Şimdi Ara

ram fiyatlarının artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramler abuk subuk şekilde pahalılaştı dolar 3.80 civarlarında iken 8 gb 2133 ramler 230 tl civarlarında idi ama bugün baktığımız zaman en düşügü bile 350 360 tl civarlarında ,birde bu yetmiyormuş gibi 16 gb ramler 1000tl nin kapısını dayandı hatta geçti bile,bu durum bana çok koyuyor.

• Yeni çıkan akıllı telefonlara bellek üretimi yapıldığından ram için yapılan üretime kısıtlamaya gidilmesi kaynaklı.

Üstüne tabi bizim dolar kuru da gelince fiyatlar tavan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p için 0 alınmayacak ilk parça ram olmalı.Kolay bozulan bir parça değil.İkinci elde uygun fiyata bulunuyor.Yurtdışı 0 ürünler bile uyguna bulunuyor genelde.
  • Agustos 2016 da 16gb gskill 2400mhz ddr4 ripjawsv model dual ramleri vatandan 309tl ye almıştım simdi 720-740tl lerden bahsediyorlar yani %50 zam falan anlarim da bu kadari cok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Agustos 2016 da 16gb gskill 2400mhz ddr4 ripjawsv model dual ramleri vatandan 309tl ye almıştım simdi 720-740tl lerden bahsediyorlar yani %50 zam falan anlarim da bu kadari cok fazla

Aynen hocam size katılıyorum ekran kartlarını ne oluyor derken asıl ramleri noluyor diyoruz ve artmayada devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Yeni çıkan akıllı telefonlara bellek üretimi yapıldığından ram için yapılan üretime kısıtlamaya gidilmesi kaynaklı.

Üstüne tabi bizim dolar kuru da gelince fiyatlar tavan.

Bence fiyatları 2 katına çıkarmaları çok saçma olmuş

• Ramden daha ucuz anakartlar var kesinlikle bir ram ın maliyeti anakartan fazla değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bugün gördüm çok kötü bir hal almış 1 sene önce kingstonlar 120 140 tl idi
  • Turkiyeden alisveris yapmamak icin bir neden daha.Buyuk indirim gunlerini bekleyiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.