Şimdi Ara

Ram'in gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlarım ? Everest gibi programlar güvenli midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Biraz daha açık olsa iyi olurdu. Everest&cpu-z iyidir. Bunun dışında ram'in no'suna, seri numarasına bak.
  •  Ram'in gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlarım ? Everest gibi programlar güvenli midir ?

evet etiketi var başka marka olmasından şüpheleniyorum ve şu siyah yerlerin üstünde markanın yazması gerekmiyor mu ?'' VM'' yazıyor ..etiket Hi level ,everestte seri numarasıda yok firma üreticiside görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domate5 -- 23 Temmuz 2010; 0:34:28 >
  • Cpu - Z programını İndirip açtıktan sonra üstte Bulunan 4.Sekmede Memory yazan Kısımdan Bakabilirsiniz.

Programın Linki :http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

Cpu - Z programını İndirip açtıktan sonra üstte Bulunan 4.Sekmede Memory yazan Kısımdan Bakabilirsiniz.

Programın Linki :http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

Saolasın o programda da marka çıkmadı

• up
  • ram orjinaldir. sadece oem uretim olup hi-level markasi altinda uretilmistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ram orjinaldir. sadece oem uretim olup hi-level markasi altinda uretilmistir

Teşekkür ederim o siyah yerlerde ''VM'' yazdığı için kıl kapmıştım sağolun, oem olması yani karma olması dezavantajı var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domate5 -- 24 Temmuz 2010; 0:23:27 >
  • ram lerin belirtilen değerlerle örtüşüp örtüşmediğine bak. tutuyosa çakma da olsa o ram ler zaten seni bi üç dört sene götürür. sonrada gxdt DDR 65 xtr bilmemne ramler çıkar zaten. soketi de garanti farklı olur

edit: üzerinde satın aldığın yerin bi etiketi, seri numarası falan kesin vardır yoksa garanti de sorun çıkar. ordan takip ederek ithalatçı firma, üretim yeri vs araştırabilirsin. ama ram in alnında ben orjinalim yazmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzygoo -- 24 Temmuz 2010; 4:42:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.