Bildirim
RAM ALGILAMIYO
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
32 bit kullanıyorsansa max 3 gb görünür _____________________________ Amd Ryzen 1600 / Gigabyte b450 s2 / 16 Gb ddr4 3000 mhz / 550w aerocool psu / Asus Rx 580 4 GB 256 bit -
anladım bu pc yi 64 bit yapma imkanım varmı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: askereren
anladım bu pc yi 64 bit yapma imkanım varmı ?
tabiki var normal bir şekilde format atıp windows yükleme ekranında X64 ü seç windows 7 ultimate olsun.
_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl -
ben laptopa çok kez format attım ama öyle bi seçenek görmedim ama yinede denicem sağol _____________________________ -
Cd sadece 32 bit ise yapamazsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Istersen torrent olarak indir, cd ye çek; istersen git bir dvdciye al oradan 5 6 tl ye 32 64 ultimate filan hepsi olan cd yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben laptopa cd siz format atıyorum res attıktan sonra f9 a basınca kendi atıyo.
ben şimdi 64 bit indirip boş cd ye atıcam sonra format atarken nasıl yüklicem bunu._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler