arkadaşlar böyle ni programın olabilmesi ne kadar doğru?? pbu cep. uygulamasını tam olarakhttp://www.tekno-logic.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=45 adresinde buldum sitedeki açıklama şu: "Tanım:Arabada giderken radar olup olmadıgının haber verilmesini istemezmısınız?Denenmedı.Calışıp calışmadıgı bilinmiyor." DENEYEN var mııı??
amazon.com 'da cihazı satıyorlar oradan satın alabilirsin fakat türkiyede yasak böyle cihazlar
hayır bu cep telefonları için yazılmış bi program
Abooovvv nerden bulacak ceptel.Onun bulması için program değil cebin içinde özel bir mekanizma olması gerekmekte değilmi
indirdim dosyayı adam bluetooth tan filan bahsediyo işe yarayabileceğini sanmıyorum.
işe yarıyor ama radarda seni tespit ediyor ve ilk baktığı yer telefonun cezası acıttıyooooor arkadaş yedi 1 milyar kusur deneyeceksiniz eliniz kapatma düğmesnde olsun telefonun birkaç saniye geç kapatırsanız radar fark ediyor ve polis kenara çektirip ilk önce tele sonra arabaya bakıyor
ben dayıma söylemiştim oda iller banksında şöför şefe söylemiş bunlarda rahat rahat gitmişler aynı gün 3kere ceza yediler sonra olan bana oldu çalışmıyor beyler güvenmeyin hiç
olsa bile 10 m den önce haber vermesi imkansız zaten 10 m önceden haber verse ne olacak yavaşlıyabilecekmisiniz
Ben denemiştim bunu bi işe yaramıyor.
ya arkadaşlar benım polıs arkadaşlarla geçen gun bu muhabbetı yaptık inankı benı çok güldürdüler dedıklerı tam anlamıyla bu radarın açık alandakı görüş ve hız yakalama mesafesi 1,5 km senın telefon bızı bulana kadar biz senın cezanı yazmış imzaya beklıyor oluruz
ya arkadaşlar benım polıs arkadaşlarla geçen gun bu muhabbetı yaptık inankı benı çok güldürdüler dedıklerı tam anlamıyla bu radarın açık alandakı görüş ve hız yakalama mesafesi 1,5 km senın telefon bızı bulana kadar biz senın cezanı yazmış imzaya beklıyor oluruz
süper yaff
neden teknolojinin hep kotu taraflarını yada teknolojiyi işimize geldigi gibi kullanıyoruzki..yavas git..haberlerde her aksam asırı hız kazaları veriliyorççailemize yazık degilmi..cok benciliz cok..telefonla radar tesbi t etme.ben buna agzımla degilde ...mla gulerim..kullanan ve destek veren herkesede kimsenin bir baskasını ihtirası ve tutkusu yuzunden mahvetmeye hakkı yok..sen hız yapacaksın belki sonu kaza olacak ve ibnsanlar olecek..yazıklar olsun bizim insanlıgımıza.. ve bu topic kapatılsın..aramızda yeni ehliyet alanlar veya kucukler olabilir..insanları yanlışa tesvik etmeyin.
çok doğru
Böyle bi şeyin cep telefonunda olduğunu hiç duymadım ama trafik cezaları içinde yeri var.Radar tesbit edici cihaz takmanın cezası çok ağır diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar tarfik kuralları kazalar olmasın, insanlar ölmesin diye var. Gün geçmiyorki gzetelerde, televizyonlarda, radyolarda veya gözümüzün önünde bu türden kazalara tanık olmayalım. Bu sitede olanların tamamının aklı başında kurallara ve dolayısıyla da insanlara saygılı hiç değilse cahil olmayan kişiler olduğunu düşünüyorum. Ama bir taraftan da bakıyorum bu olabilir mi olamaz mı tartışması var. Farzedin ki bu cihaz veya program, herneyse, işe yarıyor. O zaman araçlarımıza atlayıp deli gibi sürat mi yapmamız gerek. Önemli olan birilerinin sizi kontrol etmesi mi yoksa otokontolün mü sağlanması. Lütfen araç kullananlar önce kendileri kurallara riayet etsin ve karşısındakini de uymaya teşvik etsin. Yoksa daha çok insanlar ölür ve babaları Bağdat Caddesi'nden Ankara'ya yürür. Bu ölen, yaralanan ben, siz veya bir yakınımız olabilir. Lütfen arkadaşlar daha dikkatli olalım.
Olmaz böyle birşey. Şatışı yasak olan bir cihazı hangi şirket geliştirir ve ona yatırım yapar? Hele cep telefonu ile!! Bir zamanlar on cama CD koyarak radara yakalanılmayacağına inananlar var dı!(Umarım artık yoktur)
Arkadaslar ben yabancı bir sitede buldum siteme ekledım zaten sitemdekı bircok programı denıyorum.Ama bunu demene firsatım olmadıgı için açıklama kısmınıda yazdım zaten.