Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
510
Cevap
16
Favori
56.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    Düzgün yazmaktan uzak olan okumaktan da uzak olur kardeş. Karşıt görüş de beyan etmedim forumda. Yazdıklarımı okursan fikirlerimi paylaştım sadece..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt
    Selam ve dua ile iş yapanlar somut delil gösterebilirler mi hiç? :) Sonra da bizi başka platformda iftiracılıkla veya trollükle suçlarlar. dedin ya..

    Ben de sana cevap dua ile iş yapanların tek delili Allah dedim mesela Papazlar sen gülme işareti yaptın şakana cevap nesi hoşuna gitmedi.?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Öncelikle belirtmek istiyorum burada şu yaştayım bu yaştayım diyerek hak etmediğin , sadece yaşından dolayı insanların sana saygı göstermesini veya hürmet etmesini bekliyorsun. Benim yaşımı biliyor musun ? Sokak kabadayısı tavrıyla laf ebeliği yapıp cümlenin sonuna kardeş ekliyorsun .


    Aklını kiraya vermişsin , fikir beyan ediyorsun .. Proktoloji merkezi youtube yorumlarında şeyhini uçurmaya devam et lütfen . Benimle muhatap olma .. Çok şükür kelimeyi yanlış yazabiliyoruz ama insanlığımız düzgün . Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi biliyoruz KARDEŞ ..

  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Şaka yaptığımı kim söyledi? Bu platformda gerçekler yazılır. Aksi ispat edilene kadar da yazılanlar gerçekliğini korur. Bu da böyle biline. Mesela Ramazan Tarık hocanın başarısız ameliyatlarından bahsedilmiş. Ama sevgili hocamız bunun aksini ispatlayabilmiş mi? Tabii ki hayır. Sadece demagoji yapıp başarısızlıklarını örtbas etmeye çalışıyor. Sen de böyle bir adamı ölümüne savunuyorsun. Sonra senin hakkında söylenenler için köpürüp durursun işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincecarter91 -- 7 Temmuz 2022; 18:5:56 >
  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    İnsanlığın düzgün veya yanlış olduğuna sen mi karar veriyorsun.?
    İnsanlara şeyh veya Mürit demekle mi düzgün insan olunuyor bunu soruyorum sana.?
    Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok diyorum kimseden birşey de beklemiyorum seviye belli burada kim ne isterse yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdeniz -- 8 Temmuz 2022; 0:11:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt
    benim köpürecek bir olayım yok. Ben rahatım kimseye de hakaret etmiyorum. Sürekli köpüren ve yok şeyh, mürid gibi kafalar pırıl pırıl gibi hakaretler eden Forumdaki sizlersiniz. Kardeş diyorum ona bile kabadayı diyor beyfendi Neden farklı görüşte olana sizler köpürüyorsunuz ki forum tartısma yeri değil mi.? Ben forumda da yazdım şikayetleri olanlar sizlersiniz bir sayfa yapmışsınız herkes sikâyetini yazmış tamam güzel Sizlerin ameliyatı kötü geçmiş diyorsunuz olabilir ben bilemem.
    Benim ameliyatım iyi geçtiği için bana göre iyi doktor dedim diyorum. Buraya kadar anlaştık mı. Herkes fikrini paylaştı işte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • '' Sizlerin ameliyatı kötü geçmiş diyorsunuz olabilir ben bilemem. '' o zaman bilmediğin konular hakkında konuşma ..


    olayı uzatan peygamber gibi savunan sensin . biz zaten her ameliyatta başarılı olamayacağının bilincindeyiz. bahse konu olan kişinin bunun tam tersini söylemesine ve bizim olduğumuz ameliyatların başarısız olduğunu kabul etmemesi üzerine burada tartışıyoruz .


    Bu durumla dalga geçen '' çok acı çektiğini belirten '' şeklinde imalı cümleye başlayan sensin . laf çarpıp sonuna kardeş ekleyerek mahalle kabadayısı gibi üslup takınan da sensin . sonra burada kardeş dedim bir şey mi söyledim diye ağlayanda sensin. şeyhine olumsuz eleştiri getirdik diye köpürende sensin .. Kendini akıllı sanarak birde de demogoji yapma ..

  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyen herkesin insanlığı eksiktir . Burada mağdur olmuş insanlar var . şikayetlerini dile getiriyor . Sense çıkmış yalancılıkla itham ediyorsun ve dalga geçiyorsun .


    Dinledin mi beni birader , 1 yıldır neler çektığimi bılıyor musun ? Mağduriyetim hakkında bir bilgin var mı ? sordun mu özelden hiç bana nasılsın vs diye . hakkımda , yaşadıklarımla ilgili hiç birşey bilmeden burada boş yapıyorsun .

    Ben iyi olsam neden burada çıkıp iyileşemedim diyeyim . böyle birşeyi aklın mantığın kesiyor mu ?


    Maddi manevi mağduriyetimi dile getirince çok sevdiğin hocan da sende yalancılıkla bilmem kimin adamı olmakla suçluyorsunuz bizi .


    Sen iyi olmuş olabilirsin fakat burada mağdur olmuş insanlar var. ameliyattan sonra 10 larca kez kontrole gidip , çeşitli bahanelerle 1 yıl boyunca krem ağrı kesici verilerek umutlarıyla oynanan insanlar var . Bu başlığı açan kişiler yeni hastalar içinde bir bilgi kapısı oluyor aynı zamanda. öyle youtube dan siteden onaylı iyi yorumlara kanıp gittik bizde. herkes aynı hatayı yapmasın iyice araştırsın . bakın size söylenmeyen şeyler var . ameliyat sonrasında sizde böyle olabilirsiniz diye bilgi vermek için açılmış bu başlık . kaldı ki ameliyat sonrası whatsaptan engellenen hastalarda var .. :)


    '' Çok şükür kelimeyi yanlış yazabiliyoruz ama insanlığımız düzgün '' demişim sen neden gocunuyorsun ?


    ben mürid vs demedim senin hakkında. Şakşakcı dedim düzeltirim .





  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    bak değerli kardeşim ben neye yalancı demişim forumu tekrar oku. Mürit demiş yalancısın işkembeden atıyorsun dedim. Diğer arkadaşın hesap yapmış ayda 500 bin bulmuş bunlar işkembeden atmak demişim. KİMSE HASTALIĞİ İÇİN YALAN SÖYLEDİ DEMEDİM. Normaldir hepimiz çektik bu hastalıktan ben tarz olarak beğenmedim dediğim gibi hastalığa ben çözüm olamam. Allah hepinizin şifasını versin. Benim için Ramazan Hoca yaptığı binlerce başarılı ameliyatla iyi doktordur diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdeniz -- 9 Temmuz 2022; 12:15:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Ameliyatın iyi geçtiği için tuzun kuru tabi. Bu yüzden de sana göre iyi doktor olmasını anlıyorum. Ancak iyi doktor demek bolca başarılı ameliyat yapan demek değildir. İyi doktor demek, başarılarına rağmen başarısızlıklarını kabul eden ve eksikliklerinin farkında olan doktor demektir. O çok iyi(!) ve çok başarılı(!) doktor olan Ramazan Tarık hocanın ameliyat sonrasında hala sorunlarından kurtulamamış olan bizlere verdiği cevapları dikkatlice okumanı istiyorum. Neden başarısızlıklarını kabul etmeyen bir tutum takınıyor? Bu soruma cevap verirsen sevinirim.

  • @cerdeniz arkadaşlara sallıyorsun diyorsun ama @Beckinsallee ile bire bir yüz yüze görüşmüş biriyim. Hatta RTU ya muayeneye gitmiştim klinikten çıkarken gördüm. Ama RTU ye güvensizlik gelmişti bir hastasından yüz yüze görüşmek istedim ve apartmanın çıkışında @Beckinsallee bekledim. Rica ettim oturup bir çay içtik. Anlattıkları karşısında şok oldum.1.000 km öteden gelmişti proctolog krem verip göndermiş RTU. Uçağa yetişmek için gitmesi gerekirken bana zaman ayırıp yaşadıklarını benim yaşamamam için anlattı. O günden beri iletişim içerisindeyiz. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüğünü söyledi. Neyseki şükür şuan sağlığına kavuştu. Tamda kavuşamadı açıkcası RTU nün yanlış ameliyatından dolayı oturmakta sorun yaşıyor. @vincecarter91 ilede iletişim içerisindeyim. Şansa aynı semtte oturuyoruz. @SarıKoLa yı tanımıyorum. Fakat @Beckinsallee , @vincecarter91 anlattıklarının fazlasının olduğunu eksiğinin olmadığını biliyorum. @Beckinsallee sağlığına kavuşmasına rağmen kendisinin yaşadığı mağduriyeti başkasının yaşamaması için konu açmış. Nasıl olsa sağlığıma kavuştum gerisi umrumda değil diyerek hayata devamda edebilirdi. Ben şahsen tanışmasaydım ameliyat olmayı düşünüyordum.Neyseki @Beckinsallee tanışan şanslı insanlardanım ve feleğin çemberindne döndüğümü düşünüyorum. RTU ameliyatlarının bir kısmı başarılı olabilir. Fakat bu konuyu okuyan herkes sanırım ameliyat sonrası bir sıkıntı olduğunda yalnız kalacağını, sallanacağını ,umursanmayacağını anlamıştır. Artık ameliyat olmak isteyen kişiler ameliyat sonrası kaderini kabullenmiş sayılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessie.Pinkman -- 10 Temmuz 2022; 18:30:49 >




  • Jessie.Pinkman J kullanıcısına yanıt
    Selamar hayırlı bayramlar dilerim. Benim de 5 yıllık geçmeyen fistülüm vardı hatta konusunda uzman bir bayan Prof a da ameliyat oldum. Çok konforlu bir ameliyattı herşey iyiydi ama Fistül akıntısı hiç durmadı geçmedi. Zaten fistülü tedavi edebilen çok az sayıda doktor var. Bende 5 senede akan iltihap kaba etin içindeki dokuyu da haşat etmişti. Bunu tek ameliyatla iyi ederim diyen tek doktor RTU idi ve dediğini de yaptı. Ameliyat binlerce hastası gibi bende de başarılı oldu. Ama iyileşme süresi uzun oluyor kaba etinden 4 cm derinliğinde avuç içi kadar parça çıkarıldı (bozulan doku) tabi bunun kapanması 3-4 ayı buldu bende. Rahat oturamiyordum bile sonra doku dolunca eski et ile birleşim yerlerinde çizgi gibi sertlik oluştu normal yani o süreçte kremler de kullandım bir süre sonra belki 6 ay hatırlamıyorum sonra normale döndü herşey. RTU yu başarılı bulduğum konu tek ameliyatla fistülü tedavi etti mi.? Evet ameliyat sonrası işin estetik olayı olabiliyor. Kiminde az kiminde çok olabilir hatta iyileşme sonunda estetik yaptiranlar olduğunu da biliyorum. Yani hepsi bir süreç tabii hepimiz çektik Allah düşmanıma vermesin diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdeniz -- 11 Temmuz 2022; 13:53:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 🅰🆃🅰🆂🅾🅽🅴🆁🇹🇷™️🌍twitter
    “İşte istedikleri bu!. Türkiye Cumhuriyeti'ni bu duruma getirmek,.! Türkiye Cumhuriyeti Laiktir Laik Kalacak !. Allahuekber deyip insan katleden değil, ilim bilim yolunda ilerleyecek bu ülke.! sizler de belediye çöplüğü gibi yok olacaksınız.! #TarikatlarKapatılsın !”
    https://twitter.com/Atasoner____/status/1544316941510246405

    Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...

  • ankarada bülent menteşe görün bi bende ona görünmeyi düşünüyorum gelecek ay


    @m_kucukaksoy




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 13 Temmuz 2022; 16:34:36 >
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Hemoroid yada çatlak için dediğiniz olabilir ama fistül çok farklı durum ameliyat başarısı düşük en iyi doktorlarda aynı en kötüsündede 7 defa ameliyat olanı biliyorum at kılımı lazerimi cerrahimi sonuç aynı Adam senden para alacak senin totoya sonra ne olmuş bir önemi yok
    En son gittim özel hastanede doktor bana durumu anlattı ameliyat için hazır olmadığımı dikişlerin neden tutmayacağını sonrasında yine aynı olacağımı söyledi fistül varsa diğerlerine benzemez ortak bir dostumuzun dayısı eksozcu Mevlüt’e bu ameliyatı oldu. Önce çok övdüler 1 yıl sonra sonuç yine aynı boş yere mabatla oynamamak önemli 😀
    Fistül varsa aman dikkat

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok geçmiş olsun umarım şifayı bulursunuz bir an önce bende geçen seneden beri fissürden çekiyorum hayatımın bir senesini zehir etti bana artık yeter ameliyat olup kurtulmak istiyorum fakat hangi doktora gideceğim bilmiyorum. Ramazan hocaya gidecektim fakat bi anda böyle şikayetleri görünce kararsız kaldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Ben alıştım artık 😃 uzun zamandır var bir kaç yere mutlaka danışın 19 Mayıs hastanesi op dr Serhasan var devlette gazi Mustafa kemal hastanesi yurdal yüksel Hacettepe timucin erol ben gitmedim daha ama düşünüyorum şu an bir sıkıntım yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Cryin hocam bende 5 senedir var her 2-3 ayda bir kendini mutlaka hatırlatır ocaktan hazirana kadar hiçbirşeyim yoktu bir anda çıktı ve 2 ayda 2 kere tekrarladı.Bende şuan bekliyorum doktor bakıyorum. En uygun zamanda en iyi doktora ameliyat olup tek seferde kurtulmak lazım. Bazen diyorumki LIS olsammı çok kişiyle konuştum tamamiyle eskisi gibi olup sağlığına kavuşanların %75-%80 lik bölümü LIS ameliyatı olmuş.Ama komplikasyonları kabul edebileceğim şeyler değil henüz 27 yaşındayım. Siz hangi ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz. LIS cidden çok konforlu millet ameliyat olup 1 hafta sonra halısaha maçına gidiyor. Ancak nüks edebiliyor fistülede çevirebiliyor sonradan. Flep çok kompleks ve ameliyat sonrası iyileşme uzun sürüyor ondada fistül riski var. Çeşitli komplikasyonlarıda var. Hangi doktora gittiysem LIS önerdi. Flep felan dediğimde. LIS başarı oranı %95 dediler. Hatta bir doktor bu yöntem boşuna kitaplara geçmedi şuan için en iyi yöntem bu flep çok ağır hastalarda iki derinin yan yana gelmediği LIS ameliyatı yapılsa dahi yaranın iyileşmeyeceğini düşündüğümüz hastalarda uygulandığını LIS ameliyatının doğru ellerde yapıldığında hiçbir şekilde gaz gaita kaçırma olmayacağını belki 70 yaşlardan sonra başlayabileceğini söyledi. 65-70 yaşına kadar yaşıyacağımızın hiçbir garantiside yok !





  • Jessie.Pinkman J kullanıcısına yanıt

    inanın bilmiyorum hocam bende 24 yaşındayım bence hangi tekniğin önemi yok önemli olan işinin ehli doktor bulmak ankarada olan birisi bülent menteşe bi görünse iyi olur tecrübelerini aktarsa bize

  • Yarım saattir bu forum sayfasını tarıyorum. 6 Sene üniversite okumuş bir operatör doktorun aynı gün kurduğu hesapla sana yanıt yazmasından o olduğunu anlayamayacağımızı sanmış herhalde. Ayrıca 2.ameliyat olduğun doktorun sesi gayet tatlı geliyor, o sese sahip olan biri hastasına neden geldin çekecek biri değildir muhtemelen. Normal şartlarda bu doktora ameliyat olmayı düşünen bir araştırıcı olsaydım şu üstteki sırf sana cevap yetiştirmek için kurulmuş hesaplardan sonra o doktora muayene olmaya bile gitmezdim. Bende de anal fissür vardı psikolojimi çok bozdu aylar boyu çektim hatta kronikleşti ameliyat gerekir sandım ama devlet hastanesindeki doktorun yazdığı locafen kremle birkaç haftada atlattım. Senin imkanın varmış özel doktorlara gitmişsin ama imkanın olmasaydı çok daha fazla sürünebilirdin.(Gerçi devlet hastanelerinde daha kötü bir ameliyat performası yaşayacağını sanmıyorum.)


    Artık günümüzde gerçekten sağlık sistemi berbat bir hal aldı. Doktorlar sadece ceplerine girene bakıyorlar(istisnalar kaideyi değiştirmez) ilaç şirketleri, hastane aletleri (röntgen mr) üreticileri artık tamamen kendilerini hastalara pazarlama derdindeler. Yaptıkları işin önemli bir iş olduğu bariz fakat bu şekilde insanların canı burnundayken bu sağlıkçıların ceplerine bakması çok koyuyor.


    Mesela bir teknoloji üreticisi samsungu baz alalım. Samsung bir telefon üretir ve satışa koyar, o telefon için araştırma geliştirmede 100.000tl harcandıysa telefonun fiyatını 100 lira yapar milyonlarca satar karı krallar gibi cebe atar. Ama ilaç firmaları böyle değil bir ilaç yaparlar araştırma geliştirme maliyeti 100.000 liradır fakat eczaneden 10000 liraya satarlar!?


    Gerçekten benim tüm umudum mühendislerden yanadır. Eğer bu sağlık sistemi düzelecekse bunu sağlayacak olanlarda doktorlar değil mühendislerdir. Mesela eskiden hastanelerde bile zar zor yaptırılan tansiyon ölçümü şu an kolumuzdaki saatle bile yapılabiliyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum özetle geleceğimiz, sağlığımız mühendislerin elinde çünkü doktorlara kalırsak cüzdanımızı teslim edeceğiz ki bize sağlığımızı versinler.


    Ayrıca ameliyatını çektirip yayınlatman çok hoş olmuş diğer sağlıkçılarda girecekleri ameliyatlar için fikir sahibi olabilir veya hastalar da fikir sahibi olur(kuyruk sokumundan et alınmasını ilk defa duydum başka birinin başına gelmiş midir bilmiyorum)





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.