Şimdi Ara

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
10
Favori
45.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihatemlik

sd kart girişi nerde bu cihazda bulamadım ya :)

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

burada hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: piton23

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

en sondan bi önceki romu yükledim sanki buda çok şarj bitiriyor gibi. keşke hiçbirini yüklemeseydim eskisi iyiydi. :(

kalibre yapmayı unutma!

kalibre nasıl yapılıyor bilgi verebilirmiisn ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.battery.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLnNtYWxsdGVjaC5iYXR0ZXJ5LmZyZWUiXQ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=proffesionals.battery.callibration.paid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInByb2ZmZXNpb25hbHMuYmF0dGVyeS5jYWxsaWJyYXRpb24ucGFpZCJd

ben bu iki programla yaptım hocam bunları tablete indirin orada yazar....(türkçe zaten)

İlk linkteki programda ayarlarda kalibre edin yazıyor.
    İkinci programda da calibration falan yazıyor...

ben ikisinden de memnunum ve bunları kullanmadan önce root olursanız daha çok farkı hissedersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

en sondan bi önceki romu yükledim sanki buda çok şarj bitiriyor gibi. keşke hiçbirini yüklemeseydim eskisi iyiydi. :(

kalibre yapmayı unutma!

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.battery.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLnNtYWxsdGVjaC5iYXR0ZXJ5LmZyZWUiXQ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=proffesionals.battery.callibration.paid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInByb2ZmZXNpb25hbHMuYmF0dGVyeS5jYWxsaWJyYXRpb24ucGFpZCJd

ben bu iki programla yaptım hocam bunları tablete indirin orada yazar....(türkçe zaten)

ben ikisinden de memnunum ve bunları kullanmadan önce root olursanız daha çok farkı hissedersiniz.

peki bunu yapınca yani kalibre edince noluyor tam olarak ? hani performansımı düşürüyor o sayede pil daha mı uzun gidiyor. yani mantığı nedir tam olarak ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kalibre yapmayı unutma!

peki bunu yapınca yani kalibre edince noluyor tam olarak ? hani performansımı düşürüyor o sayede pil daha mı uzun gidiyor. yani mantığı nedir tam olarak ?

hocam size kısaca söyleyeyim örnek veriyorum şarjınız 1 saat gidiyorsa kalibrasyon yaptığınızda (cihaza göre değişir ) 2 saat gider.

yukarıda verdiğim sadece anlamanız için bir örnektir.

ramosta ise ilk linkteki %7 tasaruf ikinci linkte ise %5 tasaruf sağlandığını program kendi gösteriyor kalibrasyon yaparken artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama ben kendi cihazım da denediğimde uygun sonuç aldım.

• bu Ramos tablet iyi hoş ta hiç kimse TÜrKİYE için bi teknik servis adresi bozulduğunda yetkili firma ismi gibi bilgiler paylaşılmamış..
    Bu ramos tablete türkiyede bakan yok mu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Mjoy

bu Ramos tablet iyi hoş ta hiç kimse TÜrKİYE için bi teknik servis adresi bozulduğunda yetkili firma ismi gibi bilgiler paylaşılmamış..
    Bu ramos tablete türkiyede bakan yok mu????

türkiye de teknik servisi yok hocam zaten alırken garantiyi düşünmeden alıyorsunuz ya da alıyoruz... Ama benim bir tane elektronikçim var şimdiye kadar ne sorunum olursa olsun yaptı... Bu tablette de sorun olursa ki olmadı yine bu elektronikçime götürürüm halleder diye düşünüyorum.
  • 2013.7.12 W30HDPRO güncellemesi gelmiş acaba bizim tabletlere uygun mu_? Bilenler veya yükleyenler var mı_?
  • Merhaba

Geçen gün oğlumla babam tablette bir şeyler seyrederken yere düşürdüler. Hemen müdahale ettim, fakat ekranda sadece recovery programı görünüyordu ve kurtarma işlemi tamamlanmadan başa dönüyor, program tekrar tekrar baştan başlıyordu. En sonunda recovery programı da çalışmaktan vazgeçti ve ekrana sadece üç satır halinde Ramos yazısı gelip gitmeye başladı.

Tableti açıp biraz kurcalayınca açma kapama düğmesi ve ses düğmesinin kısma (-) kısmının içeri gömüldüğünü farkettim. Farkettim diyorum ama hemen olmadı tabii, bu bir günümü aldı

Düğmeleri sıkıştıkları yerden çıkarınca tablet açıldı ve şu an sorunsuz çalışıyor çok şükür.

Aynı olay sizin de başınıza gelirse aklınızda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukbil

Merhaba

Geçen gün oğlumla babam tablette bir şeyler seyrederken yere düşürdüler. Hemen müdahale ettim, fakat ekranda sadece recovery programı görünüyordu ve kurtarma işlemi tamamlanmadan başa dönüyor, program tekrar tekrar baştan başlıyordu. En sonunda recovery programı da çalışmaktan vazgeçti ve ekrana sadece üç satır halinde Ramos yazısı gelip gitmeye başladı.

Tableti açıp biraz kurcalayınca açma kapama düğmesi ve ses düğmesinin kısma (-) kısmının içeri gömüldüğünü farkettim. Farkettim diyorum ama hemen olmadı tabii, bu bir günümü aldı

Düğmeleri sıkıştıkları yerden çıkarınca tablet açıldı ve şu an sorunsuz çalışıyor çok şükür.

Aynı olay sizin de başınıza gelirse aklınızda bulunsun.

Maşallah hocam... Geçmiş olsun valla ucuz yırtmışsın...

• 3-4 ay önce aldığım ramos w30hd'mi bozdum.

şarza taktığımda açılış ekranında resimdeki gibi yeşil şeritlerle kaplanıyor. reset düğmesine bassam da aynı ekran geliyor.
    neden kaynaklı böyle arıza yaptığına dair fikri olan var mı?

garantisi de yok bildiğim kadarıyla :(

RAMOS W30HD|-|Yeni Firmware GELDİ! |-|Custom Rom|-|İnceleme|-|Destek|-|Paylaşım|-|Yardım|-|ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiyararsi -- 29 Temmuz 2013; 8:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiyararsi

3-4 ay önce aldığım ramos w30hd'mi bozdum.

şarza taktığımda açılış ekranında resimdeki gibi yeşil şeritlerle kaplanıyor. reset düğmesine bassam da aynı ekran geliyor.
    neden kaynaklı böyle arıza yaptığına dair fikri olan var mı?

garantisi de yok bildiğim kadarıyla :(

YENİ gelen romu yüklediniz mi eğer yüklemediyseniz bir deneyin belki sorun kalkar. Şu haliyle ekranda sorun var gibi gözüküyor. Birde ekranın takılı oldugu kablo iyi takılı oldugundan emın olunuz...

• quote:

benim kişisel tercihim eğer çin malı tablet alıp garanti istemiyorsan kendin çinden almaktır. çünkü normal orjinal herhangi bi ürün bile alsan Türkiyedeki siteler bazen ilgilenmiyolar ki kaldı çinden getirttirip sonrasında ilgilensinler. Ayrıca Teknofark diye bi site vardı herkes onlardan madur mahkemelik felan oldular. adamlar ramos w30 getirtecekler diye milletten parayı alıp geri vermediler üründe ortada yok.mahkemedende bişey çıkmamış. yani çinden almak için bence kendin almalısın en azından herşey senin adına geliyor. gümrüğe takılsa bile parayı öder alırsın. neyse kardeş sonuç olarak kim nasıl isterse ne uygunsa onu yapsın :)

Teknofark'a kaptırılan paralar hakkında bilgisi olan var mı?. Parasını alan oldu mu?.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    sanırım kimse paralarını alamadı. mahkemeye felan verildiler ama bi sınuç alınmadı. benm nacizane tavsiyem eğer bi tablet alınacaksa ya Türkiyeden direk almak ya da çinden alınacaksada aracı olmadan almak.
  • quote:

sanırım kimse paralarını alamadı. mahkemeye felan verildiler ama bi sınuç alınmadı. benm nacizane tavsiyem eğer bi tablet alınacaksa ya Türkiyeden direk almak ya da çinden alınacaksada aracı olmadan almak.

Mail adreslerinide kapatmış hırsızlar. Sırf paranın isme havale edilmesinden yırttılar. Bende 400 lira kaptırdım, 500-600 tl kaptıranda var. Yavuz hırsız ev sahibi misali bizim ülkede adalet hiçbir zaman haklının yanına olmuyor zaten. Şu mubarek günde ne diyeyim Allah bin misliyle çıkartsın, yemeyi nasip etmesin.

Dediklerine ise katılmamak elde değil varsın 50-100 fazla verin tr garantili güvenilir firmalardan alın. F/P içinse yerli firmaların uygun fiyatlı tabletlerine bakın.

• Artes, dark ve 51cube.com.tr güvenilir markalar ve sayfalar herhalde değil mi?

Ben de tam şu tabletpark'a bakıyordum ki milleti dolandırdıklarını okudum buradan..
    Geçmiş olsun, inşallah paranızı alabilirsiniz...
  • Cube u30gt2 mi almalıyım yoksa ramos w30hd mi ?

Aralarındaki fark nedir ? Multitouch hangisine gelecek ? Türkiye garantisi ve desteği hangisinde var ? En yüksek performansı hangisi veriyor? Oyun internet performansı ve ekran dokunmatiği hangisinde daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

Tabletle bugün yaşadığım bir diğer sorunu paylaşmak istiyorum sizlerle.

Dün gece tableti kapatma tuşuna kısa bir süre basarak hızlıca kapattım ki, sanırım bilgisayarlardaki uyku moduna benziyor bu. Sabah tablet açılmadı; şarjı bitmiştir diye şarj cihazını taktım, iki saat geçti tık yok.

Daha önce yaşadığım sorun sırasında öğrendiğim hard reset (adından tam olarak emin değilim ) işlemini uyguladım, yani ses düğmesiyle açma kapama düğmesine aynı anda bastım bir süre. Sonra da çıkan menüden cihazı reboot yapınca düzeldi.

Bu da bana tablet denen cihazı uykuya yatırırsam uyandıramayabileceğimi öğretti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukbil -- 12 Ağustos 2013; 0:30:36 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar

Dün gece tableti kapatma tuşuna kısa bir süre basarak hızlıca kapattım ki, sanırım bilgisayarlardaki uyku moduna benziyor bu. Sabah tablet açılmadı; şarjı bitmiştir diye şarj cihazını taktım, iki saat geçti tık yok.

Daha önce yaşadığım sorun sırasında öğrendiğim hard reset (adından tam olarak emin değilim ) işlemini uyguladım, yani ses düğmesiyle açma kapama düğmesine aynı anda bastım bir süre. Sonra da çıkan menüden cihazı reboot yapınca düzeldi.

arkadaşım sanırım senin tablet kitlenmiş. olabiliyor bazen bu durum. oda android tam stabil olarak çalışmamasından kaynaklanıyor. bendede oluyodu bazen gerçi şu son güncellemeyle artık fazla olmuyor. öyle bişey olursa ses açma kapama tuşlarının yanında iğnenin girebileceği bi reset tuşu var. ona bi iğne yardımıyla bas ve aynı anda açma-kapama tuşuna bas. tableti kapatacaktır ve otomatik olarak tekrardan açılacaktır.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

arkadaşım sanırım senin tablet kitlenmiş. olabiliyor bazen bu durum. oda android tam stabil olarak çalışmamasından kaynaklanıyor. bendede oluyodu bazen gerçi şu son güncellemeyle artık fazla olmuyor. öyle bişey olursa ses açma kapama tuşlarının yanında iğnenin girebileceği bi reset tuşu var. ona bi iğne yardımıyla bas ve aynı anda açma-kapama tuşuna bas. tableti kapatacaktır ve otomatik olarak tekrardan açılacaktır.

ben de de cok sık olmaya basladı aynı durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: steawart54

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

ben de de cok sık olmaya basladı aynı durum.

son güncelleme yüklümü sende ? veya en sondan bi önceki ?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.