Şimdi Ara

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
30.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_10325749/mpage_14//tm.htm#21311356

R667 VİSTA PAKETİ 3. SAYFADA:
    http://forum.donanimhaber.com/m_10325749/mpage_3/key_//tm.htm#19499262

Raks Kullanıcıları olarak buradayız!..
    Yeni jenerasyon modeller(220-330-440-550-667-668-770) ve daha öncekiler, hepsi için sorunlarımız kaygılarımız, hoşumuza giden olaylar, tavsiyelerimiz, ve paylaşımlarımızı burada yapabiliriz.

-----------------------------------------------------------------

örnek olarak dosyadaki bazı resimler:
     >--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008)

ayrıca kendi yaptığım hareketli gifler de var, sample koymadım buraya.

YENİ DOSYALAR:
    arkadaşlar ayrı ayrı koyamadım, kendi hazırladığım raks440 ana ekranına uyumlu animasyonlar ve wallpaperlar var. ayrıca kendi çalışmalarını yapmak isteyenler için ekranın yüksek çözünürlüklü yakın çekim fotoğrafını da ekledim, 128x128 olarak photoshopta yeniden boyutlandırırsanız işinize çok yarar. ayrıca isteyenler olursa elimdeki wallapaper taslaklarının da psd dosyalarını sonradan ekleyebilirim.

yıldızlar yerine boşluksuz olarak rapids hare yazıyoruz;)

İki link de aynı arkadaşlar, istediğinizden indirin: (5.6mb)
    http://rapidshare.com/files/53641426/kucukler.zip.html
    http://www.speedyshare.com/390539274.html

burada da umarım raks667 ve 668de çalışacak olan 320x240 çözünürlükte animasyonlu duvar kağıtları var, bi deneyin bakalım. 440 ve 550 belirli boyutların üzerindeki (10kb) gifleri kabul etmiyordu. bu büyük boyutlu olanlara ait kaynak psd dosyalarım yok ne yazık ki, alıntıdır kendileri =)

gene iki link de aynı, istediğinizden indirin: (3.2mb)
    http://rapidshare.com/files/53642536/buyukler.zip.html
    http://www.speedyshare.com/288377199.html

bu da raksçılar için duvar kağıdı ;)

http://img511.imageshack.us/img511/9572/xpbz0394si9.jpg
    (resim büyük olup sayfayı bozduğu için sadece linkini verdim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 12 Ocak 2008; 22:21:58 >

• Jar ve Jad uzantılı dosyaları Jawa'sı olmayan yada Jawa'yı desteklemeyen bir telefonun tanıması mümkün degil. RAKS ın 440 modelini biemiyorum.

Bendeki R550'de malesefki bu uzantılı dosyaları tanıyamıyor, cünki Jawa yok. Yani Jawa'sı olmadıgı icin, ne bir jawa oyunu, ne bir msn programı nede opera browser yükleyip kurabilmemiz malesef mümkün degil.

Ekledigin dosyayı cektim, tesekkürler.

Bende birseyler bulursam eklicem.

photoshop kullanıyorsan eğer eklediğim şablonla rahatlıkla kendi wallapaperlarını yapabilirsin. ya da istediğin resimleri bana yolla ben 128x160 ayarlayabilirim, onları da ekleriz.
  • Merhaba, arkadaşım geçen hafta R550 aldı. Telefonu inceleme fırsatım oldu. Telefonun benim için yeterli özelliklere sahip olmadığını farkettim ve almaktan vazgeçtim. Nette 550'nin bir üst modeli olan Raks 660'tan bahsediliyor. Bu konuda Raks'a atığım e-postaya henüz cevap alamadım. Bu yeni model veya modeller hakkında bilgiye sahipseniz ve paylaşırsanız çok sevinirim. Ne zaman piyasaya çıkar? Ne gibi özelliklere sahiptir? v.s
  • emin ol bir süre sonra gelir cevabın. ben de raks mobile club üyeliğimle ilgili bir mail atmıştım, 1 hafta içinde geldiydi cevap(kaç günde geldiini hatırlamıyorum ama tam ben ümidimi kesiyodum cevaptan). biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu, mobile clubın hazırlıklarını yaptıklarını söylemişlerdi.
    seni kararından dolayı gerçekten tebrik edebilirim:) ben de 550 çıkmadan 3 ay önce 440 almıştım, soradan pişman oldum diyebilirim:) 660ın çıkacağıyla ilgili raks kendisi de zaman zaman ufak bilgiler çıtlatıyor, ama benim fazla bir bilgim yok. forumda otofokuslu 3mp kamerası olacak, BT olacak, java mava, bilimum her türlü özellikleri olacak diyorlar, tabi ki bunlar fasafiso. hatta abartıp symbian olacak da diyenler var ama bunu söyleyenler de mobil iletişimden hiç haberi olmayan sadece konuşan insanlarımız:) symbian olabilmesi için belirli lisans sözleşmeleri ve birliklere girmesi gerekiyor raksın. eğer son derece gelişmiş bir telefon düşünülüyorsa da (işletim sistemi olan bir telefon mesela) tahminimce bu tercih Windows Mobile ya da Linux olur. ki raks da en iyiyi en ucuza sunmaya çalışan bir firma olduğu için linux kullanılır gibi geliyor bana. tabi bu proje 770(umarım olur:) ) modeline de kayabilir.

lafı çok güzel daıtmışım :) 660 bildiim kadarıyla 2007nin 2. çeyreğinde piyasaya çıkacak. muhtemelen kapaklı olabilir (ki bence olmasın) ve yine ince bir model üzerine yoğunlaşılabilir.

aslında şu tayvanlı bir şirket vardı, raksla ortak ürünler üreten bir firma, onların adını, sitesini ya da modellerinin adını fln hatırlayan var mı?? oradan belki gelişmeleri takip etmemiz kolay olabilir.

• montaj o aletler,yerli mal falan değil.
    Daha Fazla Göster
  • Peki Renault'nun Bursa'da monte edilen otomobillerine neden yerli malı diyoruz? neden parçası (ismini vermek istemediim o rezil) yabancı ülkeden gelen, ülkemizde montajı yapılan ve geri avrupaya satılan araçların yüksek başarısıyla övünüyoruz??? Renault ne kadar yerli br markaysa, ya da tofaş diyim, daha çok uyuşuyo raksla. zira yerli bir marka olarak ortak platform kullanıyor ve tofaş marka otomobillerin hiçbiri ülkemizde tasarlanmamışken, ve sonrasında da aynı Renault gibi dışarıdan gelen parçaların montajıyla ülkemizde "yerli" otomobil satan tofaşı nasıl bu kadar destekleyip kolluyoruz?
    haksız da değilsiniz, ülkemizde mercedese para verebilen insanlarımız kuş serisine binmiyoken, nokia gibi "finlandiyalı görünüp uzakdoğuda üretim yapan" ,hatta "montaj da değil, uzakdoğudan getirme telefonlar satan firmalara para yedirecek milyonlarca insanımız varken, bizim Raksımız da taşlanır doğal olarak.

• cola turca da var coco cola da var pepsi de var deeilmi
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • Arkadaslar Raks'ın yeni modeli R660 çift hatlı modelidir.Fakat geliceği tarih tam olarak bilinmemektedir.Raks'ın dagıtıcı olarak belirlediği Berktur,APR İletişim Ve Şemistan Grup Raks R660 modelinin tam gelim tarihi konusunda bir bilgiye sahip değildir.Nisan başlarında Piyasaya cıkıcağı söylenmesine rağmen Bugun MArt'ın 20 si ve hala hazırda bir gelişme yoktur.
  • arkadaşlar ben kullanıyorum gayet de memnunum hiç gir sorunu yok teferruat arttıkça işin cıvkı çıkıyor zaten bence çok iyi bir telefon... Ne olursa olsun parçaları çinden geliyor olsa bile bunun karını bizim ülkemiz sağlıyor nokia da çin arkadaşların dediği gibi...
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • Montaj ile komple uretimi karistirma.Nokia icin cin diyenlere gulerim."Nokia finlandiya ünversitelerine rf microelectronics konusundaki araştırmalar için ne kadar fon ayırmaktadır", "neden finlandiya üniversitelerinden deli gibi bu yönde öğrencilere ait yayınlar çıkmakta, tez çalışmaları yürütlmekte ve test çipleri ürettirilmektedir"
    Daha once yazdigim gibi...
    Yerli telefon uzakdoğuda elle tutulur herşeyi anahtar teslim telefon ürettirip Türk mühendislerini kod yazdırmak için istihdam etmekle üretilmez.

Hicbir firma bugun yuzde yuz yerli uretim yapmiyor yapmazda.Ancak Raks ile Nokia yayi bu yonde kiyaslamak sacmalik.Nokia bugun telefonlari icin gerekli parcalari yapamadigindanmi uzak doguya yoneliyor yoksa maliyet ucuz oldugundanmi.

Kimse Koc ,Sabanci vs firmalarin yabanci firmalar adina fason uretim yaptigina bakip aldanmasin.

Kimse ne kendini nede baskasini kandirmasin.Turkiye bu disa bagimlilik,dinler,medeniyetler arasi dislanma oldugu surece hicbirsey uretemez,urettirmezler.

quote:

Orjinalden alıntı: huzuristan

arkadaşlar ben kullanıyorum gayet de memnunum hiç gir sorunu yok teferruat arttıkça işin cıvkı çıkıyor zaten bence çok iyi bir telefon... Ne olursa olsun parçaları çinden geliyor olsa bile bunun karını bizim ülkemiz sağlıyor nokia da çin arkadaşların dediği gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 20 Mart 2007; 17:16:36 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• türkiyede ünlü olamnın 2 yolu var.
    1-çilesini çeker batar çıkar sıkıntıyı görür tecrube edinir ustadın sozleri misali ağır ağır çıkarsın bu merdivenleri. ulker, galatasaray, sabancı, muazzez ersoy gibi
    2- bu yol ise kestirme dir. en televolelik stara çatarsın, laf atarsın, onunla çıkarsın felan feşmekan
    türüt emmi ve ilahiyatcı kavgaları, diva ve armagan gibi
    ben raksın nokia ile kıyaslanacak bir marka olmadıgını biliyorum ve kıyaslayanlara da kızıyorum. hatta bazı kötüleyenler ile destekleyenlerin aynı kişi veya beyne sahip olduklarını düşünüyorum
    raks çok ekmek yemesi lasım. devletten de medet ummamalı. bu devlet asla yerli üreticiyi desteklemez.
    siyaset olmasın ama bu boyle. konyanın bugdayı dururken irandan bugday alan, türkiyeye nakit veren varken 5 yıl odemeli olarak arablara yaranmak için ihale veren devlet bu devlet.
    oysa onlar turkcellin bir işlemi için meclis, devlet büyükleri olmadı molllalar derken turkceli bıktırmışlardı
    aslan bey'in eger duyduguklarım dogru ise yüce şahisyet ise ne devletten nde koçtan medet ummamalı
    eger bu sistemde hayırt olsa idi 80 küsür yıllık ata kururluşu şişecam taşınır mı idi rusyaya
    sistem oyle bir sistemki vermeyni affeden olmadı 2.ci, 3.cü ihaleyi de veren, verebi ise defol git deyip ümüğüne çöken bir sitem bu sistem bu düzen
    ..
    eger raks grubu biryerelere gelmek istiyorsa öyle yada böyle isithdam saglamalı, bilinmedik firmalarla distrubutorluk yapmamalı.
    bir ornek vereyim. r550 sattım. distrubutor ayagı yapan dunku firma bana oyle bir paket gonderdi ki şaştım kaldım. insan koli yaptıramadı. hiç olmassa çukulata kutusuna bari koyar. onu bırak insan hiç olmassa telefon kutusunu yapıştırır. öyle bir geldi ki elime aldığımda telefon kutusdan çıkmış kargo poeştinin içinde yüzüyordu.
    bide kazık firma ile çalışmışlar. neymiş efenim başkası ile çalışılamıyomuş. niyekine!!!!... afranın kombassan firmalarının asyabank dayatması gibi bir dayatma .... neyse efenim bide kargo parası varki ki. normalin 2 katı. yahu insan hiç olmassa anlaşır kargo ile madem paran yok odeyecek hiç olmassa ucuza gitsin.
    genpanın suyu mu çıktı. sts battı mı, telpa öldü mü ki nanay firmalara distrubutorluk verilerek müşteri magdur ediliyor.

"çin işi japon işi bunu yapan hangi kişi" olayına ise sonuna kadar destek veriyorum. gercekten bu ülkede üretim yapmak mantıksızlık. bu ülkede portakal yetiştirmek, bu ülkede fındık uretmek, bugday yetiştirmek, tavukçuluk yapmak, fabrika kurmak, tekstil yapmak.............................. ticaret yapmak esnaf olmak vatandaş olmak .....
    ama insanların başka da çareleri yok. tefeciden para almak gibi bişey.
    bu ülkede üretim yapmanın ticaret değil de,
    1-haraç vermek
    2-vatanı için batmayı göze almak
    3-zekat vermek, insanlara iş saglamak
    yani hiçbir ticari beklentinin olmaması lazım ulkeye yatırım yapmak için. ülkemde para kazanmanın yolu o kadar az ve belliki ister istemez herkes o tarafa yoneliyor. napsın zavallılar başka çare mi va rki

yerli üretimin vergisi, ithal maldan kat kat pahalı. yaw var mı boyle bir mantıksızlık
    ...............................
    derleycek olursak
    raks bir işin ucundan başladı. başlamak yolun yarısıdır. devamı gelcektir inşallah
    diğer firmaların wifisi, 3gsi, 5mpli kameralı telefonu, heryerde satılan kaçak işi vergi kaçağı kul hakkı işi parçaları satılmış olabilir.
    raks belki 3-4 kişidir. borçludur, bitiktir, tahtasından zarar eden çok olmuştur, benim gibi ticaretni yapanlardanda zarar eden olmuştur.
    elbet raks onlar9ın 100 de 5 idir belkide.
    gözü karadır, delidir.
    ama deli bizim delimizdir
    bizim delimiz bizim yanımızda elin akıllısından yegdir.
    raks grubu için 3 şey soyleyebilirim
    1-adam gibi distrubutorlerle çalıssınlar
    2-cadı kazanı, fısıltı gazetesi tavırlarını bıraksınlar. panasonic 2 yıldır dogru durust model uretemedi. ne yani şimdi kötü bir marka mı hayır. model uretememek yılda birkaç modelle yetinmek kötülük değildir. hayal ithalatyını bırakıp dobra dobra iş yapsınlar
    3-bu millet ezileni sever. ama ezilen savaştan mucadeleden bıkmamalı

• yerli üretimin vergisi, ithal maldan kat kat pahalı. yaw var mı boyle bir mantıksızlık
    ...............................
    derleycek olursak
    raks bir işin ucundan başladı. başlamak yolun yarısıdır. devamı gelcektir inşallah
    diğer firmaların wifisi, 3gsi, 5mpli kameralı telefonu, heryerde satılan kaçak işi vergi kaçağı kul hakkı işi parçaları satılmış olabilir.
    raks belki 3-4 kişidir. borçludur, bitiktir, tahtasından zarar eden çok olmuştur, benim gibi ticaretni yapanlardanda zarar eden olmuştur.
    elbet raks onlar9ın 100 de 5 idir belkide.
    gözü karadır, delidir.
    ama deli bizim delimizdir
    bizim delimiz bizim yanımızda elin akıllısından yegdir.
    raks grubu için 3 şey soyleyebilirim
    1-adam gibi distrubutorlerle çalıssınlar
    2-cadı kazanı, fısıltı gazetesi tavırlarını bıraksınlar. panasonic 2 yıldır dogru durust model uretemedi. ne yani şimdi kötü bir marka mı hayır. model uretememek yılda birkaç modelle yetinmek kötülük değildir. hayal ithalatyını bırakıp dobra dobra iş yapsınlar
    3-bu millet ezileni sever. ama ezilen savaştan mucadeleden bıkmamalı (telefonumabak..)

Aynen katılıyorum.Ama bilmediğimiz şu : Raks grubu ne zaman gsm ürünleriyle uğraşmaya başladı başına gelmedik kalmadı.Dışardan izleyen biri olarak ben bunu söyleyebilirim .
    Ama işe devam etti.gerçek olan da bu.
    Distribütör konusunda bencede haklsın.biraz ciddiyetsiz adamlar ve bu işi yeterince bilmiyorlar.
    Ama herşey zaman.zamanla hepsi yerine oturur.Cidi bu işi bilen firmalar Raks cihazlarını dağıtmaya başlar.herşey düzelir o zaman.
    Ama asıl konu bazı şeyler mecburiyettende olabilir.Finlandiyaalı soneranın turkcel ortağı olduğunu unutmayalım.Bu işi yapan distribütörlerinde tekel konumunda dışardan beslendiklerinide hatırdan çıkarmayalım lütfen...

• pekala genpa da raks satıyor. genpa ile daha detaylı anlaşılmaz mı. genpa nden raksın r330 modelini satıyor.
    hepsini satsın. aksesuarlarını da satsın.
    genpa 1-2 modeli satıyorsa demkki bir konuda nalaşılmış bir sıkıntı aşılmış
    genpayla tem teşekküllü anlaşılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

pekala genpa da raks satıyor. genpa ile daha detaylı anlaşılmaz mı. genpa nden raksın r330 modelini satıyor.
    hepsini satsın. aksesuarlarını da satsın.
    genpa 1-2 modeli satıyorsa demkki bir konuda nalaşılmış bir sıkıntı aşılmış
    genpayla tem teşekküllü anlaşılsın

yahu nnere gitti bu r770
  • eğer r 660 için bir atrih verirlerse bilinki o tarihten ancak 5-6 ay sonra o telefon piyasaya cıkar r77o i hiç açmayın
    r440 da java olup olmadığı, varsa oyun, prg nasıl yükleneceği konusunda bilgisi olan arkadaş varsa, bilgilendirirse sevinirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.