Şimdi Ara

Ev Fiyatlarının Uçmasının Ana Sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hayır

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Öyle.

Senin elinde yeterli yapı stoğu yok.

Fazla nüfus olunca ellerde olan yapı stoğu az kalıyor.

1+0 veya 1+1 dairelerin çoğalmasının temel sebebi budur.

Dolar kuru, enflasyon, yapı malzemelerine gelen zammı katarsan aslında yine bu sonuca varırsın.

Nedeni Dünya üzerinde olan küresel göç ve savaşlar her şeyin fiyatını arttırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 22 Eylül 2024; 16:51:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

Ne peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine 2000ler basmıs konuyu

multeci göçmen bile yokken ülkede ev fiyatları balon bu fiyata ev almaz kimse diye dolaştığına göre multeciler bıu sorunun ana sebebi olamaz değil mi ? zira multeci ne bilmez iken baslamıs bir sorun

• Maaşlara yapılan zamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karsiliksiz para basilinca bir ürünün hicbir alicisi olmasa bile fiyati karsiliksiz basilan paraya gore ayni oranda artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kank yapi stogu olsa keske tek sorun

En büyük sorun yer kalmadi alan kalmadi

Ankara bursa antalya gibi sehirleri cok iyi takip ediyorum

15 sene önce köy olan davar otlatilan alanlar bile imara açılıyor en dandik ev 3 4 milyona satılıyor

Ve bu alanlar da bitiyor artık dikey mimariye gec desen onun da 99 cesit sorunu var

Nüfusun kontrol altina alınması şart multeciler de defedilmeli artik esad af çıkardı

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Her gelen gün öncekini aratacak artik

• Mülteci politikası kesinlikle yanlış şekilde yönetildi ama ev fiyatlarının asıl artma sebebi bizim toplumdaki ahlaksız ticaret anlayışıdır.

Biri 1 milyona koyar diğeri benimki daha iyi zanneder 1.2ye koyar halbuki ikisi de berbattır. Sonra 1 milyondaki der ki ulan benimki daha iyi onu 1.5e çeker olan ahlaklı temiz insanlara olur 1 milyonluk eve 1.5 milyon öder...

Kredi faizleri düşünce bile geçen haberlerde görmüşsünüzdür ilanlarda yüz binlerce tl fiyat arttiranlar olmuş. Ulan senin evin değer mi kazanıyor faiz kampanyası yapılınca? 500bin tl kazanmak kolay mı?

Eskiden siyasetçileri eleştirirdim ama yaşım ilerledikçe toplumda ciddi bir bozukluk olduğunu anladım.

• Ülkedeki fiyat artışlarının sebebi ülkeyi yönetemeyen basiretsiz, bilgisiz, vizyonsuz yöneticilerdir. Gerisi teferruattır.

• knk paranın değeri yok ama istanbulda yeni bir ev minimum bi asgari ücret de olmamalı buna bi düzenleme gelmeli. Ev sahibi olarak ben bile memnun değilim. İstanbuldan bi asgari ücret ev kirası alıyorum ve şu an üni okumak için edirnedeyim bana gelen parayla eve çıkmaya cesaret edemiyorum çünkü köy gibi yerde bile kiralar 12 13 binden başlıyor böyle rezillik olmaz

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    +1 herşey şaştı ülkede.

• Ev fiyatlarının artmasının en büyük sebebi mülteciler dir. Bunun aksini iddia eden de zengindir ve mülteci çalıştırıyordur.

• Kaçaklar.

Tahmini 15 milyon kaçak var. Bunlar sokakta kalmıyor ve her gün yüzlercesi sınırdan kaçak olarak giriş yapmaya devam ediyor. Yani her gün onlarca ev bu kaçaklar tarafından parselleniyor.

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

Buna engel olmayan kim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.