Şimdi Ara

ramimi değiştiriyorum.ddr3 ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066MHz bellek modül desteği
    *DDR3 1866MHz (ve üzeri) bellek hızı desteği için, AMD AM3+ CPU kullanılmalıdır.

işlemci:AMD fx 4100 AM3+

elimde corsair 1333mhz 4gb ddr3 ram var.bunu satıp yerine 8gb(2x4) ram almayı düşünüyorum

1600mhz yada 1866mhz almak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.bütçe max 150tl

1866 mhz ram kullanmak için de oc mi yapmak gerekiyor bunuda bi acıklarsanız sevinirim

benim işlemci am3+ oldugu için 1866yı direk tanır mı oc yapmadan kullanabilir miyim?

• 1866 mhz ileriye dönük olmazmı acaba almısken ondan alsak

ramlerin hepsinin sogutucuları büyük işlemci fanını değiştircek olsam sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

1866 mhz ileriye dönük olmazmı acaba almısken ondan alsak

ramlerin hepsinin sogutucuları büyük işlemci fanını değiştircek olsam sorun olur mu?

gereksiz 1600 mhz ile 1866 mhz arasında hiçbir fark yoktur önemli olan cl değerleridir şu an standart cl9 dur.
    Hangi işlemci fanı örnek verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

quote:

1866 mhz ileriye dönük olmazmı acaba almısken ondan alsak

gereksiz 1600 mhz ile 1866 mhz arasında hiçbir fark yoktur önemli olan cl değerleridir şu an standart cl9 dur.
    Hangi işlemci fanı örnek verebilirmisin?

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

bunu düşünüyordum acıkcası ü

o zaman 1866 mhzyi eledim.

• bide geil corsair g-skil arasında corsair bana daha cok güven veriyo bilmem yanlış mı düşünüyorum ama hepsi güzel bellege benziyo
  • quote:

bide geil corsair g-skil arasında corsair bana daha cok güven veriyo bilmem yanlış mı düşünüyorum ama hepsi güzel bellege benziyo

Yazdığım tüm bellek markaları iyi size en yakın hangisi geliyorsa onu alın.
    Linkini verdiğiniz soğutucu sorun çıkarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ram istiyorum
    24 yıl önce açıldı
    GSKILL Ram tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyem kingston'dur. Corsair ve diğer güvenilir markalar da olabilir.

Marka çok önemli, mesela geçenlerde nanya markalı namussuz bir bellek kondansatöründeki yakıcı zehrini caanım anakartımın (EPoX nf4 ultra) bellek yuvasının üzerine zerk ederek caanım anakartımı neredeyse kullanılmaz hale getiriyordu. Sebebi: fırıldak üreticinin üç kuruş daha fazla kar edeceğim diye kartın kalınlığını birkaç milim ince yapması. Kingston bellekleri yuvalara zorla oturtulabilirken bu nanyalar lıngır lıngır sallanıyordu

yine geçenlerde veritech marka ram'lerden biri sebepsiz yere terki diyar eyleyerek dual channel düzenimi bozguna uğratmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 17 Temmuz 2012; 23:23:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda4

tavsiyem kingston'dur. Corsair ve diğer güvenilir markalar da olabilir.

Marka çok önemli, mesela geçenlerde nanya markalı namussuz bir bellek kondansatöründeki yakıcı zehrini caanım anakartımın (EPoX nf4 ultra) bellek yuvasının üzerine zerk ederek caanım anakartımı neredeyse kullanılmaz hale getiriyordu. Sebebi: fırıldak üreticinin üç kuruş daha fazla kar edeceğim diye kartın kalınlığını birkaç milim ince yapması. Kingston bellekleri yuvalara zorla oturtulabilirken bu nanyalar lıngır lıngır sallanıyordu

yine geçenlerde veritech marka ram'lerden biri sebepsiz yere terki diyar eyleyerek dual channel düzenimi bozguna uğratmıştır

neydüğü belirsiz marka almayı düşünmüyorum zaten.önerilen bellekri azcık arastırıp aralarında seçim yapcam.(geil gskil kingston corsair)bakalım hangisini alcam

• quote:

quote:

bide geil corsair g-skil arasında corsair bana daha cok güven veriyo bilmem yanlış mı düşünüyorum ama hepsi güzel bellege benziyo

son olarak birşey daha sormak istiyorum.

stabilite ve oc bakımından bu 4 markadan hangisini önerirsiniz.size kalsa hangisi acaba ?

• Corsair ram uretimini birakti. Bu sizin icin sorun olmayacaksa alin. Ama ben G-Skill oneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G skill ripjaw x 4x2 1600mhz al veya corsair vengeance 4x2 bunlar en iyi secim olacaktir suan icin.1866yi direk tanir ama gunluk kullanimda oyunlarda farkini goremezsiniz sadece testlere yansir ddr3de cl9 dur standart ve populer olan cl onemli bir faktordur cl9 size fazlasiyla yeterli olacaktir 1600mhzden fazlasida suan icin ozel bir neden yoksa gereksizdir tavsiyem ya vengeance alin yada ripjaw x.
  • quote:

quote:

quote:

stabilite ve oc bakımından bu 4 markadan hangisini önerirsiniz.size kalsa hangisi acaba ?

Corsair Vengeance

• quote:

quote:

quote:

Corsair ve G.skill bu konuda gayet iyidir ama ben g,skill oneririm g.skill ramlarini stabilite konusunda cok testen geciren ve cok basarili ramlar ureten bir firma ikiside ayni gibidir ama ben g.skill oneririm.

• corsair ram üretimini bıraktıysa gskil daha uygun bi secenek gibi geliyo.yorumlarınız için tesekkürler
  • corsair ram üretimini bırakmadı.
    birde corsair in soğutucusu daha iyi.
  • G.skill cok testen geciriyor ramlari ve cok stabil duzgun calisiyorlar ben onu oneriyorum arkadas akalmis ki aralarindaki farki anlamazsiniz bile milim farklardir yani ikiside sizi hayal kirikligina ugratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

Corsair ram uretimini birakti. Bu sizin icin sorun olmayacaksa alin. Ama ben G-Skill oneriyorum

bu bilgi yanlıs o zaman
  • konuyu açıp kirletmemek için burdan sorim dedim.

1.5.v ne gibi artısı var hatta şu ikisi arasında kaldım hangisi daha hızldır sizce teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb%282x4gb%29-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-pxd38g2133c11k-8gb%282x4%29-viperx-ddr3-2133mhz-cl11-xmp-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59403

anakart gigabyte x58
    Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.