Şimdi Ara

!_<<FAN PERVANESİ SÖKME (YARDIM PLS)>>_!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fanımın pervanesini çıkarıp boyucam ama nasıl ne şekilde çıkarıcağımda hiç bir fikrim yok.Çıkarır ken kırarım diye çıkarmaya niyetlenmedim.Bi yardım ederseniz sevinirim.

Kasam FELL HURYCANE 2 Yakın zamanda Modlarım sizlerle olacak.Fanımı sökebilirsem Tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 6 Mart 2007; 22:26:19 >

Airpods
  • fanı ters çevir, parmaklarını arka tarafından sokabiliyorsan karşılıklı iki parmağınla pervanelerin ortasındaki yuvarlak kısmın arkasındaki yerden ittir. Çıkmıyorsa yine iki taraftan tornavida yada başka birşeyle baş aşağı tutup o yuvarlaktan aşağı doğru ittir. Sence herhangi bir zarar görecek gibiyse devam etme. Çıkarken ufak tefek çatırtı sesleri gelebilir ama fanı etrafındaki çerçeveye bağlayan bacaklara dikkat et tekine ağırlık binerse kırılabilir.

Ya önceden çok güzel bi site biliyodum bayaa bi el yapımı mod anlatımı vardı resimli. o fanı çıkartmayı boyamayıda anlatıyodu ama siteyi hdd bozulduktan sonra kaybettim.
  • heel kasanın kendi ön tarafındaki o sıradışı fanı diyorsan onu bilmiyorum ama diyer tüm sıradan fanlar işin aynı şey geçerlidir arka tarafındaki etiketi sök genelde siyahtır yada fana ait markalar ve bilgiler yazar söktükten sonra köçücük bir kapak vardır bazen olmayabilr onu çıkart sonra fanın milini göreceksin mile baglı küçücük genelde beyaz renk bir pul vardır işte o fanın pervanesini tutan şet onun bi tarafı herzaman çatlaktır ama çatlak gibi gözükme onuda çıkarınca tamamdır pervaneyi çek çıkart ben hiçbizaman geri takmıyorum bu söktüklerimi fanın mıknatısı pervaneyi tutmaya fazlasıyla yetiyo hatta fan aşşagı dogru bakacak şekilde ve yüksek devirde olsa bile
    iPhone 11
    BMW 1.16i
    MacBook Air 2020
    Airpods
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Bu forumdaki birinden duyduğum kadarıyla fan ın pervane bölümünü çıkartınca fan yavaşlıyomuş Feel hurricane mod yapan birisi bu forumda...

Ya önceden çok güzel bi site biliyodum bayaa bi el yapımı mod anlatımı vardı resimli. o fanı çıkartmayı boyamayıda anlatıyodu ama siteyi hdd bozulduktan sonra kaybettim.

evt onu söyliyen benim hiç deneme git renkli fanlardan al bence performansı düşüo çünkü fanı sökmek için fanın motoruunun tırnağını söküosn söküncede geri takılmıo ve sonuçta tam performans alamıosn benden tavsiye git bi renkli fan al ;) ama yinede kendin bilirsn ayrıca fanı sökmek istiosan fanın ortasında yapıştırma var onu kaldır içinde tırnak var onuda kır sonra kendiliğinden çıkıo zaten ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasamın arkasındaki eksoz fan siyah plastikten geri kalanlar şeffaf.Bende onun fanını söküp güzel güzel bir renke boyucam.Bi modda gördüm 10Numara olmuş

Bi tane fan alıcam dandik ilk onu çıkarıp boyucam.Eğer güzel olursa çalışırsa öbürünü yapıcam.

Başka sökme yöntemi bilen arkadaşlar varsa yazabilirler lütfen.

Airpods
  • arkadaşım başka sökme yöntemi yok zaten fanın ortasında yapıştıma varya sticker onu sök ordan orta tırnak gibi bişey var onu sök ama sökerken dikkat et sıçrıo küçük bişe olduğu içinde kayboluo eğer onu düzgün çıkarıp boyadıktan sonra yerine geri takarsan ;) fanların eskisi gibi olmasada yinede baya ii çalışır ;)
    BMW 1.16i
    MacBook Air 2020
    Airpods
  • ben bu konuda bi kıyaslama yaptımhiç fark etmiyo 120liklerdede 80liklerdede hatta söktüyüm o pulları geri yerine takmıyorum bile mıknatıslar pervaneyi tutmaya yetiyorda artıyor bile

Orjinalden alıntı: _cisse_

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Bu forumdaki birinden duyduğum kadarıyla fan ın pervane bölümünü çıkartınca fan yavaşlıyomuş Feel hurricane mod yapan birisi bu forumda...

evt onu söyliyen benim hiç deneme git renkli fanlardan al bence performansı düşüo çünkü fanı sökmek için fanın motoruunun tırnağını söküosn söküncede geri takılmıo ve sonuçta tam performans alamıosn benden tavsiye git bi renkli fan al ;) ama yinede kendin bilirsn ayrıca fanı sökmek istiosan fanın ortasında yapıştırma var onu kaldır içinde tırnak var onuda kır sonra kendiliğinden çıkıo zaten ;)

Evet onu söliyen bu arkadaş.

• Bilgisayar kutumda fan buldum bi uğraşıcam sonucu hep beraber görecez
    Airpods
  • Evet arkadaşlar Kısacası Korkulucak bişi y0k rahatlıkla fanlarınızın pervanelerini sökebilirsiniz

Nasıl mı yaptım ?

İlk önce fanın arkadaki jelatinini çıkardım.Onun arkasındaki küçük lastiği çıkardım.Ve onunda arkasında bulunun pervane tutucağı olan beyazımsı plastiği kırdım.Sonra sonra zaten fan kendiliğinden çıktı bu kadar basit.İşlemi yapmadan önce fanı çalıştırdım denedim.İşlem bittikten sonra gene çalıştırdım ve hiç bir fark göremedim.Kısacası Korkulucak bişi yok rahatlıkla fanlarınızın pervanelerini sökebilirsiniz.Tabi fazla zorlamayım mıknatısa zarar verebilirsiniz

Felsefe Belli : Bir işi aklına koyduysan Demekki bunu yapabilcek güce sahipsindir!!!

-------------

BuqRax_!
    Airpods

• quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

ben bu konuda bi kıyaslama yaptımhiç fark etmiyo 120liklerdede 80liklerdede hatta söktüyüm o pulları geri yerine takmıyorum bile mıknatıslar pervaneyi tutmaya yetiyorda artıyor bile

aynen katıliorum pulu takmaya gerek kalmio bende feli arkada ki 12 cm yii öle yaptım
  • Ben egzos fanını çıkarmıştım power düğmesine bastığımda biraz geç çalışıyodu arkasındaki etiketi çıkardım plastik kapağıda çıkarttım pulu ise falçata ile söktüm tornavidanın ucu kalın olduğu için girmedi pervanesini çıkarttım mile gres yağı sürdüm yeriine taktım puluda taktım eskisinden daha hızlı çalışıyo

aklıma biseydaha geldi belki boyandığı için dengesi bozuluo olabilirmi ? yani fanın bitarafının 1 gram bile daha ağır olması yüksek hızda etkiliyebilir
  • eet söküp gres yağı sürdüm bişer fark etmio yanlız çıkardığınız herseyi takmanız gereki takmadığımda 2400 lüün 2000 devir 2200 de 1900 devirde çalıştı çıkarttığınız pulu takarsanız pul pervaneyi yukarı çekip mıknatıslarını elektro mıktnmatısa yaklaştırdığı için daha yüksek hız alıosun yani pulu takarsan hiçbişe değişmio ama boyarsan bilemicem değeşebilir..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.