Şimdi Ara

Raidmax Smilodon Kasa Mod'u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yaptığım kasa modu yorumlarınıza,önerilerinize ve elştirilerinize açıktır.neyinerden nekadara aldığımı ayrıca belirttim.

ek bilgi olarak vermek istediğim bir takım ayrıntılar olacak...şuanda işlemci olarak üzerinde P4 3.2 var. overclock ile bunu 3,8 e çıkarttım ve stabil olarak çalışıyor. 3Dmark 2005 notum 4375.
    mutlaka sizlerinde bana katkısı olacaktır. onu şöyle yap bunu böyle yap tarzında... tüm görüşlere olumlu olumsuz açığım....

raidmax smilodon kasa---vegateknomarket---175 usd
    raidmax 680 watt psu----vegateknomarket---185 usd
    thermaltake ram sogutucusu---vegateknomarket---32 usd
    thermaltake bakır klips ram soğutucusu---vegateknomarket---17usd
    thermaltake uv ışıklı hdd cable---vegateknomarket---20usd
    thermaltake HDD fanlı sogutucu---vegateknomarket---35usd
    thermaltake 2 li uv mor neon---vegateknomarket---22 usd
    thermaltake bluorb cpu fan---vegateknomarket---45usd
    logitech G15 Gaming keyboard---vegateknomarket---105 usd

fazla vaktim olmadığı için sizler gibi kendim birşeyler üretemiyorum.
    hazır almakla yetiniyorum. ama birgün kendime oda yapıp atolye gibi birşeyler üretmek en büyük hayalim.

• devamı geliyor az sonra:)
  • devamı-2-

• devam-3-

• devam-4-

• güzel olmuş eline ve kesene sağlık fakat hep dış açılardan çekmişsin içe yakın açılardan bir kaç resim eklersen daha ilgi çekici olur benim görüşüm.İyi çalışmalar kolay gelsin
  • daha yeni geldi kasa pa ve parçalar. biraz önce bitti toplama işi ilk etapta çektiklerimi hemen yayınlıyayım dedim.
    yarın malum cumartesi tüm gün evdeyim bol bol çeker ve yayınlarım. dediğin gibi iç mekandan daha yakın çekimlerle hem parçalar daha anlaşılır hemde daha görsel olur.
    saolasın yorumun için.
    buarada ufak bir açıklama fiyatları ve aldığım yerleri yazmamın sebebi hani beğenen arkadaşlar olursa fiyatını ve mekanını bilsin diye. yanlış anlaşılma olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel çalışma kardeş ..... bereket versin
  • Arkadaşım ilk önce hayırlı olsun diyorum eline sağlık diyemiyorum kusura bakm çünki ortada mod yok göremedim

1- İşlemci fanının tozunu al bence yaprakları şeffaf normal de ama seninki artık siyahlaşmış
    2- Dvd sürücünü ya siyaha boya yada siyah renkte olanını bul bozmuş görüntüyü
    3- Ram soğutucun güzel durmuyor çıkarmalısın veya thermaltake in var çok güzel üzeirnde mavi renkte thermaltake var 25 dolardı en son tevsiye ederim
    4- Kabloları toplamalısın biraz karışık duruyor

DEWAMINI BEKLERİMMMM !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 8 Mart 2008; 3:29:38 >
  • Ellerine sağlık güzel olmuş..

Kesene bereket bu arada..
  • Merhaba Arkadaşlar

Smilidon kasa video incelemesi.Ayrıca Raidmax firması arkadaki 80mm lik fan'ı yeni kasalarda 120mm olarak değiştirmiş.Artık çok daha sessiz ve daha iyi soğutma...

http://www.youtube.com/watch?v=vjRILuDmfOg
  • Kasaları Çok hoş
  • Arkadaşım mavi ledler ve kasa iç, uyumu genel olarak çok şık, biraz daha kablo toplarsan çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsin
  • çok hoş bir görüntü oluyor dışarıdan bakınca..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.