Şimdi Ara

RAM alacağım yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim notebookdakı ram DDR3 1066 2gb hynix BURADAKİ ramı almak ıstıyorum uyum sorunu olurmu acaba

RAM alacağım yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 11 Eylül 2011; 14:54:16 >

• notebook 4 gb ramin destekliyorsa sorun olmaz
  • 8e kadar desteklıyor teş yorum için
  • Anakart modeliniz nedir? Bilmiyorsaniz Cpu-z den bakabilirsiniz.
  • Aynı marka-model takmadığınız sürece alacağın her bellekte aynı uyumsuzluk ihtimali olur zaten. Ama bahtsız bedevi değilsen sorunsuz çalışır. Kingston'u ya da aşağıdakini alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Aynı marka-model takmadığınız sürece alacağın her bellekte aynı uyumsuzluk ihtimali olur zaten. Ama bahtsız bedevi değilsen sorunsuz çalışır. Kingston'u ya da aşağıdakini alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmso4gx3m1a1333c9-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=51699

Benim gösterdiğim ürün 1066mhz uyum sorunu olabilir deniyor ama sen 1333mhz önermissin bu normal çalışırmi benim sistemde imzamda bilgisayarım yazıyor işlemci 800mhz ram1066mhz anakart toshiba l500 serisi sanırım intel chipsetli

• Hızı daha yüksek olan otomatik olarak 1066'ya düşecektir zaten diğer bellekle aynı çalışması için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Aynı marka-model takmadığınız sürece alacağın her bellekte aynı uyumsuzluk ihtimali olur zaten. Ama bahtsız bedevi değilsen sorunsuz çalışır. Kingston'u ya da aşağıdakini alabilirsin.

sanalmarketim in kampanyalı sattığı msi laptop daki 2gb ram de 1066MHz. luzz un verdiği corsair i aldım taktım şu anda sorunsuz çalışıyor hocam

• fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı

hocam forumda piyasada en iyi oc olan iki ram markası ne desen corsair ve gskill der herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

quote:

fiyatı aynı yaa rıske gırmeyım hem marka olarak kıngston daha ıyı gıbı

hocam forumda piyasada en iyi oc olan iki ram markası ne desen corsair ve gskill der herkes.

Hmm nasil oc yapılıyorki ram ekran kartı işlemci anladim da ramdami yapılıyormus
  • CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL NOTEBOOK RAM bunu mu alıyım şimdi bu gun sipariş edecem
  • 4GB Value 1333MHz DDR3 CL9 Tek Modül Notebook Ram

4GB Tek Modül 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram

bu kararttıgım yerlerin anlamı nedir..
  • quote:

4GB Value 1333MHz DDR3 CL9 Tek Modül Notebook Ram

4GB Tek Modül 1066MHz DDR3 CL7 Notebook Ram

bu kararttıgım yerlerin anlamı nedir..

bilen yok mu yavf
  • LENOVO U330 RAM leri - SATILIK

SIFIR KUTUSUNDA...

BILGISAYARIMI 4 GB TA YUKSELTTIGIM ICIN, 2GB RAM LAPTOPUMDA HIC KULLANILMADI DENEBILIR...

SAMSUNG MARKA VE YUKSEK PERFORMANSLIDIR...

DDR3 RAM DIR...

2 ADET 1 GB = 2GB (1GBX2)

Iletisim : Fatih - Uskudar
    Msn : victorcelik@hotmail.com
    tel : 0536 362 54 55
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.