Şimdi Ara

Rakip Takım Taraftarlarına Soruyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimiz bir rengin bir formanın peşinden gidiyoruz.
    Sarı lacivert, kırmızı,beyaz,siyah,bordo fark eden birşey yok hepimiz kendi çıkarlarımızı savunuyoruz.

Konumuz Fenerbahçe olsa da galatasaraylısı beşiktaşlısı bizden daha fazla yorum yapıyorlar.

Son derece düzeyli yorumlar yapan gslilerde fazla.
    Şimdi biz Fenerliler herşeye subjektif bakıyoruz ya istek dışı olsada.
    Ben sevgili rakip takım taraftarlarına soruyorum ve inanıyorum ki, vicdanlı yorum yapacaklar.

1) Fenerbahçenin şike yaptığını biran olsun kabul edelim.

2) Fenerbahçe şike yaptıysa 19 maçta kimlerle yaptı ?

3) Sadece 4 ya da 5 futbolcu tutuklandı bunlardan ibrahim akın, emenike, serdar kulbilge ve sivasın kalecisi suçlanıyordu.
    19 maçta bu oyuncular atom parçasına bölündüde 19'a mı ayrıldılar 19 maçta şike oldu ?
    Ayrıca bu futbolcular hepsi aklandı ve tahliye oldular.

4) Savcı suçladığı 19 maçı 6'ya düşürdü şike olanını peki sorarım size futbolda hakemsiz futbolcusuz şike nasıl yapılır ?

5) Siz şike yapsaydınız rakip takım forvetini mi alırdınız bize gol atma diye ?
    Bu kadar komik birşey olabilir mi ?

6) Ortada 1 tane olsun hakem yok hakemsiz şike yapmak nasıl oluyor ?

7) Öyle görünüyor ki, Aziz yıldırım şike yapmış sizce Yıldırım kendi kedi kendine mi şike yaptı yoksa okey oynarken mi ?

8) Medyanın ilkgün dünyaları ayağa kaldırdığı çantalar paralar nerde ?

9) UEFA o kadar mı saf ki, transfer yasağı koyduğu isviçre takımı transfer yaptı diye 1 ay sonra küme düşürdü de sonra
    yunan takımlarını amatör kümeye düşürdü de feneri mi kümeye düşüremedi ?

10) Bu davanın sadece şike davası olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Rakip Takım Taraftarlarına Soruyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Sadece bu soruya cevap vermek benim için yeterli diye düşünüyorum ,

Yapılan her şikede hakem olacak diye bir kaide mi var ? Kolay mı sanıyorsunuz hakemleri de bu işin içine katmaya ?
    Hangi kulüp veya yönetici böyle bir riski göze alabilir ?

''Hakemsiz şike olmaz''
    Hayatımda tanık olduğun en saçma savunmalardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Yapılan her şikede hakem olacak diye bir kaide mi var ? Kolay mı sanıyorsunuz hakemleri de bu işin içine katmaya ?

''Hakemsiz şike olmaz''

Bu soruyu sorma nedenim daha durun hakemler ortaya çıkacak diyen köşe yazarlarıydı.

• quote:

quote:

quote:

''Hakemsiz şike olmaz''

Bu soruyu sorma nedenim daha durun hakemler ortaya çıkacak diyen köşe yazarlarıydı.

Köşe yazarları, spor yazarları falan filan beni ilgilendirmez. Bana göre son 10 yılda bu ülkedeki en kolay ve en beleş meslek gazeteciliktir. O yüzden kimse kusura bakmasın ama ne basına ne de gazetecilere (birkaç kişi dışında) itibarım kaldı.

O yüzden onları referans alacak değilim. Ben kendi mantık çerçevem içerisinden bakarım olaylara. Basında kimin ne dediği umrumda değil. Basını adam yerine koymuyorum çünkü.

• Peki sen şu soruyu cevapla.
    Bu şike davası değilde Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonuysa,
    Savcı silah kaçakçılığı,usülsüzlük,yada rüşvetten Azız Beyi içeri alsaydı hanginiz kesin yapmamıştır derdiniz ?
    Peki niye milyonları ayağa kaldıracak birşeyden Aziz Yıldırım'ı bitirmeye çalışsınlar ???
  • 2-) F.Bahce 19 mactan mı şike yapmaktan yargılanıyor?

3-)Futbolcuların ılla tutuklu mu olması lazım.Can Arat ,Vederson, Sezer Ozturk,Sercan Yıldırım,Ümit Karan,Emenike gibi futbolcular yargılanmıyor mu davada

4-)19 macın hepsı F.Bahcenın değil ve Fenerbahçe 13 mactan yargılanıyor.

5-)Korcan ve Serdar forvet mi

6-)Hakemlerle şikeden kurtulma şansın yok bu tapelerdekilerden biri hakem olsaydı ne olacağını dusunebılıyor musun?Yonetıcılerde saf zaten dırek hakemlerle sıke yapacak kadar.Dusun bakalım mesela Cuneyt Cakır a teklıf ettin sıkeyi veya başka bır hakeme bundan mı kurtulmak daha zor futbolcularla yapılandan mı kurtulmak daha zor .

9-)Sion Fifa nın tranfer yasağı koymasına rağmen 6 oyuncu aldı dıye cezalandırıldı. ve -36 puan cezası aldı.
    Yunan takımına gelınce o konuda ıse Yunanıstan Federasyonuda çakallık yapmaya calısıp ceza vermeden kurtarmaya calıstı.Fakat Uefadan ultımatomu yıyınce ındırdı 4 lıge.Bizde daha bu kısım başlamadı mahkeme kararıda onemlı orda sıke cıkarsa Fenerbahcenın de kurtulma şansı yok.

10-)Azız yıldırımı bıtırme davası da olabilir şike davası da fakat bu davanın içinin dolu olduğunu değiştirmez.Dolu olmayan bır dava olsa Fenerbahceyı nıye karsılarına almak ıstesınler.Aziz yıldırım ı başka şeylerede bağlayabılırlerdı.

• @GOT

soruya soruyla cevap vermişsin ama sorularda mantık hatası var.

Aziz Yıldırımı bitireceklerse bitirsinler ama ucu Fenere dokunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@GOT

Peki sence şike davası değilse ne davası peki bu cemaatin Fenerbahçe yi ele gecirme davası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G0T

quote:

@GOT

Peki sence şike davası değilse ne davası peki bu cemaatin Fenerbahçe yi ele gecirme davası mı?

Ele geçirmek sözü çok ütopya daha doğrusu etkisizleştirme neden böyle birşey var dersen ?

Burda siyaset yasak o yönden kısıtlı yazmak mecburiyetindeyim.
  • quote:

quote:

''Hakemsiz şike olmaz''

Niye geçen sene bütün herkes "hakemler Fenerden yana" diye ağlamıyor muydu? Hatta burayı geçtim tüm takımların teknik direktörü, ağlak Şenol Güneş her maç sonu ağlamıyor muydu? Geçiniz bunları. "Yav he he" diyorum sadece sana.

• 6. soru hakem olmadan şike olmuyor mu arkadaş nasıl bir soru bu ya çoğu soru saçma oo tamam hakemler şikeye karışmamış o zaman fener şike yapmadı aziz yıldırım ak kaşık hadi herkes dışarı çıksın türk futbolu kurtuldu hakemleride mi şikeye bulaştırmaya çalışıyorsun ? ne çekti şu türk hakemleri be yazık adamlara

• 10) Bu davanın 'hadi türk futbolunu temizleyelim' düşüncesiyle açıldığını düşünmüyorum lakin bu birilerinin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez.
  • Not: bu Yazım Gs taraftarına yönelikti, istemeyen okumayabilir.

Bugüne kadar Gs camiası ve medyanın bu süreçteki rolu, Fb taraftarını şike yapıldığına ikna çabası şeklinde oldu. Bu çaba özellikle ilk 4-5 ay zirve yapmıştı, şu anda bile amaç o şekilde gibi geliyor bana..

Ancak artık mahkemenin sonuçlanma zamanı yaklaştı. Mahkemeden çıkacak olan muhtemel kararlara göre büyük olasılıkla birilerinin (isim vermeyelim şimdi kesinleşmeden) şike yaptığı sabit bulunacak.. Ve gene eminim bir kısım taraftar mahkemenin bu kararını beğenmeyecek, görmezden gelecek; cemaat vs bahanelerin arkasına sığınacak.. O nedenle artık bu kesimi ikna çabasının sonu gelmeli bana kalırsa. Mahkeme kararının herkesi mümkün etmesi mümkün değil zaten, ancak medyanın yeni dönemdeki rolu; bu kararı kabullenemeyen grupları marjinalleştirmek yönünde olmalı.. Zaten bu süreç alsında Pfdk ve tahkimin kararları ertesinde başlaması gerekir(di) çünkü mahkemeye bile gerek yok, spor hukukunun vereceği ''şike yapılmıştır'' kararı bile bu sürecin başlamsı için yeterliydi.. Ama olmadı.. Bu nedenle 26 Haziran'da alınması muhtemel kararın ertesinde bu kararları beğğenmeyen, ''kabul etmiyorum'' diyen taraftar grupları marjinalleştirilmeli. Şimdi siyasi kısmına girmek istemiyorum ama; bazı gruplar gerçektten de Fb taraftarının hassasiyetnden faydalanıp buradan bir çıkar sağlama peşinde gibi geliyor bana, kim olduklarını siz de biliyorsunuz.. İşte o tarihten itibaren bu tip insanlar dikkate alınmamalı, birşeyler iddia ettiklerinde alay konusu olmamlılar, tartışmaya girilmemeli.. Çünkü en başında da yazdığım gibi, mahkeme kararından herkesin memnun olması zaten mümkün değil.. Bırakalım onlar memnun olmasın, kendi halleirnde takılsınlar..

• bu forumda gslilerin bölümü yok mu ? bura **** mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

bu forumda gslilerin bölümü yok mu ? bura **** mu

bknz başlık
    FB bölümünde bize soru sormuş arkadaş cevabını vermek için gs bölümünde yeni bir konu mu açaydık
  • Bir tane somut delil yok sike yapildigina dair.Para akisi tertemiz.Hicbir futbolcu yonetici de icerde kalmadi.Hic bir aleyhte ifade, itiraf yok aksine trabzona var.Mac raporlari gozlemci hakem hersey tertemiz ama beyinsiz mi desek yoksa sark kurnazligi yapanlar mi desek bu tiplerden cok.Telefon konusmalarindan sike yapildigini zanneden cemaatin savcilari, cubuklu forma gordumu cilgina donen, bazilarina ise sari ceken, sevinmeleri icin ortada birsey yokken cember yapan cemaatin ordusu cok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

10 yaşındaki bir çocuğun bile algılama seviyesine sahip olanlar asıl şikenin 2006 da nasıl yapıldığını anlayabilir.

Aziz Yıldırım taktiği ha Şike yapmadık bu da kanıtları vs. diyeceği yere onlar da yaptı diyerek b.k atma yarışına girdi.Suçluluk psikolojisi adamı nasıl da ele veriyor.
  • quote:

hakeme oyuncuya gerek yok teknik adamı bağlasan yeterli, mesela ayut kocaman ankaraspor'un başındayken fenerbahçe maçında çıkardığı kadrolarla diğer 32 maç için çıkardığı kadrolar genelde farklı oluyordu taktikle oynarsın bu da başka bir yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

10 yaşındaki bir çocuğun bile algılama seviyesine sahip olanlar asıl şikenin 2006 da nasıl yapıldığını anlayabilir.

Aziz Yıldırım taktiği ha Şike yapmadık bu da kanıtları vs. diyeceği yere onlar da yaptı diyerek b.k atma yarışına girdi.Suçluluk psikolojisi adamı nasıl da ele veriyor.

Benim utanıp güceniceğim, kendimi suçlu hissedeceğim bir durum yok. Bu Galatasaraylı arkadaşlar niye karşılarında yetkili bir abi varmış gibi konuşuyor anlamış değilim.

• "Futbolcular aklandı" dan sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.