anakart gigabyte x58 Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules
gskill i alın. cl11 ram alınmaz ve 2133 mhz lik ram e de gereksiz. 1.5 v luk ramin oc potansiyeli daha iyidir yani daha iyi oc olur ve sabit çalışır.
quote:
Orijinalden alıntı: KDTrey#25
Corsair ram uretimini birakti. Bu sizin icin sorun olmayacaksa alin. Ama ben G-Skill oneriyorum
OCZ ile karıştırıyor olma. Corsair Ram üretmeye son hız devam ediyor hatta OC rekorları kırıyor. Kesin emin olmadan lütfen burda yanlış bilgiler vermeyin insanlara kafa bulandırmayın.
G-Skill markasının asıl üreticisi A-Data dır bunu biliyormuydunuz. A data kendisi ilk denedi soğutuculu ram pazarını yapamayınca G-Skill ile denemeye karar verdi. Bilmeyenlere duyurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: nofear72
quote:
Orijinalden alıntı: ryu96
quote:
Orijinalden alıntı: nofear72
konuyu açıp kirletmemek için burdan sorim dedim.
1.5.v ne gibi artısı var hatta şu ikisi arasında kaldım hangisi daha hızldır sizce teşekkürler.
unutmadan sölüyüm voltaj 1.5vda hiç oynanmadı canımı skıan niye otoda cl9 değilde cl11 olarak çalısıyo ve windoesta puan neden artmadı:S
dram frequency sabit durmuyo sürekli değişiyo sebebi nedir acaba?
çalışıyorsa elleme bence dostum
benim başıma da benzer bir şey geldi, bios'tan manuel olarak 1600Mhz'e getirdim oldu bitti! (ve hatta "ben yaptım oldu")
8gb(4x2) 1333mhz rame sahip laptopum bile 7.6 puan alıyo.tek modul 4gb 1333mhz corsair rami takıncada 7.3 puan alıyo.bugun aldıgım 8gb ramde 7.3 puan alıyo nasıl iş anlamadım
bu olay canımı sıktı benim:S
Puan güncellemesi yaptınmı. Bi de cl11 konusunda yeni konu aç.
quote:
puan güncellemesi yaptım gene
quote:
Orijinalden alıntı: free_whitewolf
quote:
bios dan cl9 yapmanlazım ama o konuda bir bilgim yok sen yeni bir konu aç.
biostan cl 9 yaptım resmini koyarım birazdan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: free_whitewolf
quote:
bios dan cl9 yapmanlazım ama o konuda bir bilgim yok sen yeni bir konu aç.
cl 9 sanırsam suan.autodada göründüğü gibi cl11 olarak görüyo ayar yapmassan
Kingston HyperX 8GB Ram ve SteelSeries Kinzu V2 Pro Fare Kutusu hiç açılmamış bir şekilde acil satılık. İletişim:http://www.facebook.com/Sercan6finger
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme