Şimdi Ara

Ram söktüm bir daha görüntü gelmedi. LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pc de ramleri çıkardım yerine başka bir kingston takmak istedim, taktım ama görüntü gelmiyor.

Tüm ramleri tek tek , çift çift , üçer üçer tüm slotlarda değişik kombinasyonlarda denedim ama görüntü yok , bazen anakarttan hiç ses gelmezken , bazı kombinasyonlarda dıt dıt (2 defa ard arda) ses geliyor, ram takılı olmayınca başta 3-4 dıt sesi geliyor. Ama hiç görüntü gelmiyor asla görüntü yok

Lütfen yardım edin, yeğenime hediye edecektim bu pc yi ve kendi ellerimle bozdum. :(

• pm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Arkadaşlar Pc de ramleri çıkardım yerine başka bir kingston takmak istedim, taktım ama görüntü gelmiyor.

Tüm ramleri tek tek , çift çift , üçer üçer tüm slotlarda değişik kombinasyonlarda denedim ama görüntü yok , bazen anakarttan hiç ses gelmezken , bazı kombinasyonlarda dıt dıt (2 defa ard arda) ses geliyor, ram takılı olmayınca başta 3-4 dıt sesi geliyor. Ama hiç görüntü gelmiyor asla görüntü yok

Lütfen yardım edin, yeğenime hediye edecektim bu pc yi ve kendi ellerimle bozdum. :(

Kardeş takdığın ram lari desteklememiyor olabilir mesala eski pc se ddr2 takabilirsin.Belki eski ve ddr3 yani şuan piyasada kullanılan ram larden taktıysan okumayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: berkebey1905

quote:

Arkadaşlar Pc de ramleri çıkardım yerine başka bir kingston takmak istedim, taktım ama görüntü gelmiyor.

Kardeş takdığın ram lari desteklememiyor olabilir mesala eski pc se ddr2 takabilirsin.Belki eski ve ddr3 yani şuan piyasada kullanılan ram larden taktıysan okumayabilir

Ddr1 Ram destekli anakarta, Ddr2 veya Ddr3 ram takamazsınız. Ancak rami parça parça etmeniz gerekir takmak için.

Arkadaş rami taktığını belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasarimTr -- 26 Şubat 2012; 16:03:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

quote:

quote:

Ddr1 Ram destekli anakarta, Ddr2 veya Ddr3 ram takamazsınız. Ancak rami parça parça etmeniz gerekir takmak için.

Ozaman donanımsal bir sorun var yani pc den anlayan birine götürmesi lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

quote:

quote:

Ozaman donanımsal bir sorun var yani pc den anlayan birine götürmesi lazım

Bak Buna Katılıyorum işte

• :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maalesef arkadaşlar pc gitti, en fazla 2 kez üst üste dıt sesi geliyor, ram slotları gitti diye düşündük AktasarımTr ile , açıkcası 100 TL bile etmeyecek bir pentium 4 için ne yapsam bilemiyorum. En çok üzüldüğüm nokta yeğenime söz verdim gelip alacaklar pc yi mutlu olacaklar ki (çok fakirler düşünün en basitinden bir pc bile yok evlerinde) olan duruma bakın.
  • ama şu dikkatimi çekti ram ilk slotunu kullandığımda tüm ramleri taktım, kimisinde hiç bip yapmaz iken diğerini taktığımda 2 defa üst üste bip sesi geldi. Ramler takılı olmayınca açılışta bir kaç bip sesi geliyor hata olarak, ekranda görüntü asla yok, ramleri çıkardığım andan itibaren hiç görüntü gelmedi
  • Kardeş bak donanımsal sorunlar görünmeden çözmek zor biraz.En iyisi bilen birine götür pc yi bence arıza yoktur sen bir yerde hata yapıyor olabilirsin.
  • quote:

Kardeş bak donanımsal sorunlar görünmeden çözmek zor biraz.En iyisi bilen birine götür pc yi bence arıza yoktur sen bir yerde hata yapıyor olabilirsin.

Haklısın, durup dururken dertsiz başıma dert aldım, yarın iş yerinden ram bulup takmayı deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Kardeş bak donanımsal sorunlar görünmeden çözmek zor biraz.En iyisi bilen birine götür pc yi bence arıza yoktur sen bir yerde hata yapıyor olabilirsin.

Haklısın, durup dururken dertsiz başıma dert aldım, yarın iş yerinden ram bulup takmayı deneyeceğim.

Yok birde takarken falan zarar vermiş olabilirsin bence dikkat et
  • Anakart üstünde bios pili vardır cımbız gibi bişeyle köşesinden hafifçe kastırarak çıkar dedim gibi hafifce zorlayıp kırma takıldı yeri pili çıkardıktan sonra bi 20 - 25 dk kadar bekle ve daha sonra pili ve ramleri tak ve pcyi aç .Bunu dene bios bazen kitlene biliyo bu şekilde biosu default hale getirebilirsin ...
  • En ufak bi zararda geri dönüşü yok dikkat li ol
  • eski ram'ini tekrar takınca ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmaske

Anakart üstünde bios pili vardır cımbız gibi bişeyle köşesinden hafifçe kastırarak çıkar dedim gibi hafifce zorlayıp kırma takıldı yeri pili çıkardıktan sonra bi 20 - 25 dk kadar bekle ve daha sonra pili ve ramleri tak ve pcyi aç .Bunu dene bios bazen kitlene biliyo bu şekilde biosu default hale getirebilirsin ...

bir ümit dediğini yaptım pili çıkardım, ramleri çıkardım
  • quote:

En ufak bi zararda geri dönüşü yok dikkat li ol

şimdi hdd den ses geliyor açılırken ama bios da beep sesi bu sefer hiç çıkmıyor , sanki pc normal açılıyor hdd işliyor vs ama bios dan tık yok görüntü yok
  • pili dene dedim gibi once sen makinayı fln açma bi 20 - 25 dakika pili çıkarıp..
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

eski ram'ini tekrar takınca ne oluyor ?

hiç bir ramde reaksiyon vermiyor kasa, en fazla 3 beep yapıyor ram takılı olmadan, ramleri farklı taktığımda bazen hızlıca 2 beep veriyor. Bazen de hiç beep sesi yok . Diğer ark ın dediği gibi yaptım bekliyorum bakalım ne olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

eski ram'ini tekrar takınca ne oluyor ?

hiç bir ramde reaksiyon vermiyor kasa, en fazla 3 beep yapıyor ram takılı olmadan, ramleri farklı taktığımda bazen hızlıca 2 beep veriyor. Bazen de hiç beep sesi yok . Diğer ark ın dediği gibi yaptım bekliyorum bakalım ne olacak

peki ekran kartı h.d.d sökünce ne tepki veriyor ?

ayrıca bios pilini cıkarınca neden 25 dakika beklesin yahu :)
    sök 1 dakika bekle tak geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momechikafute -- 26 Şubat 2012; 17:43:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.