Şimdi Ara

RAKS R550 +++ artıları ve eksileri - - -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almamın en büyük sebebi Türk markası olması ve kücük hafif olmasıydı. Tabi bu kücük hafif boyutta bircok özelligi barındırmasıda büyük etken oldu.
    Forumda tek bu konu baslıgında, bu telefona ait özellikleri dısında kullanıcıya ait ayrıntılı bir bilgi bulamamak üzücü, pekcok kullanan arkadas bu telefonun ayrıntılı bir incelemesini yapmamıs olması yada, yapsa bile yayınlıyamıyor olması ondan dahada üzücü.

Elimden geldigi kadar, bu telefon hakkında incelememi sizlere sunmaya calısacam.

ARTILARI:

Suan için piyasadaki ince ve hafif telefonlar içinde en küçük boyutta olanı diyebilirim.

Menüsü gayet hızlı, SE K750im var, ondan asagı kalır bir hıza sahip degil, enaz onun kadar hızlı diyebilirim.

Dısarıya verdigi ses, k750den daha yüksek ama biraz daha ince.

Kulaklıktan gelen ses hemen hemen K750 ile aynı kalitede. Kulaklıklarıda gayet kaliteli ve rahat.

Kutu icerigindeki her parcanın isciligi ve kalitesi iyi, tabi telefonunda kalitesi makul seviyede.

Tus takımı motorola L7 ler gibi, oldukca sık ve güzel. Telefon kücük olmasından dolayı haliyle kücük ama yinede kullanıslı.

Pili gayet iyi, cabucak bitecek türde degil!!!

Kara liste mevcut, 5 numaraya kadar engelleme sunuyor.

Bilgisayar ile baglanması icin herhangi bir cd yazılıma ihtiyac duymuyor, direkt usb ile bagladıgınızda, 3 secenek cıkıyor, yogun hafıza; usb bellek olarak kullanıp resim mp3 yüklemek icin, bir mp3 yaklasık 3 saniyede telefona yükleniyor. Web cam olarak bulunan ikinci secenek, aydınlık bir ortamda msn için yeterli. Son secenekte com baglantısı yani bilgisayarınızı telefon üzerinden internete baglamak için.

Tam ekran video izleyebiliyorsunuz, video kayıt formatı mpeg4 ve H.263, sonucta iki formatında sonuc hali 3gp;yani iki formattan hangisini secerseniz secin 3gp video elde ediyorsunuz, sanırım bu secim codec secimi anlasılan. 1mp lik Nokia 7610 ile hemen hemen aynı kalitede video ve fotograf cekiyor. Yani orta bir kalite...

istediginiz mp3 yada tonu zil sesi, acılıs kapanıs sesi yapabiliyorsunuz.

isletim sistemi, motorola,nokia,samsung, ve sonyericsson karısımı bir sistemi andırıyor...

SMS yazımı gayet hızlı, tepkileri hemen algılıyor.

MMS mevcut, sms ve mms kapasitesi sorunsuz.

Telefon rehberi 250 giris ve birden fazla numara ve bilgi atayabiliyorsunuz. Kullanıcıya yada gruba özgü zil sesi, resim tanımlanabiliyor.

Ses kaydı Wav ve amr formatında kart hafızası süresince, aynen video süresinde oldugu gibi.

EKSİLERİ:

Arama sırasında kulagınıza gelen ses ile karsı tarafa sizden giden ses, orta ayarda ama fazla kaliteli degil. Yada k750ye alısmıs biri olarak bana öyle geliyor.

isletim sistemini Türkcelestiren yazılımcılar, bazı yerleri gözden kacırmıs olucaklar, örnegin ekrandaki tarihin ay kısmı ingilizce, gün kısmı Türkce görülüyor..

micro sd kartın plastik kapagı oldukca yumusak ve kart iceriye takıldıgında, biraz bombeli duruyor, fakat fazla bir sorun teskil etmemekte..

Kullanıcılara atanan resimin büyüklüğü 20kb den büyük olmaması gerekiyor ama icerisinde bulunan resim editörü programı oldukca kullanıslı ve istediğiniz boyuta kaliteden taviz vermeden indirgeyebiliyorsunuz.

Gif formatındaki dosyalar artalan olabiliyor fakat kb degeri oldukca küçük olması gerekiyor, atadıgınızda dahi, hareket ederken K750 deki gibi malesefki duramıyor.

Kara listede sadece telefon numarası engellenebiliyor, sms engelleme yok.

JAWA yok, yani jawa oyunları yada opera browser yükleme imkansız tabi msn de...

Bluetooth ve radyo yok..

3 tane renk semasına benzeyen tema tabirli seyden baska birsey yok, yani tema yüklemek mümkün mü bende bilmiyorum..

RAKS firması sitesinde diğer telefonları gibi bu telefonada güncelleme ve yazılım tarzı bir destekte sınırlı.. Gönül isterki RAKS firması bu konu hakkında daha kapsamlı yardımcı olsun.

Mesaj sesi sadece telefonda tanımlı sesler ile sınırlı, mp3 yada farklı bir baska ses atayamıyorsunuz.

Gerek kamera calısırken, gerekse mp3 dinlerken ses yüksekliği alcaklıgı, yada resim formatı bunları sayı tusları ile yapabiliyorsunuz, atanmıs tusların yerlerini bilmek gerekiyor. Ses icin 2_8 gibi..

Sesli arama ve sesli komut gibi özellikler yok yada ben bulamadım..

MP3 dinlerken hoparlöründen cıkıs gücü yüksek fakat maksimum seviyede ses bozuluyor, orta seviye makul ve kaliteli bir ses sunuyor.
    Suna dikkat ettim, orta seviyede cıkan ses gücü ile K750nin maksimum seviyesinde cıkan ses gücü aynı. Fakat yukarıdada belirttigim gibi RAKS R550'nin sesi biraz daha ince.

Fotograf kalitesi pek basarılı sayılmaz, orta kalitede ve fazla net olmayan fotograflar sunuyor. Ama makul ve orta seviyede. İyi bir sonuc beklemek yersiz olur.

Tus takımı motorola L7 türü fakat L7ler kadar kaliteli oldugunu düsünmüyorum, ama sorun cıkaracak gibi gözükmüyor, makul seviyede ve sık duruyor.

GENEL ANLAMDA:

Bu telefonu cogunlukla kullanmıs oldugum nokia 7610 ve se k750 ile kıyasladım. Ama sunu belirteyim fotograf kalitesi olarak bu telefonu k750 ile kıyaslamamız sacma olur, ama kullanım, ses ve malzeme kalitesi acısından kıyaslayabiliriz. Yukarıda bahsettigim gibi kamera 1mp'lik nokia 7610un cekebildigi fotograflara yakın bir netlik sunuyor, fakat takılma yapmıyor.

Fiyat olarak yerli bir marka icin biraz daha uygun olabilirdi, fiyat abartılı degil ama makulda sayılmaz.

Pilinde, kapagının altında ve sarj cihazında made in Turkey yazmıyor fakat made by Raks yazmakta, en azından China yazmıyor; buda sevindirici..

KISACA:

ince, hafif, kücük ve orta kalitede bir telefon istiyor, aynı zamandada ihtiyac duyabileceginiz bircok özelligi barındırmasını istiyorsanız iyi bir tercih olur diye düsünüyorum. Fakat bluetooth,jawa,radyo ve coook iyi bir kamera bekliyorsanız baska seceneklerede bakmakta fayda var diye düsünüyorum. Bu telefonda bircok özellik makul ölcüde, makul olmayan abartılı ve güzel yanı, kücük ince ve hafif olması..

ASAGIDA RAKS R550 İLE İLGİLİ İNCELEME RESİMLERİ GÖRÜLMEKTE, DEVAMINDA BU TELEFON İLE CEKİLEN FOTOGRAFLAR VE VİDEO ÖRNEĞİDE BULUNMAKTADIR.

RAKS R550          +++    artıları ve eksileri    - - -

FOTOGRAF ÖRNEKLERİ:

Gün ısıgında cekilen fotograf örnekleri asagıdadır.
    Kamera konusunda sunu diyebilirim, cok net fotograflar hicbirsekilde elde edilemiyor, en net elde edebildigim fotograflar asagıda. İcer yani oda ısıgında yapılan cekimlerde gündüz cekimlerinden pek farklı degil. Ortamdaki ısık ne kadarsa olanı cekiyor makina, daha fazlası olan, makro gibi fonksiyonları barındırmasını beklemeyin.

Kısacası, orta halli bir kamera sunuyor, yani ne eksik nede fazla...

1. Fotograf icin ....TIKLAYIN....

2. Fotograf icin ....TIKLAYIN....

3. Fotograf icin ....TIKLAYIN....

4. Fotograf icin ....TIKLAYIN....

VIDEO ÖRNEKLERİ:

Gün ısıgında cekilen video örnegi asagıdadır.
    Telefon orta halli, 3Gp video cekimini mümkün kılıyor,
    Fotografta oldugu gibi videoda orta halli, ne eksik nede fazlasını sunuyor.

3GP VİDEO örnegi icin ....TIKLAYIN....

TIKLADIGINIZDA '' http://****.com/files/3477960/MOV0013A.3gp.html '' SEKLİNDE CIKAN LİNKTE,
    4 YILDIZ **** OLAN YERE rapid_share (ortasındaki _ cizgi olmıcak sekilde) yazmayı unutmayın!!!

SONUC:

Sonuc olarak, bastada dedigim gibi, bir telefondan orta halli bir kamera bulundurmasını, Jawa,bluetooth,radyo olmasada olur, ben bu telefona programlar yüklemesemde olur diyorsanız, ama piyasada gördügünüz telefonlardanda ses,sıklık,özellik bakımından asagı kalır olmamasını, ama en önemliside ince,hafif,orta kalitede,kullanıslı,makul,orta halli olmasını istiyorsanız RAKS R550 iyi bir tercih olur diye düsünüyorum.

Tabi tercih sizin...

( Yukarıdaki bilgiler, benim izlenimlerim ve görüslerimdir. Kullanicidan kullaniciya degisebilir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerarikan -- 26 Kasım 2006; 2:59:27 >

• teşekkürler abi.
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

teşekkürler abi.
    radyo olsaydı bi dakka düşünmezdim.Soruşturdum radyolu kulaklığı varmış ama bana yaramaz...

Orijinalden alıntı: derkin

radyo olsaydı bi dakka düşünmezdim.Soruşturdum radyolu kulaklığı varmış ama bana yaramaz...

Alıntıları Göster
    sağol arkadaşım. güzel bir inceleme... gerçekten yol gösterici

Orijinalden alıntı: erAn_

sağol arkadaşım. güzel bir inceleme... gerçekten yol gösterici

Alıntıları Göster
    Güzel inceleme olmuş

Orijinalden alıntı: metintekin

Güzel inceleme olmuş

Alıntıları Göster
    Teşekkür ediyorum ben de, raks kulübüne de katkılarını beklerim..

http://forum.donanimhaber.com/m_10325749/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ufubo

Teşekkür ediyorum ben de, raks kulübüne de katkılarını beklerim..

http://forum.donanimhaber.com/m_10325749/tm.htm

Alıntıları Göster
    Rica ederim arkadaslar, yukarıda yapmıs oldugum inceleme kısmına birseyler daha ekledim.

Niyetim bu telefonu almaya kalkıstıgımda yasadıgım soru isaretlerini, ben gibi bu telefonu almaya kalkıpta yasayan arkadaslara biraz olsun yol göstermekti, basırılı olabildiysem ne mutlu.

Hepinize tesekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung M3200 Beat | Ana Başlık
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerarikan

Rica ederim arkadaslar, yukarıda yapmıs oldugum inceleme kısmına birseyler daha ekledim.

Niyetim bu telefonu almaya kalkıstıgımda yasadıgım soru isaretlerini, ben gibi bu telefonu almaya kalkıpta yasayan arkadaslara biraz olsun yol göstermekti, basırılı olabildiysem ne mutlu.

Hepinize tesekkürler.

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş. Ama bu markanın sempatizanları olduğu gibi sert düşmanları da var. Bence konu kapansın gitsin yoksa bu güzel yaklaşımında rezil olur.
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymobile

Çok güzel olmuş. Ama bu markanın sempatizanları olduğu gibi sert düşmanları da var. Bence konu kapansın gitsin yoksa bu güzel yaklaşımında rezil olur.

Alıntıları Göster
    bence pes etmemeliyiz (sanırım sempatizanı olduum belli oluyo:) ) sonuna kadar ben raksı tanıtma amacındayım..

bence pes etmemeliyiz (sanırım sempatizanı olduum belli oluyo:) ) sonuna kadar ben raksı tanıtma amacındayım..

Alıntıları Göster
    Her telefonun özelliklerine ve markasına göre artılarıda var eksileride var, elbetki RAKS R550'ninde var. Yukarıya bu telefonu kullanan biri olarak bulabildiklerimi yazdım, kendimce yorumumu yaptım.

Söyleki, bu markanın sempatizanı yada antisempatizanı degilim. Bir Türk markası olmasının verdigi merak aynı zamanda kücük hafif bir telefon olmasından ötürü bu telefonu aldım. Memnunmusun derseniz, hem memnunum hemde degilim.

Yukarıda bu telefonun artılarını ve eksilerini belirttim zaten. Ama sunu diyebilirim, bir telefon alınacaksa, marka yada ne malı oldugu degil, fiyatını pek düsünmeden etrafınızda kullananları tarafından memnun kalınan telefonlara hatta o telefonun birebir o modeline yönelinmesi daha dogrudur diye düsünüyorum.

Bu incelememin amacıda budur, bu telefonu merak eden ve bu forumu inceleyipte fikir sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmaktır.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Sert düşmanlar nasıl oluyor?Kim neden raksa bu kadar büyük düşmanlık beslesinki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Killingblow

quote:

Sert düşmanlar nasıl oluyor?Kim neden raksa bu kadar büyük düşmanlık beslesinki?

Alıntıları Göster
    Bende sırf Raks R550 ile ilgili arkadaşların sıkıntısı olduğunu gördüm. Yardım etmek isteyenlerinde Telif hakkına takıldıklarını gördüm. Kendim test ettim. Testimi yayınlamak için bu foruma üye oldum. Ama Raks bölümlerinde gördümki sert tartışmalar, konu açanların suçlandığını gördüm ve vazgeçtim.
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

• quote:

Bende sırf Raks R550 ile ilgili arkadaşların sıkıntısı olduğunu gördüm. Yardım etmek isteyenlerinde Telif hakkına takıldıklarını gördüm. Kendim test ettim. Testimi yayınlamak için bu foruma üye oldum. Ama Raks bölümlerinde gördümki sert tartışmalar, konu açanların suçlandığını gördüm ve vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    güzel çalışma..... teşekkürler...

fiyatını biraz daha düşürürse raks satışlarının artacağı kanaatindeyim.....

• güzel olmuş. nedense raks deyince eski günler geliyo aklıma o video kasetler falan

Orijinalden alıntı: rafflesiaa

güzel olmuş. nedense raks deyince eski günler geliyo aklıma o video kasetler falan
    Yavaş yavaş oluyor...

Ama kozmatik olarak dış görünüş daha ilgi çekici dizayn edilebilirdi.

Orijinalden alıntı: Killingblow

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Killingblow

quote:

Olayi baska yerelere cekip canak tutmaya musait bu gibi yorumlari isin ozu bilinmeden yapilmasa daha iyi olur.Daha 6. postunda gudumlu bir sekilde bu konuya egilmende bende bir parca kusku uyandirdi.Bu forumda Raks i en acimasiz sekilde elestiren benim ve Mymobile nin yazdiklarindaki dusman kavramini kabul etmiyorum.Raks i cikardigi urunleri bir elin parmaklarini gecmeyen sayida savunan ve benim bu elestirilerim karsinda Raks ile problemimin oldugunu dusunen kisilerin kabul etmek istemedigi olay su.Raks suymus buymus banka faizleri artirilmis iflas ettirilmis falanmis filanmis buraya kadar olan kisim beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren konu Raks in Turk mali diye piyasaya surdugu telefon modelleri.Mahkeme karari ile Turkiyede uretimi durdurulmus kaynaklarina tedbir koydurulmus ve butun bu olanlardan once gsm de istedigi basariyi yakalayamamis bir firmanin tamami ile uzak doguda urettigi cep telefonu modelleri bana gore milli duygular kullanilarak pompalanmaya calisiliyor.Kisacasi ben SADECE YAZILIM YAZDIRMAK ICIN TURK MUHENDISLERI ISTIHDAM ETMEKLE CEP TELEFONU URETILEMEYECEGINI URETILENLERIN ISE TURKMALI OLDUGUNU KABUL ETMIYORUM.Neymis senmisin bu yonde dusuncelerini yazan diye ne adamligim kaldi nede saygi.Neymis Raks gibi diger firmalarda uzak doguda uretim yaptiriyomus hicbir marka yuzde yuz yerli degilmis yok oyle yama.Birak yerli uretimi hali hazirda cikan modele dahi kendine ozgu tus takimi tasarlamaktan aciz bir firma Raks.Incelemesi yapilan bu telefonun fotograf konusundaki basarisizligini kendimce dile getirmek orneklerle goz onune sunmak,Raks bir turk markasi olabilir ama cikardigi modellerin Turk mali olmadigini savunmak bu yonde dusunce belirtmek dusmanlikmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Kasım 2006; 16:59:11 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: Killingblow

quote:

Olayi baska yerelere cekip canak tutmaya musait bu gibi yorumlari isin ozu bilinmeden yapilmasa daha iyi olur.Daha 6. postunda gudumlu bir sekilde bu konuya egilmende bende bir parca kusku uyandirdi.Bu forumda Raks i en acimasiz sekilde elestiren benim ve Mymobile nin yazdiklarindaki dusman kavramini kabul etmiyorum.Raks i cikardigi urunleri bir elin parmaklarini gecmeyen sayida savunan ve benim bu elestirilerim karsinda Raks ile problemimin oldugunu dusunen kisilerin kabul etmek istemedigi olay su.Raks suymus buymus banka faizleri artirilmis iflas ettirilmis falanmis filanmis buraya kadar olan kisim beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren konu Raks in Turk mali diye piyasaya surdugu telefon modelleri.Mahkeme karari ile Turkiyede uretimi durdurulmus kaynaklarina tedbir koydurulmus ve butun bu olanlardan once gsm de istedigi basariyi yakalayamamis bir firmanin tamami ile uzak doguda urettigi cep telefonu modelleri bana gore milli duygular kullanilarak pompalanmaya calisiliyor.Kisacasi ben SADECE YAZILIM YAZDIRMAK ICIN TURK MUHENDISLERI ISTIHDAM ETMEKLE CEP TELEFONU URETILEMEYECEGINI URETILENLERIN ISE TURKMALI OLDUGUNU KABUL ETMIYORUM.Neymis senmisin bu yonde dusuncelerini yazan diye ne adamligim kaldi nede saygi.Neymis Raks gibi diger firmalarda uzak doguda uretim yaptiriyomus hicbir marka yuzde yuz yerli degilmis yok oyle yama.Birak yerli uretimi hali hazirda cikan modele dahi kendine ozgu tus takimi tasarlamaktan aciz bir firma Raks.Incelemesi yapilan bu telefonun fotograf konusundaki basarisizligini kendimce dile getirmek orneklerle goz onune sunmak,Raks bir turk markasi olabilir ama cikardigi modellerin Turk mali olmadigini savunmak bu yonde dusunce belirtmek dusmanlikmidir.

Alıntıları Göster
    peki ya bu firma sattığı bu ürünlerle gelecekte yatırım yapmak üzere para kazanıyorsa? başına geçmişte gelen olaylar nedeniyle ülkemizde herkesin kendine güvenemediğinin farkındalar, ve para kazanmak ve kendilerini ileride geliştirebilmek için de bu yöntemi seçmişlerse?

Ayrıca RAKSı savunan biri olarak bir düşünceni de düzelteyim isityorum. Raks'ın yazılım yazdırmak için öyle bol miktarda Türk mühendis çalıştırdığını da düşünmüyorum.sadece bir adet çevirmen ve bu çevirileri telefonun firmwareina uygulayacak 2 kişilik (ki ahatta bunlar aynı kişi bile olabilir) bir ekiple de yabancı bir telefonun yazılımı tamamen türkçeleştirilebilir. hatta kullanırken de çok kez gözüme çarpıyor ki çevirilerde de eksiklikler var.

benim merak ettiğim konu tasarımı fiata ait olan kuş serisini zamanında biz nasıl oldu da yerli malı olarak benimsedik..
    neyse, bu konuyu kirletmemek adına cevaplarınızı Raks ile ilgili eski topiclere bekliyorum..

• quote:

peki ya bu firma sattığı bu ürünlerle gelecekte yatırım yapmak üzere para kazanıyorsa? başına geçmişte gelen olaylar nedeniyle ülkemizde herkesin kendine güvenemediğinin farkındalar, ve para kazanmak ve kendilerini ileride geliştirebilmek için de bu yöntemi seçmişlerse?

Ayrıca RAKSı savunan biri olarak bir düşünceni de düzelteyim isityorum. Raks'ın yazılım yazdırmak için öyle bol miktarda Türk mühendis çalıştırdığını da düşünmüyorum.sadece bir adet çevirmen ve bu çevirileri telefonun firmwareina uygulayacak 2 kişilik (ki ahatta bunlar aynı kişi bile olabilir) bir ekiple de yabancı bir telefonun yazılımı tamamen türkçeleştirilebilir. hatta kullanırken de çok kez gözüme çarpıyor ki çevirilerde de eksiklikler var.

benim merak ettiğim konu tasarımı fiata ait olan kuş serisini zamanında biz nasıl oldu da yerli malı olarak benimsedik..
    neyse, bu konuyu kirletmemek adına cevaplarınızı Raks ile ilgili eski topiclere bekliyorum..

Alıntıları Göster
    Yok kuşku değil. Ben bu ürünü almıştım. İnetrnette yorumlar nasıl diye arama yapmıştım. O en eski konuyu gördüm. Ordan diğerini. Kimse bir inceleme koymamış. Ben sırf bu konuya yazmak için üye oldum. Ama sonradan çekindim.

• quote:

Yok kuşku değil. Ben bu ürünü almıştım. İnetrnette yorumlar nasıl diye arama yapmıştım. O en eski konuyu gördüm. Ordan diğerini. Kimse bir inceleme koymamış. Ben sırf bu konuya yazmak için üye oldum. Ama sonradan çekindim.

Alıntıları Göster
    Bu arada 6 mesajımda Raksı andırır bişey söylememişim. Ericson konusunda
    http://forum.donanimhaber.com/m_6844558/mpage_2/key_//tm.htm#6873978

Mesaj bu:
    quote:

Philips 655 almak istediğimde de öyle olmuştu. Ellerinde bir ürün az kalınca hemen fiyatı indiriyorlar. Sonra gelir merak etmeyin diyorlar. 4 ay oldu hani 655?

• quote:

Mesaj bu:
    quote:

Philips 655 almak istediğimde de öyle olmuştu. Ellerinde bir ürün az kalınca hemen fiyatı indiriyorlar. Sonra gelir merak etmeyin diyorlar. 4 ay oldu hani 655?

Alıntıları Göster
    Dikkatli incelersen seni kastetmedigimi anliyacaksin.Ben kimden alinti yapmisim iyi bak ondan sonra.Yazdiklarimda senin adinin gecmesinin tek nedeni yaptigin yorumdakiAma bu markanın sempatizanları olduğu gibi sert düşmanları da var. Cumlendeki dusman ifadesini kabul etmedigimi belirtmek icindir.Elestirmek dusunuce belirtmek dusmanlikmidir.Sen bunu acikla yeter.Yersiz kullandigin bu ifadeye bakan bilip bilmeden baska tartismalara yol acabilecek bir yorumda bulunabilir.Ki bu yuzden kendimi tekrar ifade etmek zorun hissettim.Daha onceki topiclerdede dusuncemi belirtim gectim.Yeni model ile ilgili diger topicte eklenen cektigi fotograflarlada ilgili sadece dusuncemi belirtim olay bu.Yoksa bana ne sempatizanlarindan kullananlarindan.
    quote:

Mesaj bu:
    quote:

Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.