Şimdi Ara

Radyatör faniyim serinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 92 model şahinim var bugün radyatör fani değişti meraktan eski fani bir matkap bataryasina + ve - duzgun gelecek şekilde birleştirdim kabloyu degdirdimmi kıvılcım atıp fan calisiyo 1 sn sonra duruyo degdirip çekince hızlanıyor ama kablo isiniyo batarya isiniyo sorum matkap bataryasina zarar gelirmi ve fanın voltajini tutturup prize takabilirmiyim malum havalar sıcak priz olmazsa sabit çalışacağı napabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yazık edersiniz. Matkap bataryasına vereceğiniz zarar piyasadan alıp fişe takacağınız güvenli bir vantilatörden daha fazla olur diye düşünüyorum. Sahibinden ve letgo'da ikinci el vantilatörler var, onları da düşünebilirsiniz.

K.

• Doğru mu anladım, aracın radyatör fanını, vantilatör olarak kullanıp kullanamayacağınızı mı soruyorsunuz? 600-700 TL vantilatör satılıyor, üstelik 9 Taksite, buna mı kaldınız Hocam???

• tefennili kullanıcısına yanıt

arkadaşın durumu öyle mi bilmem ama asgari ücrete çalışan biri için 700 tl az para değil. parası var da yine de bunları yazıyorsa işsizlikten canı sıkılmış geyik yapıyordur.

• Araç radyatör fanları DC fanlardır AC elektrikte çalışmaz yani sakın şebeke elektriğine bağlamak gibi bir hata yapmayın.

Oto fanları yüksek amper çeker (takribi 15-20A arası) hadi uygun röle ve kablo ile çalıştırdınız diyelim matkap bataryası ile kaç dk döndürebilmeyi düşünüyorsunuz?

Şöyle bir şey yapabilir bilgisayarlara takılan 500w gibi PSU (güç kaynaklarından) araya röle atarak bağlayabilirsin. Bu şekilde güzel verimli çalışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.