Şimdi Ara

raid 0 konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ssd alacak maddi durumum olmadığı için samsung sata 2 hdd lerime raid 0 yapmayı düşünüyorum yanlız hdd lerin boyutları aynı değil biri 1tb biri 400gb sorun burda başlıyor raid0 yaparsam 1tb lık hdd nin 600gb tını unutmam gerekiyor galiba bu kaybın önüne geçebilmem için bir yol varmı mesela 1tb lık hdd yi 400 ve 600 lük iki kısıma bölüp diğer 400 lük hdd ile raid yapmam mümkünmü yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    SİSTEM
    anakart:gigabyte 890gpa-ud3h(rev.2.1)
    işlemci:amd phenom ıı x4 955 b.e.
    ram:2x2 hi level ddr3 1600 mhz
    ekran kartı:zotac 9800gt
    depolama:400gb sata 2 samsung 16mb
    1tb sata 2 samsung 32mb

hdd ler aynı özellikte değiller bununda raid 0 da sıkıntı çıkarabileceğini biliyorum ama eğer 600gb tı kaybetmezsem kesinlikle raidli kullanıcam hdd leri.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• peki 1000lik hdd ye raid yapmak için bir tane daha 1000 lik hdd alsam vereceğim para alacağım performansa değermi sizce yani sisteme o.c. filan yapıyoruz ama iş hdd ye gelince sistem tıkanıp kalıyor o yüzden yaptığımız o.c havada kalıyor düşük maliyetle bunu ne kadar aşabilirsem o kadar iyi bilmem yanlışmı düşünüyorum

erişim süresi düşmedkten sonra birşey değişmiyor..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.