Bildirim
RAM alacağım yardım lütfen...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
notebook 4 gb ramin destekliyorsa sorun olmaz -
8e kadar desteklıyor teş yorum için -
Anakart modeliniz nedir? Bilmiyorsaniz Cpu-z den bakabilirsiniz. -
Aynı marka-model takmadığınız sürece alacağın her bellekte aynı uyumsuzluk ihtimali olur zaten. Ama bahtsız bedevi değilsen sorunsuz çalışır. Kingston'u ya da aşağıdakini alabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699 -
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
Aynı marka-model takmadığınız sürece alacağın her bellekte aynı uyumsuzluk ihtimali olur zaten. Ama bahtsız bedevi değilsen sorunsuz çalışır. Kingston'u ya da aşağıdakini alabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
Benim gösterdiğim ürün 1066mhz uyum sorunu olabilir deniyor ama sen 1333mhz önermissin bu normal çalışırmi benim sistemde imzamda bilgisayarım yazıyor işlemci 800mhz ram1066mhz anakart toshiba l500 serisi sanırım intel chipsetli
-
Hızı daha yüksek olan otomatik olarak 1066'ya düşecektir zaten diğer bellekle aynı çalışması için. -
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
sanalmarketim in kampanyalı sattığı msi laptop daki 2gb ram de 1066MHz. luzz un verdiği corsair i aldım taktım şu anda sorunsuz çalışıyor hocam
-
fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı -
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı
hocam forumda piyasada en iyi oc olan iki ram markası ne desen corsair ve gskill der herkes. -
quote:
Orijinalden alıntı: fundin
quote:
fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı
hocam forumda piyasada en iyi oc olan iki ram markası ne desen corsair ve gskill der herkes.
Hmm nasil oc yapılıyorki ram ekran kartı işlemci anladim da ramdami yapılıyormus -
CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL NOTEBOOK RAM bunu mu alıyım şimdi bu gun sipariş edecem -
4GB Value 1333MHz DDR3 CL9 Tek Modül Notebook Ram
4GB Tek Modül 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram
bu kararttıgım yerlerin anlamı nedir.. -
quote:
4GB Value 1333MHz DDR3 CL9 Tek Modül Notebook Ram
4GB Tek Modül 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram
bu kararttıgım yerlerin anlamı nedir..
bilen yok mu yavf
-
LENOVO U330 RAM leri - SATILIK
SIFIR KUTUSUNDA...
BILGISAYARIMI 4 GB TA YUKSELTTIGIM ICIN, 2GB RAM LAPTOPUMDA HIC KULLANILMADI DENEBILIR...
SAMSUNG MARKA VE YUKSEK PERFORMANSLIDIR...
DDR3 RAM DIR...
2 ADET 1 GB = 2GB (1GBX2)
Iletisim : Fatih - Uskudar
Msn : victorcelik@hotmail.com
tel : 0536 362 54 55
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X