< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
tekrardan herkese merhaba ve gecmıs olsun.... arkadaslar bilioyrsunuz 2 yıl önce Trabzonda ayhan cagılcıya amelıyat olmustum fissür(catlaktan)..... amelıyat esnasında kullandıgı ligasur cihazı makatımda darlık yaptı gecer duzelır dıye bekledım ama 2 yılın sonunda artık kesın kanıya vardım, darlıgın sebebı ayhan hocanın kullandıgı cıhaz... hafifte olsa agrılarım devam edıyor sebebıde lıgasur cıhazı derıyı yakarak kaynatarak dıktıgı ıcın o bolge hep hasas kalıyor ve acısı sızısı bıtmıyor...... bu adamlar kendılerıne doktor dıyorlar bılmıyorlarmı arkadas bu lazer,ligasur gibi cihazların ınsanlara zarar verdıgını... evet hepsı bılıyor ama para ıcın genede yapıyorlar... çatlak amelıyatında dıkkat etmenız gereken en onemlı sey, kesınlıkle flepli derinizden kaydırma yontemıyle yapılan amelıyata gırmelısınız ve bu derının alınacagı yerlerın açısı asla 6-12 aksından yanı kuyruk sokumu ve yumurtaların hemen altından olmamalı....... mumkunse makatın 3-9 aksından genısce yapılan flepler en guzelı ve mantıklısı..... suan darlıgım var , agrılarım hafıfte olsa var ve katlanıyorum sorun degıl ama korkum bu darlık sonucunda ılerleyen yıllarda hemorooıd yada tekrardan bır çatlak gibi durumların ortaya cıkacagıdır..... sız sız olun laser ligasur gibi deriyi yakarak diken cihazla calısan doktorlardan uzak durun bu doktorlar bıldıgınız kasap..... NOT: diyeceksiniz ki RTU elle dikiyor , evet haklısınız ama elle dikmeninde bir teknigi var RTU bu noktada sanırım hata yapıyor.... VE kuyruk sokumundan deri almasıda bence buyuk hata....... kısaca onunda teknıgınde bır sorun var.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 21 Ekim 2024; 20:24:4 > |
|
mesut bey merhaba, nasılsınız..... siz ameliyat olalı sanırım 2,5-3 yıl oldu, nasılsınız son durumunuz nedir.... ayhan hocadan sonra sizin makattada daralma oldumu, daralmanın sonucunda olusan hemoroıd tekrardan çatlak vs. olustu mu..... tekrardan geçmiş olsun.. |
|
|
|
Size yemin ediyorum bende 2022'de keşfettim ve bu adama ameliyat olucaktım.Devlet hastanesinde fistülümü antibiyotiklerle bastırmaya çalıştılar.Sonuç;o seneden itibaren,2024 kasım 29'una kadar birşey yaşamadım.Bir tek ard arda antibiyotik içtiğim için Klamoks,Augmentine,Cipro ve Flagly gibi 1000'er mg ağır antibiyotikler içtiğim için,bağırsak floram bozuldu.Gastroentroloji doktoru çözdü onuda çok şükür gaita testi istedi onuda özel yapıyormuş sadece hallettik bir şekilde.Neyse şuanda Fistülüm tekrarladı ve aklımdan bu adama gitsem mi acaba diye geçirirken bu konuyu buldum.İnanın iyi ki gördüm.Çünkü 2022'de ben çok aramama rağmen olumsuz yorum görememiştim.Ayrıca yakın zamanlarda da baktığımda bulamamıştım.Youtube yorumlarını da onaylayıp yayınlıyor.Hatta benim attığım birkaç yorumu da ozamanlar mükemmel bir doktor olarak görüp öyle yorum atmama rağmen silmişliği de var.Şunu da eklemem gerekti.Videoların da devamlı olarak konuşurken,açık açık söylemese de.Sanki tek çare kendisiymiş gibi konuşuyor.Bu hastalıkları yaşayan insanların zaten başka çareleri kalmıyor.Ben çok uzun zamandır intihar etmeyi bile devamlı düşünüyordum.Oyüzden böyle kötü zamanlardan geçen insanların herhangi bir doktorun çare olamayacağını parası ve imkanı olmayanca da hiçlik ve boşluk hissine kapılmalarına neden oluyor.Dünyanın en iyi Proktoloğuymuş gibi davranıp insanlara o şekilde konuşmasından şüphelenmiştim zaten.Demek ki boşuna değilmiş gerçekten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitefox37 -- 5 Temmuz 2025; 13:40:9 > |
|
|