Bildirim
radeon 7000 i nasıl bilirsiniz
PUPIL LONDON Eye-104-Red and Beige Running ShoeErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B095CQVP5V
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teknoloji falan aynı gf 2 mx ile.Ama yanılmıyorsam radeon 7000 ddr bellek kullandığından mx'ten daha hızlı olacaktır.Gf2mx ile gf4mx arasında diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Ağustos 2005, 22:50:40 > -
7000 daha ii gf2 den ama gf4 kadar performans bekleme.. ati hep iyi şeyler yapmış dimi?????????????* -
cevap vermeyenlerin Tuğer ve Goban'ın fikirlerine iştirak ettiklerini kabul ediyor radeon la devam ediyorum. herkese teşekkürler... -
o kartı 2-3 yıl kullandım.en son half life 2 ve undergraund 2 yi oynamıştım
ama doom3 oynanamıyor. -
yabancı bir sitenin forumunda uzun uzun tartışmışlar. bazısı tuğer gibi "radeon ddr ram kullanmıştır daha hızlıdır" diyor. bazıları "geforce2 de 2 pipeline var, radeon da tek pipeline, oyunlarda geforce dan kötüdür" diyor. -
Bence her durumda radeon 7000, mx'i geçer.Zaten 2mx normal gf2 gts'lerin kırpılmış hali.Ben radeon 7000'lerle gf2 gts'lerin karşılaştırıldığını hatırlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kameraman
yabancı bir sitenin forumunda uzun uzun tartışmışlar. bazısı tuğer gibi "radeon ddr ram kullanmıştır daha hızlıdır" diyor. bazıları "geforce2 de 2 pipeline var, radeon da tek pipeline, oyunlarda geforce dan kötüdür" diyor.
-
Karşılaştırmalı test bulursam koyacağım.Biraz zor gibi bulmak ama inşallah. -
tamam takipteyim -
http://www.linuxhardware.org/article.pl?sid=01/03/19/0357219&mode=thread
Pek tatmin edici bir test değil gerçi.Ama Geforce 2 gts normal radeon'dan biraz daha hızlı.Mx'in ise geforce 2 gts'nin baya yavaşlatılmış hali olduğunu düşünürsek radeon 7000 tartışmasız daha hızlıdır.Ben yine de biraz daha bakıyorum.Daha iyi testler olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Ağustos 2005, 2:19:17 > -
http://www.insidemacgames.com/reviews/view.php?ID=232&Page=1
ama pci, sizdeki bundan mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 8 Ağustos 2005, 3:16:39 > -
hayır agp. -
az önce delta forceda tüm ayarları aynı yapıp,her iki kartı değiştirerek denedim. hiç fark göremedim.aynı yerlerde aynı tutukluklar.fakat oğlum radeonun daha iyi olduğunu iddia etti. madagaskarda ise oğlum radeonda renklerin daha canlı olduğunu söylüyor. -
O tutukluklar işlemci ya da bellek gibi sebeplere de bağlı olabilir.Mümkünse başka bir oyunda da test edin.
quote:
Orijinalden alıntı: kameraman
az önce delta forceda tüm ayarları aynı yapıp,her iki kartı değiştirerek denedim. hiç fark göremedim.aynı yerlerde aynı tutukluklar.fakat oğlum radeonun daha iyi olduğunu iddia etti. madagaskarda ise oğlum radeonda renklerin daha canlı olduğunu söylüyor.
-
yarın akşam 256 lık bir ram daha ilave ederek te deneyecem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X