Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
56.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Ya bi tutturmuşsunuz işkembeden atıyor diye. Kimsenin burada işkembeden attığı yok. Herkes yaşadıklarını birebir yazıyor. Ama siz iyileşemeyenler için empati kuramıyorsunuz ne yazık ki. RTU nun o kadar kapısına gittik ameliyattan sonra. Neden youtube kanalında defaatle iddia ettiği gibi çözüm üretemedi o halde bize?

  • O kadar sorudan sonra yanıtın bu mu ? Bu mu zoruna gitti? Tamam murit degilsin ifademi senin adına geri alıyorum oldu mu, rahatladın mi, oyle dalga geçmekle olmuyor bu işler dediklerimi yap öyle gel veya direk doktorun gelsin ?
  • Yalan söylediğimize dair en ufak bir delil göstersin herkesten özür dilemezsem namert oğlu namerdim bu kadar netim var mi yürek ? Bunlar sanıyorlarki adamı karalıyoruz yalan konuşuyoruz
  • Selam ve dua ile iş yapanlar somut delil gösterebilirler mi hiç? :) Sonra da bizi başka platformda iftiracılıkla veya trollükle suçlarlar.

  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt

    Evet sayın vincecarter91 doğru haklısınız ben Can geçmiş olsun diyorum size 2. ameliyatla iyileşme olmuştur inşallah. Size samimi sıcakkanlı gelmemiş olabilir ama benim ile iletişimi ne ise onu yazdım yaşadıklarımı paylaştım. Ne eksik ne fazla. Belki Ramazan Tarık hoca ile yaşıt olmam bu samimiyeti sağlamıştır bilemiyorum. Büyük çoğunlukla netice olumlu oluyor. Sonuçta çok tecrübeli bir doktor. Bende daha öncesinde başka bir Prof. Bayan doktora ameliyat oldum ama netice alamadım. Akabinde ağır kanamam oldu Prof ilgilenmedi bile hastanede. Bunlar hayatta hep var. O Prof de mesleğinde 10 numara diye gittim ama sonuç alamadım. Ne yapayım şimdi ben de buradan bir sayfa açsam.? O doktora sallasam.? Ben gördüklerimi yaşadıklarımı paylaşabilirim ancak. Sizin durumunuzu bilmiyorum ameliyat olmadan önce ne konuştunuz, ne anlaştınız, ne yaşadınız.? siz biliyorsunuz. Ama %100 garanti yok biliyorsunuz makat hastalıklarında. Yaşadıklarınızı da paylaşın, sitem edin elbet ama hakaret ve küfür etmeden kul hakkına girmeden Sevgilerle





  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt

    tek delil Allah.. Selametle

  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, iyileşme sürecim şu an iyi gidiyor. Elbette makat hastalıklarının tedavisinde %100 garanti yok. Ancak benim takıldığım nokta, ameliyat sonrasında meydana gelen problemi göremeyip sende organik bir problem yok demesi. Üstelik ameliyatlarından sonra yaşanacak problemleri ne olursa olsun çözebileceğini iddia ediyor. Madem kendisi proktoloji alanında oldukça yetkin bir doktor ve siz de öyle olduğuna gönülden inanıyorsunuz, niye ben ona ameliyat olduktan sonra makatımda oluşan sorunu kendisi göremedi de ben bunu başka doktorlar tarafından öğrendim?

  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt

    Öncelikle tekrar geçmiş olsun. Ameliyat sonrası oluşan sorun tam olarak neydi.? yani gözle görünür elle tutulur bir sorun muydu yoksa ameliyat edilen bölge içinde kalan fark edilemeyecek bir şey miydi.? Elbette bu yazdıklarım tamamen varsayım durumunuzu bilmiyorum. Genelde her doktor farklı yorumlayabilir durumu farklı şeyler de söyleyebilir. Siz sonradan tekrar mı ameliyat oldunuz.? Ne dedi diğer doktorlar.?


    Bakın sorun varsa çözerim demiş ama tespit edememiş başka bir şey... (burada iyi niyet var)

    Ameliyat sonrası ilgi duymadı ilgilenmedi demek başka..

    Sevgilerle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerdeniz -- 28 Haziran 2022; 20:58:55 >
  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Ameliyattan sonra makatımda hiç geçmeyen bir sertlik hissi vardı. Makatımı kasıp gevşettiğim zaman bunu bariz bir şekilde hissediyordum. Bu sertlik tuvaletimi yaparken, otururken, kalkarken bana sürekli yanma ve batma şeklinde rahatsızlık veriyordu. Sanki makatım sağlıklı insanlarında olduğu gibi yeterince esnek değilmiş gibi hissediyordum. 1 yıl boyunca ben bu sorunla yaşadım. Ve bu süre zarfında da Ramazan hocaya kontrollere gitmeme rağmen kendisi hiçbir şekilde çözüm üretemedi. Az önce de dediğim gibi organik bir problem yok dedi her seferinde. Başka doktorlara gittiğimde makatımda skar yani sertleşmiş kötü doku olduğu tespit edildi. Böylece sıkıntımın kaynağını tespit etmiş oldum. O skar da muhtemelen makata atılması gerekenden çok fazla dikiş atıldığı için oluşmuştur. Ramazan hocanın belli ki bu konuda bilgi eksiği var. Makata çok fazla dikiş atılması mukozayı zedeler hatta darlığa bile yol açabilir. En son gittiğim ve beni ameliyat eden doktor da benimle bu konuda hemfikirdi zaten. Bu doktora sonradan 2. ameliyatımı oldum. Peki bir şey soracağım o halde. Ramazan hoca kendisini Türkiye'nin hatta dünyanın en iyi proktologu olarak kabul ediyorsa nasıl olur da kendi ameliyatı sonucu oluşan komplikasyon onun gözünden kaçabilir? Eğer öyle bir durum oluyorsa o zaman hastalarımın ameliyat sonrası sorunlarını her türlü çözerim, bu konuda sorumluluk bende gibi beylik laflar etmeyecek. Benim ve benim gibi birçok mağdurun sorununu tespit edebilip çözemedi işte var mı ötesi? Öyle bir algı yaratıyor ki sanki makatla ilgili en ufak bir sorun onun gözünden kaçmazmış gibi. Ben en çok da buna içerliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincecarter91 -- 28 Haziran 2022; 21:18:47 >




  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt
    Alkışlıyorum her harfine kadar, gelde bunları anlat muridlere işte, derler ya şeyh uçmaz murid uçurur o misal işte:)
  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt
    Ben, sen bana özelden yazanlar veya farklı platformlara yazanlar hep aynı şeyi söylüyor, hasta iyileşince doktor : ben yaptım, dünyanın en iyi progtologuyum, flebi dünyada ben ilk uyguladım ( bakın burası çok komik) ama hasta iyilesmeyince sen de sorun yok, dış makat kasin çok kasılı, hata sende felan fesmekan yani tamamen sallıyor hastayı bunu bende yaşadım, hissediyorsun yanına gidince gözlerinden anlaşılıyor tabi bir umut inanıyorsun sonrasında zaten geçmiyor şikayetler, ahh muridler ahh yatacak yeriniz yok
  • vincecarter91 V kullanıcısına yanıt

    Öncelikle tekrar geçmiş olsun, makatta yapılan ameliyat sonrasında fistül hattı gibi çıkarılan parçalar sonucunda etin birleşme yerlerinde sert doku oluşması normal bir durum aslında tıpkı hani vücutta olan faça tabir ettiğimiz kesikler gibi. Bu durum zamanla azalabilir veya rahatsız edecek yerde de olabilir. Mukozada yapılan her işlem dokuda değişiklik yapabilir. Ramazan hocanın eksiği var mı bunu ifade etmek haddime değil bilemem ben doktor değilim. Ramazan hoca gerçekten çok iyi bir hocadır. Bana gittiğim diğer doktorlar fistül asla iyi olmaz, sürekli ameliyat tekrarlar Bir dizi ameliyat gerekir..(defalarca fistül ameliyatı olanlar var) bir diğeri bağırsakları dışarıya almaya gidecek kadar ağır şeyler söylediler. Yeminle bak. Kimse ben bu At nalı fistülü tek ameliyatla iyi ederim diyemedi Ramazan Tarık hoca tek ameliyatla tedavi etti. Şimdi benim için 10 numara doktordur. Sende aksilik çıkmış olabilir. hiç duymadın mı 5 defa ameliyat olmuş 9 defa ameliyat olmuş o kadar basit değil yani makat ameliyatları Dünyanın en iyi doktoru çok iddialı oldu ama Türkiye de bence 2-3 tane mukozayı bilen makattan anlayan varsa biri odur. iltifat için söylemiyorum benim şahsi fikrim. Sana sert mukoza denk gelmiş de asıl yaptığı ameliyat başarılı geçmedi mi.? ne vardı sende fistül mü.?





  • cerdeniz C kullanıcısına yanıt

    Bende anal fissür vardı. Sert mukoza oluştuğu için ben ameliyatını başarısız olarak kabul ettim. Makat gibi hassas bir bölgede sertlik oluşmaması için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi gerekir. Çünkü oradaki en ufak bir sertlik bile rahatsız edecek düzeyde çok fazla hissedilir. Bu da kişinin yaşam konforunu bozar. Neden az dikiş değil de çok dikiş atıyor işte bana bunu açıklayamadı kendisi.

  • Dostum merhaba


    bende Ramazan tarik ünsal mağduruyum .Bende gittiğimde dış kasın çok kasılıyor vs diye geçiştirip krem verip gönderiyor . Artık yanına gitmek bile istemiyorum.


    hem paramızdan hem sağlığımızdan olduk. yani iyice bunaldım gidip heyet raporu alıp mahkemeye vericem yıllarca sürünsün kafasındayım suan .


    anladığım kadarıyla iyileştiniz siz. ben burada farklı cerrahlara gittiğimde ne yazık ki flepli ameliyattan anlamayız ameliyatı yapan doktorunuzla çözün vs diyorlar .


    B Siz doktor önerebilir misiniz ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıKoLa -- 3 Temmuz 2022; 22:45:59 >
  • SarıKoLa S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun maalesef yaşadıklarınızı birebir tecrübe etmiş bulunmaktayım, bazı kalın kafalılar var ben onlara murit diyorum bakın görün mağdurları boş keseden sallamayın, demekki neymiş iyilesemiyoruz di mi ? Kalın kafalılar sizi...
    Neyse hocam sinirlendim yine, bence gitmeyin adı geçen doktora, neden ? İlk ameliyatı yapamayan ikinci ameliyatı nasıl yapacak acaba, hep mahvedecek. Tam olarak durumunuz neydi adı geçen doktor size ne operasyonu yaptı? 2.ameliyatta ne yapacak ?
    Bu forumdan 2 kişi trabzonda ayhan cagilci ya 2.ameliyatimizi olduk ben aşağı yukarı 6 ay felan gecti, makatim iyileşti ancak yukarıdaki mesajlarımda da yazdığım gibi dünyanın en iyi progtologu (!) maalesef yoktan yere kuyruk sokumumu bozdugundan sert yerlere oturunca bir muddet sonra ağrı yaşıyorum, uğraştığım saçmalık bu işte, hayırlısı diyorum artık Allah'ından bulsun ne diyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AEEEA137 -- 3 Temmuz 2022; 23:10:16 >
  • Tavsiyem şudurki 3-4 tane iyi doktor belirle hepsine git aklına fikrine hangisi yatarsa ona ameliyat ol
  • O mürit dediğin adam sanırım boş konuştuğunu ve bize laf yetiştiremeyeceğini anlamış. Bu yüzden forumdan defolup gitmiş :D

  • S.. gitsin, yahu arkadaş sanıyorlarki yalan konuşuyoruz algı yapıyoruz, ben bedel odemisim psikolojik bunalımlar geçirmişim bir de dalga geçiyor, salakmıyim ben başka isim yoktu da gelicem buraya progtologu kötüleyecem :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.