Şimdi Ara

Ram konusunda yardım ederseniz sevinirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 4 yıl önce kurduğum asus a8n sli deluxe+amd 3700+soket 939+512 mb ddr ram li sistemime yeni ram alacağım malum artık makina kasılıyor.internetten 1 gb ocz cl 2 ram alsam mevcut 2*256 twinmos ramlerle sorun çıkarır mı?Sistem nasıl çalışır?Bu arada ben 2*1 dual kit almak istiyorum ama pek yok sanırım.Kingston var onunda cl zamanlaması 4 çok yüksek.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 13 Mart 2008; 18:35:14 >

• Yeni sistem yapicaksiniz gerek yok ram almaya , ama alicaksiniz 2.El DRR 400 Mhz alabilirsiniz.
  • teşekkür ederim arkadaşım ikinci elde olur tabi.
  • Cl konusuna takılma. Zaten sistemin eski olduğu için performans açısından çok fazla endişen olmaması lazım. Sistemine ram eklediğinde bugüne kadar 512 ram kullandığına muhtemelen oldukça üzüleceksin. Şuan kullandığın marka ve özelliklerde 512 ram eklemek bile yetecektir. Eğer oyun oynuyor isen veya kullandığın programlar gerektirecek özellikteyse ve 2x1 gb alırsan (elindekileri satarsın) hem dual çalışmayı bozmaz hem de varolan sistemine yapılabilecek en olumlu katkıyı yapmış olursun.
  • evet arkadaşım en iyisi 2x1 dual ram almak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.