Şimdi Ara

ram/anakart konusunda yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakartımı alırken 1600 mhz ram destekliyor diye aldım. (1600 mhz ram almıştım kullandım problem çıkmadı.) az önce baktığımda msi'in kendi sitesinde OC ile 1600 mhz'ye ulaştığını söylüyor ve OC olayından anlamam. kısaca 870A-G54 bu anakart için aşağıdaki ramden almalı mıyım ya da siz ne önerirsiniz ? ayrıca OC manuel olarak elle yapılabilir falan yazıyor kartın üstünde düğme var onu çevirince oc oluyor galiba ama tam olarak bilmediğim için dokunmadım yaparsam herhangi bir problemle karşılaşır mıyım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/corsair-cmz4gx3m1a1600c9-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek/productdetails.aspx?I_ID=51143

• Sen elle artırmazsan 1333 MHz'de çalışır. BIOS'ta XMP profili diye bi seçenek olması lazım, onu açarsan otomatik olarak 1600'e çıkar. Vengeance serisi çok güzeldir, öneririm.
  • Dual olarak alman daha iyi olacaktır corsair vegeance yi
  • corsair vegeance aldım tekli 4 gb. BİOS'dan dediğiniz şeyi yapayım bakalım 1600 olursa çok güzel olacak ya.

msi 870a-g54 bu anakartta xmp profilini bulamadım acaba yok mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 22 Ekim 2012; 19:32:59 >
  • Muhtemelen yok, yine de MHz artırmak için ayarı bulabilirsin isminden çağrışım yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.