Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: captain_07 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
16
Favori
56.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • behicefe kullanıcısına yanıt
    Fistül sıkıntılı bir ameliyatı var çok kişi ile konuştum 7 defa ameliyat olan birisi vardı lazerimi at kılımı her ameliyatı olmuş 😃 fistül diğerleri gibi değil özelde bu işin uzmanı iki doktorda hazır olmadığımı söyledi yoksa ben bıçak altına yatmayı kafaya koymuştum
    Arkadaşımın dayısı oldu geçen konuştum tekrarlamış oda Mevlüt ustada olmuştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 4 Temmuz 2022; 1:36:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    eksozscu mevlüt hemeroid ameliyatlarında başarılı .


    fistül ve fissürde o iyileşmeyen çok hastası var diye biliyorum bende . özellikle fistül zor bir durum siz proflara vs gidin . merdiven altından uzak durun kesınlıkle daha kötü olabilir .

  • proktolog P kullanıcısına yanıt

    Ramazan Bey cümlemin sonunda da belirttiğim gibi '' beni ilgilendirmez , Kimseyi birşeyle itham etmiyorum .. ''


    Bunu da kesinlikle yapmam bu şekilde mağdur olan çok fazla kişinin acılarına şahit oldum .. Fakat şaşırdığım bir nokta var neden sadece buraya takıldınız . Yani burada fatura vs vermemeniz , muayene olduktan sonra bir fiş dahi alamıyor olmamız , hatta ameliyat olduktan sonra hastaneden bile bir fatura vs almıyor olmamız dile getirildi .


    Aynı şekilde dış kasında problem var , flep açılmış , dikiş açılmış , kendini kasıyorsun vs gibi cümlelerle aylarca tekrar tekrar muayneye geldiğimiz halde krem vererek , ağrı kesici yazarak hastalarınızı gönderdiğiniz dile getirildi . Ona neden cevap vermiyorsunuz ?


    yani insanlar başarısız ameliyatınız sonunda aylarca muayneye geldikten sonra yılıp lanet olsun diyerek gelmeyi bırakınca bu sizin nezdinizde başarılı bir ameliyat mı oluyor ? Bu mağdur olan kişiler de o 10.000 başarılı ameliyatın içinde mi oluyor şimdi ?


    Lütfen burada demagoji yapmayalım .


    İnsanların şifa bulmak için size gelerek askeri ücretin 5-6 katı fiyatlara ameliyat olup sonrasında iyileşme umuduyla aylarca kapınıza gelip gitmesi ve hala maddi manevi mağduriyetlerinin devam etmesi de mi algı operasyonu ?


    ne güzel İstanbul be




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıKoLa -- 7 Temmuz 2022; 1:54:55 >




  • İsmini bilmediğim için SarıKola diyeceğim artık.Söylediğiniz her şeyin cevabı söyleyenlere hem şahsen hem de yazdıkları yorumlara cevaben verilmiştir.Diğer arkadaşlar da sorularına cevap bulmak için yazmıyorlar.Sonradan gittikleri meslektaşlarımızın onlardaki tesbitlerini söylüyorlar sanıyorum.Iyiniyetle düşündüğüm için böyle söylüyorum ayrıca.
    Biz olanı,bulduğumuzu söyleriz.Ne deseydik?Sen de bir şey yok,abartıyorsun,bundan bu kadar olur,bozmasaydın bu kadar mı?Diğer herkes aynı cümleleri kuruyor zaten.Biz bu tür cümleler kurmuyoruz.Tıbbi olan bütün soruların cevabı verildi.Beğenmeyen de yaşayarak görür.
    Burada cevaplanmayan tek şey senin bahsettiğin dedikodu yada algı çalışması.Ona da kendi sosyal medya hesaplarımdan defalarca yaptığım paylaşımlar cevap teşkil eder.Milletin bu hainlerden korktuğu tırstığı zamanda bedel ödeyerek fetönün bir ihanet şebekesi olduğunu hain olduklarını söylemiş birine de bu yakıştırma olsa olsa algı çalışmasıdır diyorum.Sen itham etmiyorum diyorsun ama dedikodu dediğin iftira dediğin şey böyle yapılır zaten.Haydi iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proktolog -- 7 Temmuz 2022; 9:40:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    Eğitim şart, askeri ücret diye bir şey yok demek istediğiniz asgari ücret. Asgari en az demek..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt
    En önemli mesele de çözüldüğüne göre artık konuyu kapatabiliriz :)) hey Allahim yaa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen.. bok at izi kalsın sayfasında konuyu kapatabiliriz. Herkes istediği gibi sallayabiliyor nasılsa. Seviye belli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    maşallah yazım yanlışı buldunuz yorumda .. Yorumda anlatılmak istenen hakkında bir fikrinizi beyan etmemişsiniz veya tüm yorumun içeriği hakkında bir karşıt görüş sunamıyorsunuz bile .


    Sonra şakşakcı deyince burada bilmem kaç yaşındayım bana böyle yazamazsın diye savunmaya geçiyorsunuz . Kafalar pırıl pırıl .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıKoLa -- 7 Temmuz 2022; 11:44:48 >
  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    Şakşakçı değil baş murid :)) gelmiş buraya milleti manipule ediyor sonra bize sallamaci diyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beckinsallee kullanıcı adı ile yazan arkadaş ile forumda tanışıp sonrasında yüz yüze görüşme fırsatım oldu. İkinci ameliyatını olduğu ve memnun kaldığı doktora beraber gittik. O doktora ben de muayene oldum benim de fistulum var. Hem beraber gittiğimiz doktordan hem de arkadaşın kendisinden şikayetlerini dinlediğimde şok olmuştum, konuda bahsi geçen doktor yüzünden ne acılar çektiğini ve ikinci ameliyatından sonra nasıl rahatladıgına kendi gözümle şahit oldum. Dediğim gibi kendi gözümle şahit olduğum için söyleyebilirim ki konuyu açan arkadaşın hiçbir abartması yok eksiği vardır fazlası yoktur. Bana tavsiye ettiği doktordan da, bizzat kendisinden de çok şey öğrendim çok yardımcı oldu sağolsun. Trol yaftası yapıştırılacak birileri varsa, çektiği acıların başkaları tarafından da çekilmemesi için insanları uyarma görevini yerine getirmeye çalışan arkadaş değil de başarısız cerrahi operasyonları olduğu halde bunu kabul etmeyen hekimleri cansiperane savunanlara yapıştırılsın trol yaftası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Evet gayemiz bu, sanıyorki Baş Murid algı yapıyoruz yukarıda da yazdım kendisine dediklerimden birinin yalan olduğunu ispat etsin konuyu kapatır özrümü de diler daha da yazmam, kendisine ve seyhine hodri meydan dedik ama cevap dahi yazamadilar, o söylesin seyhine de ilk önce youtube ve google sayfasındaki yorum onaylama işini kaldırsın, sorsun bakalim benim yorumumu google sayfasinda neden yayinlamadi ? Algi simdi hangisi ??? Seyhi algiyi kendisi yapiyor gelmis buraya bize ahkam kesiyor, bak ne güzel burada istediğini yazıyor, dalga geçiyor sonra cevabı alınca baban yaşındayım diyor önce bi adam gibi yaz sana yanlış, yamuk cevap verirsek suç bizde olsun, sen gelicen bizimle dalga geçicen cevabı alınca da ağlamayacan...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Hayatın her alanında geçerli olsun bu laf o zaman. Örneğin bir haksızlık veya suç karşısında delil bulunması gerekirse tek delil Allah deyip meseleyi kapatalım. Kafalar rahat olur, kimse boşuna efor sarfetmez. Şu lafı söyleyen adamdan çok fazla mantıklı argüman beklemeyin sevgili arkadaşlar. Biz ne söylesek onun bir kulağından girer diğer kulağından çıkar. Ne de olsa Allah onunla irtibat kurup kendisine bütün delilleri iletir.

  • Söyle de bir durum var kamuoyu rtu hakkında neden böyle bir sayfa actigimizi düşünebilir rtu ye kalsa biz diğer proktologlarin adamıyız burada algı yapıyoruz halbuki diğer birçok doktorun kendi sayfaları var ve hiçbirinde de yorumlar onaydan sonra yayinlanmiyor, yani unlu progtologlarin gerek youtubesinde gerekse google sayfalarinda hastalar olumlu olumsuz yorum yapabiliyorlar ve kimse de onlari engellemiyor doktorlar herbirine ayri ayri laf yetistirmeye calismiyor dogal olarak bura gibi harici bir sayfa acilmiyor, biz rtu mağdurları olarak kendi sayfasına yazamadigimizdan, yorumlarimizi engellediğinden kamuoyuna böyle açık ve şeffaf bir yer temin ettik, şimdi bu sayfada ben yorumları onaylayip yayınlasam, cerdeniz isimli müridin yorumlarını yayınlamasam bu etik olur mu ? Tabiki olmaz, o zaman algı yapmış olurum ancak şu an öyle bir durum yok kendisi nasıl da ateşli ateşli savunuyor seyhini, savunsun ona da lafımız yok ama gelip buraya bizimle dalga geçmeyecek o zaman cevabını alır oturur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AEEEA137 -- 7 Temmuz 2022; 12:58:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Başarısız ameliyat yapıp hatasını kabul eden veya elinden geleni yaptığı halde hastanın şikayetlerini tamamen yok edemeyip bunu da güzelce dile getiren hekimler baş tacı ama ben çok iyi hekimin yapacağımı yaptım düzelmediysen sorun sende deyip de bir de sosyal medyadan kötü yorumlara onay vermiyorsa ben o hekime değil cerrahi operasyon yaptırmaya çay içmeye bile gitmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet hastanesinde bir genel cerrah hekimimize kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası kasığımda yanık oluştu. Yine ameliyat sonrası makat bölgemden kan ve iltihap akmaya başladı. Ameliyatın üçüncü gününde şikayetlerim devam ettiği halde apar topar taburcu edildim. Dikişler değil makattan gelen kan iltihap ve acılarla yeniden hastaneye yatışım yapıldı. Bu doktor hiçbir şekilde ne yanığı kabul etti ne makattan gelen kan ve iltihapı ameliyatla özdeşleştirdi. Güya kasığımdaki yanık ameliyatta olmamış ben kendim yakmış olabilirim, makattan gelen kan ve iltihap da bende önceden fistul varmış ameliyat zamanı ortaya çıkmış, yersen. Direkt fistul de demedi önce anal apse sonra fissur en son da fistul kanalı oluşmuş dedi mr çektirince. Üstelik kasık fıtığı ameliyatı olduktan sonra 4 ay oldu kasığımdaki ağrılar hâlâ var boşuna ameliyat olmuşum. Doktor buna da normal diyor. Arkadaş bir kasık fıtığı ameliyatı nelere mal oldu ama hekim efendi hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. Ama ben sağlık bakanlığı, il sağlık müdürlüğü, savcılık dahil her yere şikayet ettim benim çektiğim acıların bedelini ödemesini bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.