Şimdi Ara

rami ekran kartına qeçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de 1.43 gb ram war ekran arıza yaptı serviste şimdi ramın 256 sını ekran kartı yapmak istiom nasıl yapılcanı biliyormusunuz?

• ilk defa böyle birşey duyuyorum :D
  • paşam tam anlayamadım onboard üzerinden mi calıstıracaksın ekran kartını böle ise zaten otomatik olarka kendi ayarlar ne kadar ram kullanacagını
  • ewt homeworld kullanıcam kendi otomatik ayarlıyor diyorsun ama 64mb ekran kartı sağlıyor kendisi
  • bak paşam eger ekran kartı paylasımlı ise zaten sistem onu otomatik olarak kullanır mesela 64 ise bellek olarak 512nin 64 ünü ekran kartı kullanıyor olacakdır
  • dostum 1 gb 512 gb ram war pc 64 neden destekliyor 128 desteklesin
  • arkadasım düzen neyse onu söyledim başka bir sekilde oluru varmı bilmiyorum forumda mesut adlı arkadas benden daha bilgili birde ona sor istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANAKART ÜZERİNDEKİ ONBOARD EKRN KARTIN 64 MB KADAR DESTEKLİYODUR ONU DAHA FAZLA ARTIRAMAZSIN AMA BAZI ANAKARTLAR VARDIR BİOS DA 64 MB GÖRÜR FAKAT SİSTEM İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA ONBOARD EKRAN KARTININ KAPASİTESİNİN ÜZERİNE ÇIKABİLEN ÜRÜNLERDE VAR ÖNCELİKLE ANAKRTININ MODELİ NE İSE ONA GÖRE Bİ ARAŞTIRMA YAP
  • oqe tşkler
  • kardeşim gir biosa kart yeniyse ayarlayabilrsin kim diyor ayarlanmaz diye ister 16 yaparsın ister 256 mb olarak çalıştırabilirsin biostan
  • biostan nasıll ayarlıcaz tam olarak anlatabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fear26

biostan nasıll ayarlıcaz tam olarak anlatabilirmisin

şimdi ben sana neye göre anlatayımki bir sürü bios çeşidi var sen anakartının markasını ve modeli ni google yaz bios ayarlarına bak bakalım hangisi yapıyormus böğle daha kolay bulursun ama sen gende biosunda şöğle bir bölüm varmı bak balkalım varsa

bios future setup menüsünde AGP size burdan ayarlanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 25 Mart 2008; 18:10:08 >
  • bios türü ami
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.