Şimdi Ara

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
10
Favori
45.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el satan arkadaşlar tekliflerini özel mesaj yoluyla gonderebilirler. Almayı düşünüyorum.
  • @foseptikons nickli arkadaşın tableti tarafımca alınmıştır. İki taraf için de hayırlı olur inşaallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

quote:

Orijinalden alıntı: piton23

güncel..

yedek almadaki maksadınıza göre değişir.
    Eğer yeni romu attıktan sonra üzerine yedekten eski kurduğunuz programları yüklemekse titanium backup programını kullanabilirsiniz.
    Eğer yeni rom attıktan sonra hoşunuza gitmez veya başka bir sebep dolayısıyla tableti eski haline getirmekse cwm (clockwork mod recoveryi kullanabilirsiniz.)
    Cwm e girmek için ses+,- tuşlarının ikisine bir basılı tutarken power tuşuna basarak giriyorsunuz.

Not: donanım haber ölmüş bu arada. Basit bir soru sordum kaç gündür cevap veren olmamış. Ramosla birlikte hiç mi 3g modem kullanan yok.

kardeş titanium backup la yedek aldım sonra yeni romu yükleim yine programlar yüklenmedi. titanium backup a tekrar kurdum geri yüklenecek programlar görünmüyor. gitti herşey.....

• quote:

quote:

güncel..

yedek almadaki maksadınıza göre değişir.
    Eğer yeni romu attıktan sonra üzerine yedekten eski kurduğunuz programları yüklemekse titanium backup programını kullanabilirsiniz.
    Eğer yeni rom attıktan sonra hoşunuza gitmez veya başka bir sebep dolayısıyla tableti eski haline getirmekse cwm (clockwork mod recoveryi kullanabilirsiniz.)
    Cwm e girmek için ses+,- tuşlarının ikisine bir basılı tutarken power tuşuna basarak giriyorsunuz.

Not: donanım haber ölmüş bu arada. Basit bir soru sordum kaç gündür cevap veren olmamış. Ramosla birlikte hiç mi 3g modem kullanan yok.

kardeş titanium backup yükledim yedek aldım sonra romu yükledim ama yine programlar gitti.. geri gelmiyor. titanium backup ı yükledim geri yüklenecek programlar görünmüyor.. gitti herşeyyyy.

• ayrıca son güncellemeyle bence şarj çok kötü. antutu cpu master kullanıyorum. yüksek performansta çalıştırıyorum hiç oyun felanda açmadım yani ama önceden bu kadar hızlı bitmiyordu şarj. bundan önceki romu denemedim bide onu deneyeyim. resmen cep telefonu gibi şarjı hemen azaldı.
  • Android 4.0.4 bende yuklu suan. en gucel surumu kac arkadaşlar yüklediğiniz?
  • Ayrıca tablete whatsapp nasıl yukleyebiliriz? yüklemeye çalışıyorum tabletle uyumlu değildir diyor. tablten modelini rootlayıp farklı bir modelmiş gibi gösterme şansımız yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik

2.el satan arkadaşlar tekliflerini özel mesaj yoluyla gonderebilirler. Almayı düşünüyorum.

pm atıldı!!!
  • Çok sağolun yeni bakabildim bir araştırayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozbar

Arkadaşlar tabletimin ekran camı kırıldı oğlum düşürmüş..dokunmatiği çalışıyor nerede veya nasıl yaptırabiliriz bilgisi olan varmı?

Eğer tabletiniz hd olmayan model ise yani ramos w30 modeli ise polypad space 10.1 ile ekranı aynı .Polypad servislerine telefon ederseniz ücreti karşılığında değiştirirler.
    Ama hd olan model ise ozaman nokta atış bir adres veremem. Tablet tamiratı yapan firmalara sormanız gerekir.

Çok sağolun yeni bakabildim bir araştırayım
  • quote:

ayrıca son güncellemeyle bence şarj çok kötü. antutu cpu master kullanıyorum. yüksek performansta çalıştırıyorum hiç oyun felanda açmadım yani ama önceden bu kadar hızlı bitmiyordu şarj. bundan önceki romu denemedim bide onu deneyeyim. resmen cep telefonu gibi şarjı hemen azaldı.

Şarj ve wifi son sürümde pek iyi değil gibi geldi bana özellikle de şarjı çabuk bitiyor.Ben şu an sondan bir önceki sürümü kullanıyorum son sürümden daha iyi bence.
  • Slm beyler bende 1 aydir çin tabketleri arastiyorum bu tablet 5. Arastirmam ve en iyi olrak bunu gordum bende almak istiyorum nerden onerirsiniz cok hosuma gitti pandawill den mi alim veya yeni hangi modeli var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ramos x1 cikmis exynos 5250 T 604 4 cekirdekli cpu retina ekrwm 2 gb 1.7 ghz bu cihaz getitirmem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

ayrıca son güncellemeyle bence şarj çok kötü. antutu cpu master kullanıyorum. yüksek performansta çalıştırıyorum hiç oyun felanda açmadım yani ama önceden bu kadar hızlı bitmiyordu şarj. bundan önceki romu denemedim bide onu deneyeyim. resmen cep telefonu gibi şarjı hemen azaldı.

Şarj ve wifi son sürümde pek iyi değil gibi geldi bana özellikle de şarjı çabuk bitiyor.Ben şu an sondan bir önceki sürümü kullanıyorum son sürümden daha iyi bence.

adonise peki bu rom ları yüklerken hiç yedekleme programı kullandın mı? kullandıysan hangisini nasıl kullandın ?

• en sondan bi önceki romu yükledim sanki buda çok şarj bitiriyor gibi. keşke hiçbirini yüklemeseydim eskisi iyiydi. :(
  • quote:

quote:

quote:

adonise peki bu rom ları yüklerken hiç yedekleme programı kullandın mı? kullandıysan hangisini nasıl kullandın ?

hocam hiç yedekleme kullanmadım. Zaten gerek duymadım. Çünkü baştan ihtiyacım olan uygulamaları v.s tekrardan üşenmeden yüklüyorum.Bir de haricimde arşivliyorum o yüzden gerek duymuyorum

• quote:

en sondan bi önceki romu yükledim sanki buda çok şarj bitiriyor gibi. keşke hiçbirini yüklemeseydim eskisi iyiydi. :(

kalibre yapmayı unutma!
  • Satılık Ramos W30HD tablet.Sanal Pazar Link
  • quote:

quote:

en sondan bi önceki romu yükledim sanki buda çok şarj bitiriyor gibi. keşke hiçbirini yüklemeseydim eskisi iyiydi. :(

kalibre yapmayı unutma!

kalibre nasıl yapılıyor bilgi verebilirmiisn ?
  • sd kart girişi nerde bu cihazda bulamadım ya :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.