< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 19 Şubat 2019; 15:19:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 19 Şubat 2019; 15:19:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
34 tl lik D&R kişisel gelişim kitabı özeti tebrikler hocam
![]() |
3. Maddeyi kesin uygulayın.
|
Bir kural da benden: anonim ortamlarda çok takılmayın. Dh ekşi gibi. Toplumdan dışlanmış hiçbir özelliği, yeteneği olmayan kişilerin toplumu eleştirmesinden ibaret bu anonim yerler. Ekşi tamamen bıraktım yıllardır girmem, haftada bir buraya bakarım okula giderken otobüste yapacak bir şey bulamazsam, onda da pişman oluyorum zaten sağolun
![]() |
Bu 8 maddeyi uygularsanız yalnız kalırsınız beyler, yalnızlığın maddeleri olmuş bildiğin.
![]() O cahil, bunla konuşmam, şuna sırrımı vermem, kimseye bağlanmam eeee??? Kendi kendine yaşa o zaman kardeşim. Ben size tek 1 madde vereyim o size yeter. 1- Her şeyi kararınca ve abartmadan kalbinizin, vicdanınızın ve aklınızın buluştuğu noktada ki kadar yapın yeter. |
güzel paylaşım
fake kız konusu olmadığından tutmamış tabi |
Ve
9- Fırsatınız varsa az gelişmiş bir ülkede hayatınızı sürdürmeyin. |
Başkaları cehennemdir
Satre |
SAKIN İNSANLARA BİRŞEYLER ÖĞRETMEYİN
FAYDALI DEĞİL, ZARARLI ÇIKARSINIZ. TEPENİZE BİNERLER. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 17 Şubat 2019; 22:32:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 17 Şubat 2019; 22:58:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|