Şimdi Ara

RAM uyumluluğu ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma770t-es3_10/

yukarıda adresini verdiğim anakarta sahibim. Anakartta şuan 2GB DDR3 1333Mhz ram takılı. Anakartın özelliklerine baktığımda ram frekansı için DDR3 1666(OC)/1333/1066MHz yazıyor. Sormak istediğim 1666 Mhz DDR3 ram taksam sorunsuz çalıştırır mı? yada 1600Mhz'lik rami sorunsuz çalıştırır mı?

• 1666(OC) parantez içerisine dikkat etmen lazım, overclok ile bellek bu hıza sahip olabiliyormuş.. Yinede ram in sorunsuz çalışır 1333 hızına çeker kendisini. Yada overclok ile 1666 hızına çıkartabilirsin. Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: eklembacak

baka baka pc yi aça aça bi hal oldum everestte bakıyorum 1333 hız var hp nin kendi proğramını acıyorum 1066 gösteriyor en son pc yi açtım bu fotoyu cektim . bi bilen yorum yapsın simdi pc de takılı ram bu 2 tane slot var 8gb destekliyor bir tane daha 4 gb alıp takıcam notebooka bu markayla uyumlu olsun aynı olsun diye bakımdım yurtiçi sitelerde yok . farklı markalar olsa uyumluluk için hangisini tercih etmem gerekir birde link verirseniz hemen alim :)) işletim sistemi windows 7 home premium 64 bit , 4gb daha alsam 8 etcek gerek varmı 2 gb alsam ne olur 4 gb alsam ne olur . simdiden tşk

RAM uyumluluğu ile ilgili soru

En iyi bilgisayar kişinin işini gören bilgisayar dır Günümüz de 4 gb ram bir kişinin işini fazlasıyla görebilecek kapasitededir. Tabii farklı uygulamalar için bilgisayarı kullanmıyorsanız. Şu zamanda doların fiyatı malüm, bana kalırsa şimdilik ram takviyesi yapmayın ve mevcut olan bilgisayar bileşenlerinizi kullanmaya devam edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarayıcı ve RAM İlişkisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.