Şimdi Ara

RAMAZAN DAVULCULARINA NE GEREK VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kültür falan değil. Artık herkesin saati ve telefonunda alarm var. Ben sahura pek kalkmam. saat 1 gibi yer yatarım. Ama bu davulcular 1.30 gibi gelip uykumun içine ediyorlar. Birde utanmadan gelip bahşiş isterler. (bizim apartmana gelen davulcuyu kovdum. Bu sefer diğer dairelerin zillerine basıyorlar. ) Sanki bana çok faydan dokundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece sinirden bağırdım 23:00 da işten çıktım sabah 6 de yine işe gidicem neyse yattım uyku tutmadı tam içim geçti dandanadan uyandım sövdüm susamışım suyumu içtin yine uyku tutmadı şimdi esneyip duruyor bu özel hayata tecavüzdür.

• saçmalık zaten adam kaç saatlik nöbetten cıkıp 12de eve geliyor gece bir uyku uyuyacak onun da ortasında davulcu uyandırıyor

herkesin saati vs var
  • ya farkındalık iste. evet herkes sevmeyebilir haklısinizda. ama ne bileyim sadece 1 ay oldugu icin ve sadece ramazana ozel oldugu icin sıkıntı olmamali. bende bazen duyuyorum uyandiriyo felan ama gecici seyelr bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: okçu

ya farkındalık iste. evet herkes sevmeyebilir haklısinizda. ama ne bileyim sadece 1 ay oldugu icin ve sadece ramazana ozel oldugu icin sıkıntı olmamali. bende bazen duyuyorum uyandiriyo felan ama gecici seyelr bunlar

Böyle birşey için bahşiş istemesinler o zaman. 1 ay bu işkenceye katlanabilirim.

• Arkadaşın evinde misafirdim, çocuk arabasının yanına gitmişti. Neyse kapıya davulcu geldi açmadım, söylene söylene indi. Arkadaş evin anahtarını yanına alsaydı, bir güzel dövecektim davulcuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 24 Haziran 2016; 12:36:03 >
  • bende istemiyorum davulcuları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu davulculara para veren görmedim bu adamlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum ki Veya peşin 20 TL vereyim çalmasınlar.

• bizim burda vurdular davulcuyu
  • düm bele düm düm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

bizim burda vurdular davulcuyu

Dur tahmin edeyim.
    Adana mı?

• Benim hoşuma gidiyor gelenegi devam ettirmek lazım
    Gece geliyo dom dom dom dom diye mahallede kimsede rahatsiz degil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

bizim burda vurdular davulcuyu

Kesin bağcılar.

• Ramazan bitti siz bitmediniz.

• Tam tersine bu bir kültür. Tabi ritimden bi haber, mani söylemeden dümdüz geçiyorlar artık.
  • Rahatsız oluyorsanız gidin dağda yaşayın.

• geçen gün kapıya gelmişler para dilenmek için kapıyı açıp hızlıca geri çarptım suratlarına kapıya vuruyor bide utanmazlar
  • Miadını yitirmiş bir uygulama ve ne yazık ki katlanmak zorunda olduğumuz saçma bir gelenek... Polise şikayet ettim, bizim konumuz değil dediler, belediyeyi aradım, kaymakamlığa yazın dediler... Kısacası kaba kuvvet kullanmadan istediğimiz sonuçlara ulaşamıyoruz ne yazık ki, o nedenle geçenlerde davulcuya bağırdım, korkuttum... Artık bizim sokaktan geçerken çalmıyor ama biraz ileri gidince davulun sesi uzaktan hoş geliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.