ama ben hyundai almakta çekinceli davranıyıyorum biraz.
    Forumdan bir arkadaş almıştı ve dokunmatik problemi olmuştu.Acaba 8 inç olarak ne tavsiye edersiniz.
    Aklımda Teclast P88 var.Özellikleri Hyundai ile aynı gibi.
    Teclast Mp3 siparişi vermiştim 2 hafta önce acaba Teclast nasıl olur?

hocam benim hyundai adreste sorun olduğu için siparışı iptal ettik...Paramın paypal taraından geri ödenmesini bekliyorum...Evet dediğiniz gibi Hyundai rock x800 dokunmatiği sorunlu olduğunu soyleyenler var Hyundainın ana konusunda arkdaşımız aldı o test edecek gerekirse video isteriz...

söylediğiniz tableti ilk defa duyuorum o yüzden kesin birşey diyemem

• Teclast P88 guzel bir alet gibi duruyor. Bende P85 modeli var. Gayet memnunum. Tel eksi yonu olan 3900 mah lik pil yanilmiyorsam yeni modelse 4500 mah a yukseliyor. IPS ekran, arkada ikinci kamera ve ince kasa oldukca cazip bir cihaz yapiyor. Bu urunun a31 chipli dort cekirdekli versiyonunun da cikacagi rivayet ediliyor. Almayi dusunursenizwww.banggood.com sitesinde 149 dolar gibi fiyata satiliyor. bgxmas kodu bu fiyattan yuzde 7 indirim yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Teclast P88 guzel bir alet gibi duruyor. Bende P85 modeli var. Gayet memnunum. Tel eksi yonu olan 3900 mah lik pil yanilmiyorsam yeni modelse 4500 mah a yukseliyor. IPS ekran, arkada ikinci kamera ve ince kasa oldukca cazip bir cihaz yapiyor. Bu urunun a31 chipli dort cekirdekli versiyonunun da cikacagi rivayet ediliyor. Almayi dusunursenizwww.banggood.com sitesinde 149 dolar gibi fiyata satiliyor. bgxmas kodu bu fiyattan yuzde 7 indirim yapiyor.

Ben de merak ettim özellikler rakiplerle aynı gibi Cube U9GT3'a bakmıştım kasa kalın gibi gelmişti,Hdmi yoktu.Bunun kasası hoşuma gitti.
    http://www.banggood.com/Wholesale-Teclast-P88-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-8-Inch-Ips-Android-4_1-16gb-Tablet-p-59206.html

• quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Teclast P88 guzel bir alet gibi duruyor. Bende P85 modeli var. Gayet memnunum. Tel eksi yonu olan 3900 mah lik pil yanilmiyorsam yeni modelse 4500 mah a yukseliyor. IPS ekran, arkada ikinci kamera ve ince kasa oldukca cazip bir cihaz yapiyor. Bu urunun a31 chipli dort cekirdekli versiyonunun da cikacagi rivayet ediliyor. Almayi dusunursenizwww.banggood.com sitesinde 149 dolar gibi fiyata satiliyor. bgxmas kodu bu fiyattan yuzde 7 indirim yapiyor.

Ben de merak ettim özellikler rakiplerle aynı gibi Cube U9GT3'a bakmıştım kasa kalın gibi gelmişti,Hdmi yoktu.Bunun kasası hoşuma gitti.
    http://www.banggood.com/Wholesale-Teclast-P88-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-8-Inch-Ips-Android-4_1-16gb-Tablet-p-59206.html

Buletooth ta yok hocam o cihazda

• Bu batarya konusunda ahkam kesen gençleri kınıyorum, lise seviyesi bilgiler bunlar hiç mi fizik kimya okumadınız yahu?

tecrübe ile sabit çalışma zamanları için yapılan yorumları ayrı tutuyorum; "mah" değeri pilin voltajını dikkate almadan depolanan enerji için tek başına hiçbirşey ifade etmez.

3.4 volt pil 3000 mah kapasiteye sahipken, 7.4 volt çıkışlı 3000 mah akımXsaat kapasiteli pil önceki pile göre yaklaşık 2 kat daha fazla enerji depolayabilir. m=micro, A=amper, h=saat; "Enerji=Amper X Voltaj X zaman X K" , K=ilgilenmediğim, konumuz dışı herhangi bir sabit yada değişken katsayı.

ilaveten pil teknolojileri de çeşit çeşit, artık ilk günkü performansını koruyan piller var, çinden gelen tabletin içinde yüksek rakamlı bir pil olsa da 30-40 şarjdan sonraki performansının nasıl devam edeceğini bilemezsiniz, burda devreye pil teknolojisi ve üreticiye duyulan güven, model farkı gibi faktörler giriyor.

pazar pazar bir nebze dahi aydınlattıysam ne mutlu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Bu batarya konusunda ahkam kesen gençleri kınıyorum, lise seviyesi bilgiler bunlar hiç mi fizik kimya okumadınız yahu?

tecrübe ile sabit çalışma zamanları için yapılan yorumları ayrı tutuyorum; "mah" değeri pilin voltajını dikkate almadan depolanan enerji için tek başına hiçbirşey ifade etmez.

3.4 volt pil 3000 mah kapasiteye sahipken, 7.4 volt çıkışlı 3000 mah akımXsaat kapasiteli pil önceki pile göre yaklaşık 2 kat daha fazla enerji depolayabilir. m=micro, A=amper, h=saat; "Enerji=Amper X Voltaj X zaman X K" , K=ilgilenmediğim, konumuz dışı herhangi bir sabit yada değişken katsayı.

ilaveten pil teknolojileri de çeşit çeşit, artık ilk günkü performansını koruyan piller var, çinden gelen tabletin içinde yüksek rakamlı bir pil olsa da 30-40 şarjdan sonraki performansının nasıl devam edeceğini bilemezsiniz, burda devreye pil teknolojisi ve üreticiye duyulan güven, model farkı gibi faktörler giriyor.

çok teşekkür ederiz hocam emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Bu batarya konusunda ahkam kesen gençleri kınıyorum, lise seviyesi bilgiler bunlar hiç mi fizik kimya okumadınız yahu?

hocam yani bu onda v972 deki batarya li poly 8000 mah ne kadar dayanir bu pil ?

• RAMOS W30 HD 320$'dan 305$'a Düştü!!!
  • quote:

RAMOS W30 HD 320$'dan 305$'a Düştü!!!

batarya cok az hocam bence alinmaz o tablet bu li poly ile li ion arasinda fark varmi hangisi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

quote:

RAMOS W30 HD 320$'dan 305$'a Düştü!!!

batarya cok az hocam bence alinmaz o tablet bu li poly ile li ion arasinda fark varmi hangisi daha iyi

batarya konusunu arkadaşımız yukarıda açıklamış firmaya güven size kalmış artık...
  • Tablet Harika Ya Beyler Ürün 2013 Başında Hepsiburada.coma gelicekmiş...
    Beyler Ben Ordan Alıcam Çinden Almaya güvenemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutonaru

Tablet Harika Ya Beyler Ürün 2013 Başında Hepsiburada.coma gelicekmiş...

hepsiburada.com ' da oradan alacak sana yollayacak... değişen birşey olamyacak ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narutonaru

Tablet Harika Ya Beyler Ürün 2013 Başında Hepsiburada.coma gelicekmiş...

hepsiburada.com ' da oradan alacak sana yollayacak... değişen birşey olamyacak ki

Olsun Yine Sıkıntıda Kalmayalım :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.