Şimdi Ara

ram aLicam arkadaşLar yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SeLam arkadaşLar OEm marka ram aLicam 2 gb oyunlarda kurtarirmi idare eder bi markamı yani ne dersiniz yoksa hiç aLmiyimmi?

neye gore al yada alma desın konuyu okuyanlar.. hangı oyunlar ıcın ram almayı dusundun ? hangı sıstem ıcın rame ıhtıac duydun ?..

..konuyu acarken lutfen bıraz ayrıntı yazın ..

AMD ANTHOM64 2.2 PROC
    ANAKART M2V-TVM FREKANS 533/667
    EKRANKARTİ ATİ RODEON 5450 HD 1GB 64 BİT
    ÜZERİNDE ŞUAN 2 TANE 512 VAR KİNGSTON 333MHZ ÖTEKİDE MARKA BİLİNMİYOR 263MHZ GÖSTERİYOR

YENİ NESİL OYUNLARİ AÇTİGİMDA COK KASIYOR HATTA NERDEYSE GÖRÜNTÜ GELMİYOR BEKLİYORUM BEKLİYORUM KAPATİYORUM SONRA SANIRIM REMDEN KAYNAKLANİYOR BENDE 2GB RAM ALMAYİ DÜSÜNÜYORUM OEM MARKA ALSAM KURTARİRMİ OYNAMAK İSTEDİGİM OYUNLAR ZATEN ALİEN PARADATÖR 3 VE ONUN EMSALİ OYUNLAR..
  • ramın cok düşük 2 gb ram idare eder ama ekran kartın ve işlemcin çok iyi sayılmaz yenil nesil oyunlarda yine zorlanırsın 2 gb ram alıcaksanda sadece onu tak çift slot eski ramıde takarsan 2 gb ram bi işe yaramz en düşük kac mhz se ram ın ona göre çalışır
  • yok zaten eskileri takmıcam yeni aldigim yeterli olur zaten bu işlemci neysede ekran kartını abim almiş 1gb ama 64 veriyoLu düşük atitools ile overlock yapmayi planlıyorum OEM RAMLER NASİL MARKA OLARAK YOKSA KİNGSTONMU ALSAM ? ONA KARAR VEREMEDİM HANGİSİNDEN DAHA İYİ VERİM ALIRIM..
  • Kardeşim belki olaylar ters düşücek ama bence işlemci idare eder derecede iyi ama ekran kartın bu konuda kaybediyor.64 bit bir ekran kartıyla oyunları ne kadar oynarsın eski ekran kartım 1gb 128 bit bi karttı assasin's creed brotherhood kasmadan low ayarda oynadığımı hatırlıyorum skyrim low ayarda oynadım prototype mafia 2 gibi oyunların hepsini düşük ayarda oynamıştım ama ufak kasmalar yaşayarak.Senin durumun nasıl olur bilemiyorum ram olarak o sisteme 1 gb + ram atma şansın varsa atabilrsn ama zaten eski ramlerin dışarı düşeceği için seni 2gb tan aşağısı kurtarmıcak sisteme bakıyorum ama 2gb ram var diye tüm oyunları oynayabileceğinide düşünme çok karışık işler :D ama yakın bi zamanda ekran kartı almayı düşünürsen en mantıklısı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastaci34

yok zaten eskileri takmıcam yeni aldigim yeterli olur zaten bu işlemci neysede ekran kartını abim almiş 1gb ama 64 veriyoLu düşük atitools ile overlock yapmayi planlıyorum OEM RAMLER NASİL MARKA OLARAK YOKSA KİNGSTONMU ALSAM ? ONA KARAR VEREMEDİM HANGİSİNDEN DAHA İYİ VERİM ALIRIM..

Bu saatten sonra DDR 333 mhz ram alınmaz. 1GB.lık ram yaklaşık 100 TL civarı o fiyata neredeyse DDR3 2*4=8GB ram alınır bence boşuna masraf etme. Kullanabildiğin kadar kullan ve yeni bir bilgisayar toplamayı gündeme al.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.